Lot: 1

Current Price: 1,000 TL Starting Bid: 1,000 TL Estimated: TL Losing Winning

Fransız Depose Marka Bronz Jardinyer

Fransız dönem ürünü ,taş aynalı bronzdan mamul, kusursuz kondisyondadır. Alt ayna 40cm. Jardinyer 33 cm.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Fransız Depose Marka Bronz Jardinyer-Fransız dönem ürünü ,taş aynalı bronzdan mamul, kusursuz kondisyondadır. Alt ayna 40cm. Jardinyer 33 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Fransız Depose Marka Bronz Jardinyer-Fransız dönem ürünü ,taş aynalı bronzdan mamul, kusursuz kondisyondadır. Alt ayna 40cm. Jardinyer 33 cm.

    TLSold
  • İngiliz Gümüş Kibritlik-925 Ayar Damgalı. Kabartma işçilikli. İç kısım altın vermeyli. Nadir bir koleksiyon ürünü.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    İngiliz Gümüş Kibritlik-925 Ayar Damgalı. Kabartma işçilikli. İç kısım altın vermeyli. Nadir bir koleksiyon ürünü.

    TLSold
  • Rus İkona-84 Damgalı, 1860 tarihli saf gümüş Koleksiyonluk bir parça

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Rus İkona-84 Damgalı, 1860 tarihli saf gümüş Koleksiyonluk bir parça

    TLSold
  • İtalyan yüzyıl başı Bronz Şömine Saati-Saati çalışır durumda. Kurma kolu ve Sarkaç mevcut. Yükseklik 40 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    İtalyan yüzyıl başı Bronz Şömine Saati-Saati çalışır durumda. Kurma kolu ve Sarkaç mevcut. Yükseklik 40 cm.

    TLSold
  • Serdar AKKILIÇ -Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x100 cm. Çerçeveli.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Serdar AKKILIÇ -Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x100 cm. Çerçeveli.

    TLSold
  • İlkem GÜNERİ-"Roket Serisi" Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 90x75 cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    İlkem GÜNERİ-"Roket Serisi" Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 90x75 cm.

    TLSold
  • İlkem GÜNERİ-"Roket Serisi" Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 90x75 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    İlkem GÜNERİ-"Roket Serisi" Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 90x75 cm.

    TLSold
  • İlkem GÜNERİ-"Roket Serisi" Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 90x75 cm.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    İlkem GÜNERİ-"Roket Serisi" Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 90x75 cm.

    TLSold
  • Mustafa VURAL-Kağıt üzerine sulu boya 35x50 cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Mustafa VURAL-Kağıt üzerine sulu boya 35x50 cm.

    TLSold
  • Mustafa VURAL-Kağıt üzerine sulu boya 28x34 cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Mustafa VURAL-Kağıt üzerine sulu boya 28x34 cm.

    TLSold
  • Krikor ZARİFYAN-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 25x35 cm. Çerçeveli.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Krikor ZARİFYAN-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 25x35 cm. Çerçeveli.

    TLSold
  • Krikor ZARİFYAN-Prestuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x45 cm. Çerçeveli.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Krikor ZARİFYAN-Prestuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x45 cm. Çerçeveli.

    TLSold
  • Sultan II. Mahmud Ferman -Kurşunlu kazasına tabi dere köy ahalisi arzuhal gönderip gaziler Karyesi ahalisinde koyun ve davarlarını dere köy yaylakları ile aynı olmadığı ve gaziler ahalisinin dere köy ahalisinin üzerine yürüdükleri hakkında gönderilen arzuhal üzerine Ruzmançe defterine bakılıp ve Ruyet edildikten sonra kurşunluya tabi yerlerin ve dere köy altındaki yerlerin çift ve bennak ve hınta ve Şir ( Buğday Arpa) toplamı 450Akçe defterde yazılı olup Kurşunlu nahiyesine tabi Hürha Karyesiyle bir görülmüş olup 2960 Akçe icmali olmakla 900 Akçenin kurşunlu nahiyesinde  sart Karyesinden ve başka karyelerden 6550 Akçe tımarla mutasarıf olan Mustafa veled-i Ömerin geri kalanı ise ortağı olan Kurşunlu nahiyesine tabi çift ve bennak ve hınta ve şir toplamı 5000akçe ve kurşunlu nahiyesine tabi sağırlar kayresiyle bir görülüp 2500 akçe olup 200 akçesi Kurşunlu naiyesinde virandan 67313 akçe zemaete mutasarrıf olan dergahı muala çavuşlarından El-Hacc Mehmet Memiş Veled-i Ahmedin geri kalanı Kurşunlu naiyesine tabi Yayalak Börü Muhellafatı olduğu kayıt edilmiş bulunmakla ve bundan böyle herşeyin kayıt edilmiş olduğu ve Kangırı ÇankırıMuhellafatı olduğu kayıt edilmiş bulunmakla ve bundan böyle herşeyin kayıt edilmiş olduğu aşikar bulunmakla ve eskiden beri tımar sahipleri tımarlarını ödediği halde gaziler ahalisinin bu yayaklar bizmdir deyü hak idda etmeleri kadimden mugayir ve fuzuli bir hak iddası oldugundan dolayı bunun men edilmesi ve eskiden kanunu üzere herkesin yerlerine devam edilmesi hakkında verilen Fermandır. Hicri--Ramazan 1235---Milladi-- Haziran 1820

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Sultan II. Mahmud Ferman -Kurşunlu kazasına tabi dere köy ahalisi arzuhal gönderip gaziler Karyesi ahalisinde koyun ve davarlarını dere köy yaylakları ile aynı olmadığı ve gaziler ahalisinin dere köy ahalisinin üzerine yürüdükleri hakkında gönderilen arzuhal üzerine Ruzmançe defterine bakılıp ve Ruyet edildikten sonra kurşunluya tabi yerlerin ve dere köy altındaki yerlerin çift ve bennak ve hınta ve Şir ( Buğday Arpa) toplamı 450Akçe defterde yazılı olup Kurşunlu nahiyesine tabi Hürha Karyesiyle bir görülmüş olup 2960 Akçe icmali olmakla 900 Akçenin kurşunlu nahiyesinde sart Karyesinden ve başka karyelerden 6550 Akçe tımarla mutasarıf olan Mustafa veled-i Ömerin geri kalanı ise ortağı olan Kurşunlu nahiyesine tabi çift ve bennak ve hınta ve şir toplamı 5000akçe ve kurşunlu nahiyesine tabi sağırlar kayresiyle bir görülüp 2500 akçe olup 200 akçesi Kurşunlu naiyesinde virandan 67313 akçe zemaete mutasarrıf olan dergahı muala çavuşlarından El-Hacc Mehmet Memiş Veled-i Ahmedin geri kalanı Kurşunlu naiyesine tabi Yayalak Börü Muhellafatı olduğu kayıt edilmiş bulunmakla ve bundan böyle herşeyin kayıt edilmiş olduğu ve Kangırı ÇankırıMuhellafatı olduğu kayıt edilmiş bulunmakla ve bundan böyle herşeyin kayıt edilmiş olduğu aşikar bulunmakla ve eskiden beri tımar sahipleri tımarlarını ödediği halde gaziler ahalisinin bu yayaklar bizmdir deyü hak idda etmeleri kadimden mugayir ve fuzuli bir hak iddası oldugundan dolayı bunun men edilmesi ve eskiden kanunu üzere herkesin yerlerine devam edilmesi hakkında verilen Fermandır. Hicri--Ramazan 1235---Milladi-- Haziran 1820

    TLSold
  • Mustafa Cemil EFE-Özel Tasarım Hilye. Ölçü 128x175 cm. Çerçeveli.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Mustafa Cemil EFE-Özel Tasarım Hilye. Ölçü 128x175 cm. Çerçeveli.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ 3. DERECE NİŞAN-İ OSMANİ-III. Rütbe Osmaniye Nişanı, 1862 yılından itibaren Osmanlı İmparatorluğu tarafından verilmeye başlanan sivil ve askerî nişandır. Sultan Abdülaziz tahta geçtikten sonra 9 Aralık 1861 tarihinde yeni bir nişanın ihdasına yönelik irade buyurdu. 1862'den itibaren verilmeye başlandı. Osmanlı imparatorluğu III.Derece Osmanı nişanı. Bombeli olan merkezde kırmızı mine üzerine altından "el müstenit bittevfikat el rabbaniye- Abdülaziz Han-Melikil il Devletül" Osmaniye yazısı ile bunun altında aplike olarak gümüş hilal motifi yer alır. Asma halkası ay yıldızlı. Devlete hizmet eden ve üstün başarı göstermiş olanlara verilen osmanlı nişanı. DARPHANE KAYITLARINA GÖRE BASIM ADEDİ 1000 ADETTİR. OLDUKÇA NADİR BİR MADALYADIR. Not : Kutu Orjinal Değildir.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    OSMANLI DÖNEMİ 3. DERECE NİŞAN-İ OSMANİ-III. Rütbe Osmaniye Nişanı, 1862 yılından itibaren Osmanlı İmparatorluğu tarafından verilmeye başlanan sivil ve askerî nişandır. Sultan Abdülaziz tahta geçtikten sonra 9 Aralık 1861 tarihinde yeni bir nişanın ihdasına yönelik irade buyurdu. 1862'den itibaren verilmeye başlandı. Osmanlı imparatorluğu III.Derece Osmanı nişanı. Bombeli olan merkezde kırmızı mine üzerine altından "el müstenit bittevfikat el rabbaniye- Abdülaziz Han-Melikil il Devletül" Osmaniye yazısı ile bunun altında aplike olarak gümüş hilal motifi yer alır. Asma halkası ay yıldızlı. Devlete hizmet eden ve üstün başarı göstermiş olanlara verilen osmanlı nişanı. DARPHANE KAYITLARINA GÖRE BASIM ADEDİ 1000 ADETTİR. OLDUKÇA NADİR BİR MADALYADIR. Not : Kutu Orjinal Değildir.

    TLSold
  • Cumhuriyet Dönemi Subay Kılıcı ve Kını-Türk Hava Kuvvetleri Subay Merasim Kılıcı ve Kını 82 cm.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Cumhuriyet Dönemi Subay Kılıcı ve Kını-Türk Hava Kuvvetleri Subay Merasim Kılıcı ve Kını 82 cm.

    TLSold
  • İstiklal Madalyası Beratı ( Eski Yazı ) ve İstiklal Madalyası ( Eski Yazı ) -İHTİYÂT BİRİNCİ MÜLÂZIM BAHÂEDDÎN EFENDİ'NİN KIRMIZI ŞERİTLİ İSTİKLAL MADALYASI İLE TALTİFİ /03.28.1928/NUMARA:12283 İSTİKLÂL MADALYASI VESÎKASI/NUMARA 12283/ 03.28.1928 İHTİYÂT BİRİNCİ MÜLÂZIM (Teğmen) BAHÂEDDÎN EFENDİ'YE KIRMIZI ŞERİDLİ İSTİKLÂL MADALYASI İLE TALTİFİ VERİLMİŞDİR./SENE 1926 İNEBOLULU MEHMED BAHÂEDDÎN EFENDİ HASAN HİLMÎ Not : Madalyanın kurdelesi yenilenmiştir.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    İstiklal Madalyası Beratı ( Eski Yazı ) ve İstiklal Madalyası ( Eski Yazı ) -İHTİYÂT BİRİNCİ MÜLÂZIM BAHÂEDDÎN EFENDİ'NİN KIRMIZI ŞERİTLİ İSTİKLAL MADALYASI İLE TALTİFİ /03.28.1928/NUMARA:12283 İSTİKLÂL MADALYASI VESÎKASI/NUMARA 12283/ 03.28.1928 İHTİYÂT BİRİNCİ MÜLÂZIM (Teğmen) BAHÂEDDÎN EFENDİ'YE KIRMIZI ŞERİDLİ İSTİKLÂL MADALYASI İLE TALTİFİ VERİLMİŞDİR./SENE 1926 İNEBOLULU MEHMED BAHÂEDDÎN EFENDİ HASAN HİLMÎ Not : Madalyanın kurdelesi yenilenmiştir.

    TLSold
  • Istiklal Madalyasi Vesikasi ile birlikte Istiklal Madalyasi Hicri 1311-Miladi 1893 dogumlu Serif oglu Talip Akbulut 76 yasinda müracaati sonrasinda 1969 vilinda Istiklal Madalyasi Vesikasi ile beraber Istiklal Madalyasi kendisine verilmistir. Numara: 92819 Istiklâl Madalyasi, Türk Kurtulus Savasi'nda yararlilik gösteren askerlere ve sivillere, o dönemde milletvekili olanlara, savasa katilan alaylarin sancaklarina, Erzurum ve Sivas kongrelerine katilanlara, Istiklāl Madalyasi Kanunu adliözel bir yasaya göre verilen madalyadir. 1 Kasim 1926 tarihine kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi'nce verilmis olan istiklâl Madalyalari'ni, bu tarihten sonra müracaat edenlere Mill™️ Savunma Bakanligi vermektedir. Toplam 95261 kisiye verilmistir.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Istiklal Madalyasi Vesikasi ile birlikte Istiklal Madalyasi Hicri 1311-Miladi 1893 dogumlu Serif oglu Talip Akbulut 76 yasinda müracaati sonrasinda 1969 vilinda Istiklal Madalyasi Vesikasi ile beraber Istiklal Madalyasi kendisine verilmistir. Numara: 92819 Istiklâl Madalyasi, Türk Kurtulus Savasi'nda yararlilik gösteren askerlere ve sivillere, o dönemde milletvekili olanlara, savasa katilan alaylarin sancaklarina, Erzurum ve Sivas kongrelerine katilanlara, Istiklāl Madalyasi Kanunu adliözel bir yasaya göre verilen madalyadir. 1 Kasim 1926 tarihine kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi'nce verilmis olan istiklâl Madalyalari'ni, bu tarihten sonra müracaat edenlere Mill™️ Savunma Bakanligi vermektedir. Toplam 95261 kisiye verilmistir.

    TLSold
  • Osmanlı Liyakat madalyası ve Beratı-1890 yılından itibaren Osmanlı İmparatorluğu tarafından verilmeye başlanan sivil ve askerî madalyadır. Altın ve Gümüş olmak üzere iki sınıftan oluşmaktadır. Madalya, I. Dünya Savaşı'nın sonuna kadar, Osmanlı İmparatorluğu'nda verilmeye devam etti. Madalya, topluma genel olarak örnek olan sivillere de verilirdi.1905 yılında, hayırsever kadınlara madalya almak için izin verildi. Madalyanın altın ve gümüş sınıflarında 25 mm olan çapı değişmezdi. Madalya, dar, yeşil yan çizgili kırmızı kurdeleyle askıya alınmıştı. Dünya Savaşı sırasında verilenlere, iki çapraz kılıç ve H.1333 (1915) tarih yazılı bir toka, kurdele ile bağlandı. Çift taraflı cam çerçeveli.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Osmanlı Liyakat madalyası ve Beratı-1890 yılından itibaren Osmanlı İmparatorluğu tarafından verilmeye başlanan sivil ve askerî madalyadır. Altın ve Gümüş olmak üzere iki sınıftan oluşmaktadır. Madalya, I. Dünya Savaşı'nın sonuna kadar, Osmanlı İmparatorluğu'nda verilmeye devam etti. Madalya, topluma genel olarak örnek olan sivillere de verilirdi.1905 yılında, hayırsever kadınlara madalya almak için izin verildi. Madalyanın altın ve gümüş sınıflarında 25 mm olan çapı değişmezdi. Madalya, dar, yeşil yan çizgili kırmızı kurdeleyle askıya alınmıştı. Dünya Savaşı sırasında verilenlere, iki çapraz kılıç ve H.1333 (1915) tarih yazılı bir toka, kurdele ile bağlandı. Çift taraflı cam çerçeveli.

    TLSold
  • Hattat Mustafa Halim ÖZYAZICI -Celi Talik yazı. Tehhib: Hatice Aksoylu CANKURT. Yazı ölçü 26x18 cm. Çerçeve ölçü: 45x37 cm.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Hattat Mustafa Halim ÖZYAZICI -Celi Talik yazı. Tehhib: Hatice Aksoylu CANKURT. Yazı ölçü 26x18 cm. Çerçeve ölçü: 45x37 cm.

    TLSold
  • Kiraz veya Kayın Ağacından Mamül Koltuk-Komple el işçilikli.  Ölçü: Boy 2.40 cm. Derinlik 80 cm. Yükseklik 1.40 cm.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Kiraz veya Kayın Ağacından Mamül Koltuk-Komple el işçilikli. Ölçü: Boy 2.40 cm. Derinlik 80 cm. Yükseklik 1.40 cm.

    TLSold
  • Kiraz veya Kayın Ağacından Mamül Koltuk-Komple el işçilikli. Aykırı formda Ölçü: Boy 2.40 cm. Derinlik 80 cm. Yükseklik 1.40 cm.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Kiraz veya Kayın Ağacından Mamül Koltuk-Komple el işçilikli. Aykırı formda Ölçü: Boy 2.40 cm. Derinlik 80 cm. Yükseklik 1.40 cm.

    TLSold
  • Georges Lavroff imzalı Bronz Sülün Kuşu Heykeli-Kuyruk kısmının tadilata ihtiyacı vardır. Toplam yükseklik: 50 cm. Uzunluk: 61 cm. Derinlik: 16,5 cm Kaidede "G Lavroff" imzalı. Georges Lavroff, 18 Nisan'da Sibirya'da doğdu, 1895.
Eserlerini önce Sibirya'da, ardından Moskova'da üretti.
Georges Lavroff, 1927'de Paris'e taşındı ve birçok Art Deco hayvan heykeli yarattı.
Yayıncılar tarafından bronz ve seramik olarak basılan Lavroff'un heykelleri, Batı'da ün kazandı.
1935'te Moskova'ya dönen Georges Lavroff, resmi bir sanatçı oldu ve Sovyet liderlerinin anıtsal heykellerini ve büstlerini yarattı. Burada sergilenen altın sülün, özellikle üç renkte gerçekleştirilen patina çalışmasında bir uygulama inceliği sunuyor. Sülün arması, nüanslı bir altın kaplama ile vurgulanan çok güzel Art Deco motiflerine sahiptir.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Georges Lavroff imzalı Bronz Sülün Kuşu Heykeli-Kuyruk kısmının tadilata ihtiyacı vardır. Toplam yükseklik: 50 cm. Uzunluk: 61 cm. Derinlik: 16,5 cm Kaidede "G Lavroff" imzalı. Georges Lavroff, 18 Nisan'da Sibirya'da doğdu, 1895. Eserlerini önce Sibirya'da, ardından Moskova'da üretti. Georges Lavroff, 1927'de Paris'e taşındı ve birçok Art Deco hayvan heykeli yarattı. Yayıncılar tarafından bronz ve seramik olarak basılan Lavroff'un heykelleri, Batı'da ün kazandı. 1935'te Moskova'ya dönen Georges Lavroff, resmi bir sanatçı oldu ve Sovyet liderlerinin anıtsal heykellerini ve büstlerini yarattı. Burada sergilenen altın sülün, özellikle üç renkte gerçekleştirilen patina çalışmasında bir uygulama inceliği sunuyor. Sülün arması, nüanslı bir altın kaplama ile vurgulanan çok güzel Art Deco motiflerine sahiptir.

    TLSold
  • Gümüş saplı baston
-Kabartma işçilikli

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Gümüş saplı baston -Kabartma işçilikli

    TLSold
  • Bar Arabası -Tepsi Çap 80 cm. Yükseklik 70 cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Bar Arabası -Tepsi Çap 80 cm. Yükseklik 70 cm.

    TLSold
  • Vintage Petit Point Dantel Tepsi-Ölçü 18x40 cm.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Vintage Petit Point Dantel Tepsi-Ölçü 18x40 cm.

    TLSold
  • Christofle Sosluk
-25x17 cm. Yükseklik 15 cm.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Christofle Sosluk -25x17 cm. Yükseklik 15 cm.

    TLSold
  • Christofle su bardağı-Kendi kutusuyla, kabartma kalem işçilikli, damgalı

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Christofle su bardağı-Kendi kutusuyla, kabartma kalem işçilikli, damgalı

    TLSold
  • Christofle Maşa-Kendi kutusuyla, kabartma kalem işçilikli, damgalı

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Christofle Maşa-Kendi kutusuyla, kabartma kalem işçilikli, damgalı

    TLSold
  • Christofle tek kişilik yemek takımı-Üzeri altın vermeyli.Süet kılıfında. Kutulu. Toplam 5 parça

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Christofle tek kişilik yemek takımı-Üzeri altın vermeyli.Süet kılıfında. Kutulu. Toplam 5 parça

    TLSold
  • Christofle Tatlı tabağı-Kendi kutusuyla,Çap 17 cm., damgalı

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Christofle Tatlı tabağı-Kendi kutusuyla,Çap 17 cm., damgalı

    TLSold
  • Kanzi marka satranç takımı-Çanakkale Deniz Savaşı Temalı Satranç Takımı

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Kanzi marka satranç takımı-Çanakkale Deniz Savaşı Temalı Satranç Takımı

    TLSold
  • Satranç takımı -Uzakdoğu temalı Ahşap tahtalı

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Satranç takımı -Uzakdoğu temalı Ahşap tahtalı

    TLSold
  • Taner İmzalı tuval üzeri yağlı boya tablo
-Resim ölçü 50x100 cm. Ahşap çerçeveli.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Taner İmzalı tuval üzeri yağlı boya tablo -Resim ölçü 50x100 cm. Ahşap çerçeveli.

    TLSold
  • Longines Kol Saati -Kutusunda Vintage quartz mekanizma kol saati Çap : 34 mm

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Longines Kol Saati -Kutusunda Vintage quartz mekanizma kol saati Çap : 34 mm

    TLSold
  • Zenne boy cep saati -Çalışır durumda.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Zenne boy cep saati -Çalışır durumda.

    TLSold
  • CYMA Marka Savatlı Cep Saati-Muhteşem kondisyonda CYMA marka Gümüş üzeri savat işçilikli Cep saati

    Lot No: 37

    Lot: 37

    CYMA Marka Savatlı Cep Saati-Muhteşem kondisyonda CYMA marka Gümüş üzeri savat işçilikli Cep saati

    TLSold
  • 8 Day Kurmalı Masa Saati-1900 başları, kurmalı mekanizma, koleksiyonluk

    Lot No: 38

    Lot: 38

    8 Day Kurmalı Masa Saati-1900 başları, kurmalı mekanizma, koleksiyonluk

    TLSold
  • The British Bull Dog Altı patlar
-Her parçası damgalı Çalışır durumdadır.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    The British Bull Dog Altı patlar -Her parçası damgalı Çalışır durumdadır.

    TLSold
  • Glycine Airman -46 mm . Kutusunda , sıfır . Evraksız

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Glycine Airman -46 mm . Kutusunda , sıfır . Evraksız

    TLSold
  • Omega Seamaster Polaris-Tek saat , tepe hariç 32mm , 18.5 bileklere kadar uygun . Yüksek kondisyon. Quartz mekanizma

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Omega Seamaster Polaris-Tek saat , tepe hariç 32mm , 18.5 bileklere kadar uygun . Yüksek kondisyon. Quartz mekanizma

    TLSold
  • Omega Constellation-Otomatik mekanizma ,  33x40 mm. Revize kadran , tepe orjinal , toka after

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Omega Constellation-Otomatik mekanizma , 33x40 mm. Revize kadran , tepe orjinal , toka after

    TLSold
  • Maurice Lacroix Ailkon quartz chronograph-Çap 42 mm, sıfır ürün . Kutulu evraksız

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Maurice Lacroix Ailkon quartz chronograph-Çap 42 mm, sıfır ürün . Kutulu evraksız

    TLSold
  • Longines Hydro Conquest Automatic Chronograph-İyi kondisyonda , çelik bezel , 41 mm . 2013 yıllarının üretimi . Kutulu ve evraksız

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Longines Hydro Conquest Automatic Chronograph-İyi kondisyonda , çelik bezel , 41 mm . 2013 yıllarının üretimi . Kutulu ve evraksız

    TLSold
  • Omega Deville-Erkek kol saati , quartz mekanizma . Tepesiz basmalı şekilde kuruluyor . Toka orjinal değil . Saat çalışır haldedir . 32mm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Omega Deville-Erkek kol saati , quartz mekanizma . Tepesiz basmalı şekilde kuruluyor . Toka orjinal değil . Saat çalışır haldedir . 32mm.

    TLSold
  • Zodiac Super Sea Wolf- 40 mm, otomatik , full set , nos kondisyon.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Zodiac Super Sea Wolf- 40 mm, otomatik , full set , nos kondisyon.

    TLSold
  • Zippo Collection -"Hard Rock Cafe London" Sıfır kutusunda koleksiyonluk

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Zippo Collection -"Hard Rock Cafe London" Sıfır kutusunda koleksiyonluk

    TLSold
  • Zippo Collection -"Hard Rock Cafe New York " Sıfır kutusunda koleksiyonluk

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Zippo Collection -"Hard Rock Cafe New York " Sıfır kutusunda koleksiyonluk

    TLSold
  • Zippo Collection -"Hard Rock Cafe Venice " Sıfır kutusunda koleksiyonluk

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Zippo Collection -"Hard Rock Cafe Venice " Sıfır kutusunda koleksiyonluk

    TLSold
  • Zippo Collection -"Hard Rock Cafe Prague " Sıfır kutusunda koleksiyonluk

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Zippo Collection -"Hard Rock Cafe Prague " Sıfır kutusunda koleksiyonluk

    TLSold
  • Gümüş Tabaka -88 gr ağırlığında antika gümüş tabaka

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Gümüş Tabaka -88 gr ağırlığında antika gümüş tabaka

    TLSold
  • Gümüş Tabaka -185 gr ağırlığında 1917 tarih bulunan gümüş tabaka

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Gümüş Tabaka -185 gr ağırlığında 1917 tarih bulunan gümüş tabaka

    TLSold
  • Hidiv Damgalı Gümüş Tabaka -Kalem işçilikli hidiv damgalı 92.50 gr ağırlığında 9x8 cm ölçülerinde 900 ayar

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Hidiv Damgalı Gümüş Tabaka -Kalem işçilikli hidiv damgalı 92.50 gr ağırlığında 9x8 cm ölçülerinde 900 ayar

    TLSold
  • Zippo Collection -"CAT' EYES (1952)" Sıfır kutusunda.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Zippo Collection -"CAT' EYES (1952)" Sıfır kutusunda.

    TLSold
  • Zippo Collection -"Moon Landing July 20 1969" No 14  Sıfır kutusunda.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Zippo Collection -"Moon Landing July 20 1969" No 14 Sıfır kutusunda.

    TLSold
  • Zippo Collection -"Peace Sing 1988" No 36 Sıfır kutusunda

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Zippo Collection -"Peace Sing 1988" No 36 Sıfır kutusunda

    TLSold
  • Zippo Collection -"US ARMY 1990"  No 33 Sıfır kutusunda

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Zippo Collection -"US ARMY 1990" No 33 Sıfır kutusunda

    TLSold
  • Zippo Collection -"JAZZ 2013" No 13

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Zippo Collection -"JAZZ 2013" No 13

    TLSold
  • Dunhill Çakmak-Kendi kusutsunda bakımları yapılmış çalışır durumda

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Dunhill Çakmak-Kendi kusutsunda bakımları yapılmış çalışır durumda

    TLSold
  • Lubinsk Puro kabı-13.5x8.5 cm. İç kısım sedir ağacı

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Lubinsk Puro kabı-13.5x8.5 cm. İç kısım sedir ağacı

    TLSold
  • S.T. Dupont Ligne 1 -Rose Gold. Kendi kutusunda Bakımları yapılmış Çalışır durumda.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    S.T. Dupont Ligne 1 -Rose Gold. Kendi kutusunda Bakımları yapılmış Çalışır durumda.

    TLSold
  • Carier Çakmak-Altın kaplama Sertifikalı Full set

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Carier Çakmak-Altın kaplama Sertifikalı Full set

    TLSold
  • S.T. Dupont Ligne 1 -Kısa model. Kendi kutusunda Bakımları yapılmış Çalışır durumda.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    S.T. Dupont Ligne 1 -Kısa model. Kendi kutusunda Bakımları yapılmış Çalışır durumda.

    TLSold
  • Dunhill Roller Pen -Kendi kutusunda. Çalışır durumdadır.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Dunhill Roller Pen -Kendi kutusunda. Çalışır durumdadır.

    TLSold
  • Colibre  Çakmak-Bakımları yapılmış. Çalışır durumdadır.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Colibre Çakmak-Bakımları yapılmış. Çalışır durumdadır.

    TLSold
  • Cohiba Puro Makası-Kendi kutusunda.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Cohiba Puro Makası-Kendi kutusunda.

    TLSold
  • Blvgari Tükenmez Kalem-Kendi kutusunda.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Blvgari Tükenmez Kalem-Kendi kutusunda.

    TLSold
  • Davidoff Puro Kabı -20 cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Davidoff Puro Kabı -20 cm.

    TLSold
  • Gümüş Osmanlı Ağızlık Lotu-16 cm ve 12,5 cm uzunluğunda gümüş Osmanlı Ağızlık lotu

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Gümüş Osmanlı Ağızlık Lotu-16 cm ve 12,5 cm uzunluğunda gümüş Osmanlı Ağızlık lotu

    TLSold
  • Dönem Kutusunda Antika Ağızlık-Orijinal Kutusunda Altın uçlu Antika Ağızlık

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Dönem Kutusunda Antika Ağızlık-Orijinal Kutusunda Altın uçlu Antika Ağızlık

    TLSold
  • Dönem Kutusunda Antika Ağızlık-Orijinal Kutusunda altın uçlu antika ağızlık

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Dönem Kutusunda Antika Ağızlık-Orijinal Kutusunda altın uçlu antika ağızlık

    TLSold
  • Toledo Çay Kaşığı Seti -Toledo damgalı Altın Kakma 6 adet çay kaşığı seti Not : Kutu kırıktır.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Toledo Çay Kaşığı Seti -Toledo damgalı Altın Kakma 6 adet çay kaşığı seti Not : Kutu kırıktır.

    TLSold
  • Atilla ÇAKIR 2015-Üç adet seramik Fil. Ölçüler 8x12 cm. 10x13 cm. 15x18 cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Atilla ÇAKIR 2015-Üç adet seramik Fil. Ölçüler 8x12 cm. 10x13 cm. 15x18 cm.

    TLSold
  • Atilla ÇAKIR -"Çift Güvercin"  Ölçü 15x20 cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Atilla ÇAKIR -"Çift Güvercin" Ölçü 15x20 cm.

    TLSold
  • Murano Çift Obje-Ölçü 20x18 cm. Kaidenin altı kısmında ufak bir kırık vardır.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Murano Çift Obje-Ölçü 20x18 cm. Kaidenin altı kısmında ufak bir kırık vardır.

    TLSold
  • Murano Obje-Ölçü 32x14 cm. Kaidenin altı kısmında ufak bir kırık vardır.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Murano Obje-Ölçü 32x14 cm. Kaidenin altı kısmında ufak bir kırık vardır.

    TLSold
  • Lladro pporselen Biblo-Ölçü 28 cm.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Lladro pporselen Biblo-Ölçü 28 cm.

    TLSold
  • Lladro pporselen Biblo-Ölçü 22 cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Lladro pporselen Biblo-Ölçü 22 cm.

    TLSold
  • Lladro pporselen Biblo-Ölçü 20 cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Lladro pporselen Biblo-Ölçü 20 cm.

    TLSold
  • 19. yy.Fransız dönem şömine saati-Tutya'dan Mamül.Mermer kaide üzerinde kadın figürlü. Yükseklik 55 cm. Genişlik 30 cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    19. yy.Fransız dönem şömine saati-Tutya'dan Mamül.Mermer kaide üzerinde kadın figürlü. Yükseklik 55 cm. Genişlik 30 cm.

    TLSold
  • 1800'ler İmari porselen tabak
-Çap: 20 cm. Koleksiyonluk.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    1800'ler İmari porselen tabak -Çap: 20 cm. Koleksiyonluk.

    TLSold
  • Bronz Aplikeli Seramik sunumluk-Ölçü 48x28 cm. Yükseklik 6 cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Bronz Aplikeli Seramik sunumluk-Ölçü 48x28 cm. Yükseklik 6 cm.

    TLSold
  • Satsuma çift gümüş fincan -Kırmızı damgalı, tabaklar ve kaşıklar gümüş. Özel kutusunda.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Satsuma çift gümüş fincan -Kırmızı damgalı, tabaklar ve kaşıklar gümüş. Özel kutusunda.

    TLSold
  • Viyana Porselen Tabak-El Boyama, damgalı. Çap 21 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Viyana Porselen Tabak-El Boyama, damgalı. Çap 21 cm.

    TLSold
  • Erikson marka dönem telefon

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Erikson marka dönem telefon

    TLSold
  • Fransız Opera Dürbünü
-Pirinç Üzeri Sedef İşçilikli, Kapalı halde ölçü 12x6.5 cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Fransız Opera Dürbünü -Pirinç Üzeri Sedef İşçilikli, Kapalı halde ölçü 12x6.5 cm.

    TLSold
  • Komple gümüş, murasa taşlarla bezeli dönem taç-84 gr. 925 ayar damgalı, koleksiyonluk eser

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Komple gümüş, murasa taşlarla bezeli dönem taç-84 gr. 925 ayar damgalı, koleksiyonluk eser

    TLSold
  • Bronz şamdan
-Üzeri mine işlemeli. 17 cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Bronz şamdan -Üzeri mine işlemeli. 17 cm.

    TLSold
  • 1800'ler İmari porselen tabak
-Çap: 20 cm. Koleksiyonluk.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    1800'ler İmari porselen tabak -Çap: 20 cm. Koleksiyonluk.

    TLSold
  • Yoğun gümüş kaplama İbrik ve Leğen-Kallavi boyda, kabartma işçillikli, İbrik boy 40 cm. Çanak çap 44cm. Toplam boy 57 cm.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Yoğun gümüş kaplama İbrik ve Leğen-Kallavi boyda, kabartma işçillikli, İbrik boy 40 cm. Çanak çap 44cm. Toplam boy 57 cm.

    TLSold
  • Mercedes Daktilo-Çalışır durumda.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Mercedes Daktilo-Çalışır durumda.

    TLSold
  • Prasident Dönem Daktilo-Tuşları çalışır durumda kapağı sağlam ama kapak kilit mekanizması oturmuyor. Haliyle

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Prasident Dönem Daktilo-Tuşları çalışır durumda kapağı sağlam ama kapak kilit mekanizması oturmuyor. Haliyle

    TLSold
  • Meissen porselen
-Kenar kısımlar altın vermeyli, komple el boyama

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Meissen porselen -Kenar kısımlar altın vermeyli, komple el boyama

    TLSold
  • Meissen 1815 yılı damgalı porselen fincan

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Meissen 1815 yılı damgalı porselen fincan

    TLSold
  • Dresden porselen şekerlik
-Yaprak formunda yapılmış, iç kısımları ve arka yüzü çiçek motifleriyle süslenmiş, kenar kısımları altın vermeyli. Damgalı ve seri numaralı. Ölçü 15x11 cm. Yükseklik 6 cm.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Dresden porselen şekerlik -Yaprak formunda yapılmış, iç kısımları ve arka yüzü çiçek motifleriyle süslenmiş, kenar kısımları altın vermeyli. Damgalı ve seri numaralı. Ölçü 15x11 cm. Yükseklik 6 cm.

    TLSold
  • Dresden porselen fincan-Duble kahve boyu

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Dresden porselen fincan-Duble kahve boyu

    TLSold
  • Sevr porselen yeni dönem büyük boy mücevher kutusu-Bronz dört ayak üzerine, komple el boyama porselen, kapak ve ağız kısımları yine bronz aplikeli, turkuaz rengi taban üzerine altın yaldızlar ve gül motifleriyle süslenmiş dönem kolekisyon ürünü. Yükseklik 19 cm. Genişlik 36 cm. derinlik 22 cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Sevr porselen yeni dönem büyük boy mücevher kutusu-Bronz dört ayak üzerine, komple el boyama porselen, kapak ve ağız kısımları yine bronz aplikeli, turkuaz rengi taban üzerine altın yaldızlar ve gül motifleriyle süslenmiş dönem kolekisyon ürünü. Yükseklik 19 cm. Genişlik 36 cm. derinlik 22 cm.

    TLSold
  • Fransız Sevres Kristal kadeh takımı-Kupa formunda yapılmış iki adet kaide üzerine kristal çift kadeh, dönem ahşap kutusunda, kutunun iç kısmı kırmızı kumaşla kaplanmış ve kapak kilidi bulunan, koleksiyon ürünüdür. Kadeh ölçü: 10 cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Fransız Sevres Kristal kadeh takımı-Kupa formunda yapılmış iki adet kaide üzerine kristal çift kadeh, dönem ahşap kutusunda, kutunun iç kısmı kırmızı kumaşla kaplanmış ve kapak kilidi bulunan, koleksiyon ürünüdür. Kadeh ölçü: 10 cm.

    TLSold
  • 1900'lerden deniz tanrıçası AMPHITRITE heykeli-Denizler Tanrısı POSEIDON'UN eşi Tanrıça AMPHITRITE heykeli. Tutya'dan mamüldür. Yükseklik:40 cm.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    1900'lerden deniz tanrıçası AMPHITRITE heykeli-Denizler Tanrısı POSEIDON'UN eşi Tanrıça AMPHITRITE heykeli. Tutya'dan mamüldür. Yükseklik:40 cm.

    TLSold
  • Fil dişi dürbün-Kendi deri kutusunda, Komple fil dişi, Mercek kısmının birinde çerçevesi yoktur. Fotoğraflarda görülmektedir.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Fil dişi dürbün-Kendi deri kutusunda, Komple fil dişi, Mercek kısmının birinde çerçevesi yoktur. Fotoğraflarda görülmektedir.

    TLSold
  • Dönem bronz hokka -Melek çocuk figürlü 14x10x9 cm.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Dönem bronz hokka -Melek çocuk figürlü 14x10x9 cm.

    TLSold
  • Goblen Tablo-Ölçü 80x60 cm. Çerçeveli

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Goblen Tablo-Ölçü 80x60 cm. Çerçeveli

    TLSold
  • Kemikten Mamül kutu-Yükseklik 10 cm. Derinlik 12 cm. Boy 16 cm.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Kemikten Mamül kutu-Yükseklik 10 cm. Derinlik 12 cm. Boy 16 cm.

    TLSold
  • Uzakdoğu Vazo-Ölçü 46x35 cm.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Uzakdoğu Vazo-Ölçü 46x35 cm.

    TLSold
  • Gümüş Kaplama Mücevher Kutusu-Ölçü 16x8x13 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Gümüş Kaplama Mücevher Kutusu-Ölçü 16x8x13 cm.

    TLSold
  • Family Rose Çift Vazo-Yükseklik 36 cm. Ağız çap 12 cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Family Rose Çift Vazo-Yükseklik 36 cm. Ağız çap 12 cm.

    TLSold
  • Mermer kaide üzeri bronz kartal
-Ölçü: 21x12x4 cm.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Mermer kaide üzeri bronz kartal -Ölçü: 21x12x4 cm.

    TLSold
  • Batman Baskı Tablo-Ölçü 50x33 cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Batman Baskı Tablo-Ölçü 50x33 cm.

    TLSold
  • Captain America Baskı Tablo-Ölçü 50x33 cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Captain America Baskı Tablo-Ölçü 50x33 cm.

    TLSold
  • Superman -Ölçü 50x33 cm.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Superman -Ölçü 50x33 cm.

    TLSold
  • Zippo Collection -Sıfır kutusunda

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Zippo Collection -Sıfır kutusunda

    TLSold
  • Zippo Collection -"Windproof LADY" Sıfır kutusunda evrakları ile

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Zippo Collection -"Windproof LADY" Sıfır kutusunda evrakları ile

    TLSold
  • Zippo Collection -Sıfır kutusunda

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Zippo Collection -Sıfır kutusunda

    TLSold
  • Zippo Collection -Sıfır kutusunda

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Zippo Collection -Sıfır kutusunda

    TLSold
  • Zippo Collection -Sıfır kutusunda

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Zippo Collection -Sıfır kutusunda

    TLSold
  • Longines Vintage Kol Saati -Quartz mekanizma kol saati Çap : 34 mm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Longines Vintage Kol Saati -Quartz mekanizma kol saati Çap : 34 mm.

    TLSold
  • Fransız Saint Louise Kristal gece sürahisi ve bardağı -Kusursuz formdadır. Yükseklik 25 cm. Tabak çap 18 cm.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Fransız Saint Louise Kristal gece sürahisi ve bardağı -Kusursuz formdadır. Yükseklik 25 cm. Tabak çap 18 cm.

    TLSold
  • Tiffany tükenmez kalem -Kutusunda, çalışır durumda.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Tiffany tükenmez kalem -Kutusunda, çalışır durumda.

    TLSold
  • Rowenta Çakmak -925 Ayar gümüş Bakımları yapılmış çalışır durumda

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Rowenta Çakmak -925 Ayar gümüş Bakımları yapılmış çalışır durumda

    TLSold
  • Colibre Masa Çakmağı-Bakımları yapılmış. Çalışır durumdadır.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Colibre Masa Çakmağı-Bakımları yapılmış. Çalışır durumdadır.

    TLSold
  • Gucci Kol Saati-Kullanılmamıştır.Vitrin ürünüdür. Etajerde ufak bir iki çiziği olmuş , fotoğrafta görülmektedir, çift saatli hem dijital hem analog ekran . 41 mm.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Gucci Kol Saati-Kullanılmamıştır.Vitrin ürünüdür. Etajerde ufak bir iki çiziği olmuş , fotoğrafta görülmektedir, çift saatli hem dijital hem analog ekran . 41 mm.

    TLSold
  • Alpina Kol Saati -Quartz mekanizma , nos kondisyonda . Tepe hariç 34 mm

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Alpina Kol Saati -Quartz mekanizma , nos kondisyonda . Tepe hariç 34 mm

    TLSold
  • Dunhill Dress-Çalışır durumda , koleksiyonluk üründür

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Dunhill Dress-Çalışır durumda , koleksiyonluk üründür

    TLSold
  • Ay-Yıldızlı Emaye tabak-Çap 18.5 cm.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Ay-Yıldızlı Emaye tabak-Çap 18.5 cm.

    TLSold
  • Uzakdoğu Porselen kase-Çap 13 cm.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Uzakdoğu Porselen kase-Çap 13 cm.

    TLSold
  • Persol Terra di siena 3217-s model erkek güneş gözlüğü-Kullanılmamış , tüm paket içerikleri ile gönderilecektir . 59 ekartman

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Persol Terra di siena 3217-s model erkek güneş gözlüğü-Kullanılmamış , tüm paket içerikleri ile gönderilecektir . 59 ekartman

    TLSold
  • Persol Erkek Güneş Gözlüğü -Sıfır , 59 ekartman

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Persol Erkek Güneş Gözlüğü -Sıfır , 59 ekartman

    TLSold
  • Prada Erkek Güneş Gözlüğü, -Sıfır . 62 ekartman

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Prada Erkek Güneş Gözlüğü, -Sıfır . 62 ekartman

    TLSold
  • Tesbih Lotu-1-sıkma kehribar , ibrahim güneş 2-kara üzüm habbesi, sıkma 3-tuncar kara , sıkma , gümüş imame 4-eski sıkma habbeden yapılma 5-sürmeli , sıkma 6-yeşil katalin 7-ateş kehribar 8-fasete , ateş kehribar 9-renk süzmeli ateş, ahmet biricik 10-necef , kehribar 11-ateş kehribar , yunus akkuş

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Tesbih Lotu-1-sıkma kehribar , ibrahim güneş 2-kara üzüm habbesi, sıkma 3-tuncar kara , sıkma , gümüş imame 4-eski sıkma habbeden yapılma 5-sürmeli , sıkma 6-yeşil katalin 7-ateş kehribar 8-fasete , ateş kehribar 9-renk süzmeli ateş, ahmet biricik 10-necef , kehribar 11-ateş kehribar , yunus akkuş

    TLSold
  • Gucci Kol Saati-45 mm çap , quartz. Sıfır , kutusunda

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Gucci Kol Saati-45 mm çap , quartz. Sıfır , kutusunda

    TLSold
  • Vintage Mineli Tükenmez

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Vintage Mineli Tükenmez

    TLSold
  • Caran d'Ache dolma kalem-Orjinal kartuşları ile beraber kendi kutusunda sıfır ayarında M uç dolma kalem Not : üst kısmında ufak tamir vardır resimlerde mevcuttur.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Caran d'Ache dolma kalem-Orjinal kartuşları ile beraber kendi kutusunda sıfır ayarında M uç dolma kalem Not : üst kısmında ufak tamir vardır resimlerde mevcuttur.

    TLSold
  • Caran d’Ache Tükenmez kalem-Kutusu ve kitapçığı ile beraber çok iyi kondisyonda

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Caran d’Ache Tükenmez kalem-Kutusu ve kitapçığı ile beraber çok iyi kondisyonda

    TLSold
  • Caran d'Ache 849 Totally Swiss Special Edition tükenmez kalem-Totally Special Edition özel seri sıfır tükenmez kalem

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Caran d'Ache 849 Totally Swiss Special Edition tükenmez kalem-Totally Special Edition özel seri sıfır tükenmez kalem

    TLSold
  • Scrikss Dolma Kalem-Kendine özgü çizgili gövdesiyle, Parlak siyah lake kaplama gövdesi, altın renkli deseni ile hem klasik pistonlu kullanım seçeneği hem de kartuşlu kolay dolum mekanizmalı dolma kalem

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Scrikss Dolma Kalem-Kendine özgü çizgili gövdesiyle, Parlak siyah lake kaplama gövdesi, altın renkli deseni ile hem klasik pistonlu kullanım seçeneği hem de kartuşlu kolay dolum mekanizmalı dolma kalem

    TLSold
  • St.Dupont Roller Pen-St.Dupont vintage Orjinal Sıfır Refili ile beraber değerli taşlarla süslenmiş roller kalem

    Lot No: 136

    Lot: 136

    St.Dupont Roller Pen-St.Dupont vintage Orjinal Sıfır Refili ile beraber değerli taşlarla süslenmiş roller kalem

    TLSold
  • MONTBLANC FREDERIC CHOPIN-Meisterstuck Fountain Pen Box Extra Cartridges CD OEM/ Orjinal Kutusunda sıfır Altın uç Dolma kalem

    Lot No: 137

    Lot: 137

    MONTBLANC FREDERIC CHOPIN-Meisterstuck Fountain Pen Box Extra Cartridges CD OEM/ Orjinal Kutusunda sıfır Altın uç Dolma kalem

    TLSold
  • Gümüş Ağızlık lotu-3 adet Gümüş ağızlık lotu

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Gümüş Ağızlık lotu-3 adet Gümüş ağızlık lotu

    TLSold
  • Kutusunda Antika Ağızlık Orjinal Kutusunda sıkma antika ağızlık-Not : ağızlık ucu altındır

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Kutusunda Antika Ağızlık Orjinal Kutusunda sıkma antika ağızlık-Not : ağızlık ucu altındır

    TLSold
  • Zippo Collection -Sıfır kutusunda

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Zippo Collection -Sıfır kutusunda

    TLSold
  • Zippo Collection -Slim model. Sıfır kutusunda

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Zippo Collection -Slim model. Sıfır kutusunda

    TLSold
  • S.T. Dupont Ligne 1 -Bakımları yapılmış. Çalışır durumdadır.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    S.T. Dupont Ligne 1 -Bakımları yapılmış. Çalışır durumdadır.

    TLSold
  • S.T. Dupont Ligne 2-Bakımları yapılmış. Çalışır durumdadır.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    S.T. Dupont Ligne 2-Bakımları yapılmış. Çalışır durumdadır.

    TLSold
  • Alpaga çay seti -6 adet yudumluk ve çaydanlık

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Alpaga çay seti -6 adet yudumluk ve çaydanlık

    TLSold
  • Royal Worcester porselen biblo-Ölçü 18x15 cm.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Royal Worcester porselen biblo-Ölçü 18x15 cm.

    TLSold
  • Royal Viyana Porselen biblo-Ölçü 15 cm. Not: Elindeki dürbünün bir kısmı kırılmıştır.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Royal Viyana Porselen biblo-Ölçü 15 cm. Not: Elindeki dürbünün bir kısmı kırılmıştır.

    TLSold
  • TAGHeuer Güneş Gözlüğü-Orijinal, erkek güneş gözlüğü , titanyum çerçeveli. 62 ekartman

    Lot No: 147

    Lot: 147

    TAGHeuer Güneş Gözlüğü-Orijinal, erkek güneş gözlüğü , titanyum çerçeveli. 62 ekartman

    TLSold
  • Tom Ford  Erkek Güneş Gözlüğü -52 ekartman

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Tom Ford Erkek Güneş Gözlüğü -52 ekartman

    TLSold
  • Gümüş Sigara Tabakası-Zarif şık 100 yaşının üzerinde 800 ayar damgalı 97 gr gümüş tabaka

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Gümüş Sigara Tabakası-Zarif şık 100 yaşının üzerinde 800 ayar damgalı 97 gr gümüş tabaka

    TLSold
  • Pakistan Donanma Komutanına ait Merasim Kılıç / Meç-Chief Of The Naval Staff  damgalı nadir bir eser

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Pakistan Donanma Komutanına ait Merasim Kılıç / Meç-Chief Of The Naval Staff damgalı nadir bir eser

    TLSold