Lot: 1

Current Price: 10,000 TL Starting Bid: 10,000 TL Estimated: TL Losing Winning

George Prior (1795)

Osmanlı pazarına yapılmış. Osmanlı kadran, 4 kapak. Sahlı Tuğralı ve çeşnili, çalışır durumda, koleksiyonluk bir ürün. Asansörlü gümüş ve mineli köstek. kurma anahtarıyla birlikte. Bağ kapağın ön kısmında dökülme vardır. Tepe dahil 56 mm. İkinci kapak 53 mm. Üçüncü kapak 61 mm. Dördüncü kapak 70 mm. 41gr. Z.ncir 43 cm.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • George Prior (1795)-Osmanlı pazarına yapılmış. Osmanlı kadran, 4 kapak. Sahlı Tuğralı ve çeşnili, çalışır durumda, koleksiyonluk bir ürün. Asansörlü gümüş ve mineli köstek. kurma anahtarıyla birlikte. Bağ kapağın ön kısmında dökülme vardır. Tepe dahil 56 mm. İkinci kapak 53 mm. Üçüncü kapak 61 mm. Dördüncü kapak 70 mm. 41gr. Z.ncir 43 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    George Prior (1795)-Osmanlı pazarına yapılmış. Osmanlı kadran, 4 kapak. Sahlı Tuğralı ve çeşnili, çalışır durumda, koleksiyonluk bir ürün. Asansörlü gümüş ve mineli köstek. kurma anahtarıyla birlikte. Bağ kapağın ön kısmında dökülme vardır. Tepe dahil 56 mm. İkinci kapak 53 mm. Üçüncü kapak 61 mm. Dördüncü kapak 70 mm. 41gr. Z.ncir 43 cm.

    TLSold
  • Sevr porselen yeni dönem büyük boy mücevher kutusu-Bronz dört ayak üzerine, komple el boyama porselen, kapak ve ağız kısımları yine bronz aplikeli, turkuaz rengi taban üzerine  altın yaldızlar ve gül motifleriyle süslenmiş dönem kolekisyon ürünü.  Yükseklik 19 cm. Genişlik 36 cm. derinlik 22 cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Sevr porselen yeni dönem büyük boy mücevher kutusu-Bronz dört ayak üzerine, komple el boyama porselen, kapak ve ağız kısımları yine bronz aplikeli, turkuaz rengi taban üzerine altın yaldızlar ve gül motifleriyle süslenmiş dönem kolekisyon ürünü. Yükseklik 19 cm. Genişlik 36 cm. derinlik 22 cm.

    TLSold
  • Sultan II. Mahmud el çekme ferman -Musul valisi Numan paşaya Musul'daki bir arazi anlaşmazlığının çözümü için saraya yolladıkları şikayet üzerine konunun ve vaki mağduruyetlerin giderilmesi hakkında Ferman. 70x90 cm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Sultan II. Mahmud el çekme ferman -Musul valisi Numan paşaya Musul'daki bir arazi anlaşmazlığının çözümü için saraya yolladıkları şikayet üzerine konunun ve vaki mağduruyetlerin giderilmesi hakkında Ferman. 70x90 cm.

    TLSold
  • Fransız dönem dürbün -Pirinç Üzeri mine işlemeli, kusursuz formda, atık kırrık vs. yoktur.  9x4.5 cm

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Fransız dönem dürbün -Pirinç Üzeri mine işlemeli, kusursuz formda, atık kırrık vs. yoktur. 9x4.5 cm

    TLSold
  • Osmanlı gümüş ve Sultan Mehmet Reşat tuğralı nadir çift kase -Sah damgalı, çeşnili, toplam ağırlık 260 gr. Çap 10 cm. yükseklik 6 cm.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Osmanlı gümüş ve Sultan Mehmet Reşat tuğralı nadir çift kase -Sah damgalı, çeşnili, toplam ağırlık 260 gr. Çap 10 cm. yükseklik 6 cm.

    TLSold
  • İngiliz dönem gümüş sigara tabakası-Komple mine işlemeli, iç kısım altın vermeyli, ağrılık 150 gr. 8x 6cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    İngiliz dönem gümüş sigara tabakası-Komple mine işlemeli, iç kısım altın vermeyli, ağrılık 150 gr. 8x 6cm.

    TLSold
  • Rus, gümüş üzerine Mine işçilikli tabaka-Ölçü:  8.5x7cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Rus, gümüş üzerine Mine işçilikli tabaka-Ölçü: 8.5x7cm.

    TLSold
  • Meissen fincan-Damgalı, seri numaralı, porselen üzeri el boyama çiçek motifli, kenarlar altın vermeyli, çok iyi kondisyonda

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Meissen fincan-Damgalı, seri numaralı, porselen üzeri el boyama çiçek motifli, kenarlar altın vermeyli, çok iyi kondisyonda

    TLSold
  • Altın Cameo kolye -Cameo, yaygın olarak antik bir büst ya da vücudunun kabartmalı siluetlerinden oluşan broş, kolye, bileklik, küpe vb. mücevherlere verilen addır. Yüzyıl başı, kenarlar 14 ayar altın, zincir 8 ayar altın, uzun zincir. Kolye ucu ölçü 4x3 cm. Zincir boy 56 cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Altın Cameo kolye -Cameo, yaygın olarak antik bir büst ya da vücudunun kabartmalı siluetlerinden oluşan broş, kolye, bileklik, küpe vb. mücevherlere verilen addır. Yüzyıl başı, kenarlar 14 ayar altın, zincir 8 ayar altın, uzun zincir. Kolye ucu ölçü 4x3 cm. Zincir boy 56 cm.

    TLSold
  • Fransız Minerva masif Gümüş Hokka-Fransız imalatı Minerva gümüş imalat damgalı gümüşten mamül;  üç ayak üzerinde yükselen tablalı, tabla bordürü barok işçilikli,  iki hazneli içleri altın vermeyli, kapak tutamakları tomurcuk çiçek formunda harika kondisyonda nadir koleksiyonluk değer taşıyan bir eserdir. Ağırlık: 452 gr. Genişlik:16 cm. Yükseklik: 10 cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Fransız Minerva masif Gümüş Hokka-Fransız imalatı Minerva gümüş imalat damgalı gümüşten mamül; üç ayak üzerinde yükselen tablalı, tabla bordürü barok işçilikli, iki hazneli içleri altın vermeyli, kapak tutamakları tomurcuk çiçek formunda harika kondisyonda nadir koleksiyonluk değer taşıyan bir eserdir. Ağırlık: 452 gr. Genişlik:16 cm. Yükseklik: 10 cm.

    TLSold
  • Alev ÖZAS -Tuval üzerine yağlı boya, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 100x100 cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Alev ÖZAS -Tuval üzerine yağlı boya, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 100x100 cm.

    TLSold
  • Javad GHAFFARİ-Tuval üzeri yağlı boya, imzalı, resim ölçü 120x90 cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Javad GHAFFARİ-Tuval üzeri yağlı boya, imzalı, resim ölçü 120x90 cm.

    TLSold
  • Javad GHAFFARİ-Tuval üzeri yağlı boya, imzalı, resim ölçü 120x90 cm.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Javad GHAFFARİ-Tuval üzeri yağlı boya, imzalı, resim ölçü 120x90 cm.

    TLSold
  • Javad GHAFFARİ-Tuval üzeri yağlı boya. Çerçeveli, imzalı, resim ölçü 110x100 cm.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Javad GHAFFARİ-Tuval üzeri yağlı boya. Çerçeveli, imzalı, resim ölçü 110x100 cm.

    TLSold
  • Ziyad SULTANOV-Tuval üzerine yağlı boya, resim ölçü 80x80 cm.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Ziyad SULTANOV-Tuval üzerine yağlı boya, resim ölçü 80x80 cm.

    TLSold
  • Vedat ÖRS-Karton üzerine karışık teknik. Resim 40x30 cm. İmzalı. Çerçeveli.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Vedat ÖRS-Karton üzerine karışık teknik. Resim 40x30 cm. İmzalı. Çerçeveli.

    TLSold
  • Ekrem KADAK -Kağıt üzerine yağlı boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 30x33 cm.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Ekrem KADAK -Kağıt üzerine yağlı boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 30x33 cm.

    TLSold
  • Alev ÖZAS -"İstanbul 2022" Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, Resim ölçü 30x30 cm.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Alev ÖZAS -"İstanbul 2022" Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, Resim ölçü 30x30 cm.

    TLSold
  • Alev ÖZAS -Tuval üzerine yağlı boya,resim ölçü 60x60 cm.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Alev ÖZAS -Tuval üzerine yağlı boya,resim ölçü 60x60 cm.

    TLSold
  • Osmanlı 19. Yüzyıl Çanakkale sermaik testi-"Kırmızı hamurlu, şeffaf sır atlında yeşil sırlıdır. Halka dipli, armudi gövdeli, dar boyunlu, burma kulpludur. yeşil renkli testinin ağız kısmı kuş başı şeklindedir.  Gövde ve boyunlarının ön yüzü, rozet çiçekleri ile süslüdür. Yükselik: 38 cm. göbek çap: 14 cm.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Osmanlı 19. Yüzyıl Çanakkale sermaik testi-"Kırmızı hamurlu, şeffaf sır atlında yeşil sırlıdır. Halka dipli, armudi gövdeli, dar boyunlu, burma kulpludur. yeşil renkli testinin ağız kısmı kuş başı şeklindedir. Gövde ve boyunlarının ön yüzü, rozet çiçekleri ile süslüdür. Yükselik: 38 cm. göbek çap: 14 cm.

    TLSold
  • Osmanlı 19. Yüzyıl Çanakkale sermaik testi-"Kırmızı hamurlu, şeffaf sır atlında sarı ve yeşil sırlıdır. Halka dipli, armudi gövdeli, dar boyunludur. Sarı renkli testinin ağız kısmı kuş başı şeklindedir.  Gövde ve boyunlarının ön yüzünde iki adet minik testi , rozet çiçekleri, yaprak ve bitkisel kıvrımlarla süslüdür. Yükseklik: 36 cm. göbek çap: 13 cm.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Osmanlı 19. Yüzyıl Çanakkale sermaik testi-"Kırmızı hamurlu, şeffaf sır atlında sarı ve yeşil sırlıdır. Halka dipli, armudi gövdeli, dar boyunludur. Sarı renkli testinin ağız kısmı kuş başı şeklindedir. Gövde ve boyunlarının ön yüzünde iki adet minik testi , rozet çiçekleri, yaprak ve bitkisel kıvrımlarla süslüdür. Yükseklik: 36 cm. göbek çap: 13 cm.

    TLSold
  • Osmanlı 19. Yüzyıl Çanakkale sermaik testi-"Kırmızı hamurlu, kahverengi sırlı, şişkin gövdeli, uzun boyunlu, dışa dönük ağızlı ve sarmal kulplu Çanakkale testi. Gövde üzeri,altın yaldızlı desenlerle renklendirlmiş ve kabartma rozet motif ile dekorludur.yükseklik: 33 cm. göbek çap: 10,5 cm.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Osmanlı 19. Yüzyıl Çanakkale sermaik testi-"Kırmızı hamurlu, kahverengi sırlı, şişkin gövdeli, uzun boyunlu, dışa dönük ağızlı ve sarmal kulplu Çanakkale testi. Gövde üzeri,altın yaldızlı desenlerle renklendirlmiş ve kabartma rozet motif ile dekorludur.yükseklik: 33 cm. göbek çap: 10,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı 19. Yüzyıl Çanakkale sermaik testi-"Kırmızı hamurlu, şeffaf sır atlında yeşil sırlıdır. Halka dipli, armudi gövdeli, dar boyunlu, burma kulpludur. yeşil renkli testinin ağız kısmı kuş başı şeklindedir.  Gövde ve boyunlarının ön yüzü, rozet çiçekleri ile süslüdür. Yükselik: 38 cm. göbek çap: 14 cm.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Osmanlı 19. Yüzyıl Çanakkale sermaik testi-"Kırmızı hamurlu, şeffaf sır atlında yeşil sırlıdır. Halka dipli, armudi gövdeli, dar boyunlu, burma kulpludur. yeşil renkli testinin ağız kısmı kuş başı şeklindedir. Gövde ve boyunlarının ön yüzü, rozet çiçekleri ile süslüdür. Yükselik: 38 cm. göbek çap: 14 cm.

    TLSold
  • Çanakkale nadir pipo ağızlık-100 yaş üzerinde 8x 4 cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Çanakkale nadir pipo ağızlık-100 yaş üzerinde 8x 4 cm.

    TLSold
  • Kurt Formunda Çanakkale-Yükseklik 15 cm. Genişlik 12 cm. Ağırlık 474 gr.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Kurt Formunda Çanakkale-Yükseklik 15 cm. Genişlik 12 cm. Ağırlık 474 gr.

    TLSold
  • Viyana Porselen çay kahve takımı -Çaydanlık, sütlük, şekerlik ve iki adet fincan. Toplam 5 parça.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Viyana Porselen çay kahve takımı -Çaydanlık, sütlük, şekerlik ve iki adet fincan. Toplam 5 parça.

    TLSold
  • Mineli gümüş tabaka -Üst kısmı komple mine ve kalem işçilikli, damgalı, büyük boy 13x8 cm. 138 gr.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Mineli gümüş tabaka -Üst kısmı komple mine ve kalem işçilikli, damgalı, büyük boy 13x8 cm. 138 gr.

    TLSold
  • Osmanlı gümüş fincan zarfı-Sah damgalı, çeşnili, tuğralı.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Osmanlı gümüş fincan zarfı-Sah damgalı, çeşnili, tuğralı.

    TLSold
  • Osmanlı tuğralı gümüş tabaka -Sultan II. Mahmud tuğralı, savatlı ve kalem işçilikli, çok iyi kondisyonda, ölçü 9x7 cm. 109 gr.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Osmanlı tuğralı gümüş tabaka -Sultan II. Mahmud tuğralı, savatlı ve kalem işçilikli, çok iyi kondisyonda, ölçü 9x7 cm. 109 gr.

    TLSold
  • Fransız Sevres Kristal kadeh takımı -Kupa formunda yapılmış iki adet kaide üzerine kristal çift kadeh, dönem ahşap kutusunda, kutunun iç kısmı kırmızı kumaşla kaplanmış ve kapak kilidi bulunan, koleksiyon ürünüdür. Kadeh ölçü: 10 cm.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Fransız Sevres Kristal kadeh takımı -Kupa formunda yapılmış iki adet kaide üzerine kristal çift kadeh, dönem ahşap kutusunda, kutunun iç kısmı kırmızı kumaşla kaplanmış ve kapak kilidi bulunan, koleksiyon ürünüdür. Kadeh ölçü: 10 cm.

    TLSold
  • Javad GHAFFARİ-"Anneler serisi" Tuval üzeri yağlı boya, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 100x125 cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Javad GHAFFARİ-"Anneler serisi" Tuval üzeri yağlı boya, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 100x125 cm.

    TLSold
  • İrfan ŞEÇKİN -Tuval üzeri akrilik boya, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 75x80 cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    İrfan ŞEÇKİN -Tuval üzeri akrilik boya, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 75x80 cm.

    TLSold
  • İbrahim BALABAN -Kağıt üzerine kara kalem ve karışık teknik. Çerçeveli ölçü 36x29 cm. Resim ölçü 26x19 cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    İbrahim BALABAN -Kağıt üzerine kara kalem ve karışık teknik. Çerçeveli ölçü 36x29 cm. Resim ölçü 26x19 cm.

    TLSold
  • Viyana çay takımı-Çay potu, sütlük ve şekerlik. Şekerliğin iç kısmında dışarıdan görünmeyen bir kırık vardır. Fotoğraflarda gösterilmiştir.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Viyana çay takımı-Çay potu, sütlük ve şekerlik. Şekerliğin iç kısmında dışarıdan görünmeyen bir kırık vardır. Fotoğraflarda gösterilmiştir.

    TLSold
  • Dresden çift porselen biblo -İki adet Melek çocuk figürü, Yükseklik 15 cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Dresden çift porselen biblo -İki adet Melek çocuk figürü, Yükseklik 15 cm.

    TLSold
  • Cartier tükenmez kalem -Kutusuyla.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Cartier tükenmez kalem -Kutusuyla.

    TLSold
  • Mont Blanc 125304 Meisterstück Dolma Kalem Kalem-Bordo renk, Le Petit Prince Classique F altın Uçlu

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Mont Blanc 125304 Meisterstück Dolma Kalem Kalem-Bordo renk, Le Petit Prince Classique F altın Uçlu

    TLSold
  • Orijinal dönem Omega kol saati ve kutusu-Omega Tool 9070 Geneve 1030 altın geçme, full orijinal koleksiyonluk ürün

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Orijinal dönem Omega kol saati ve kutusu-Omega Tool 9070 Geneve 1030 altın geçme, full orijinal koleksiyonluk ürün

    TLSold
  • Osmanlı 19 Yüzyıl Tekke işi keşkül-ü Fukara Çanak-Ölçüler: 13x26 cm. Keşkül, seyahat eden dervişlerin yiyecek ve içeceklerini saklamak için kullandıkları, ham maddesi bir nevi hindistan cevizi olan avadanlıktır. Büyüklüklerine göre ayrılan keşküllere üç farlı isim verilmiş; bahr, genc, guldan. Dervişler tarafından kullanılan, hindistancevizi veya abanozdan yapılmış çanak, beyzî bir tas olup, dervişler topladıkları sadaka ve kendilerine verilen gıdayı bunun içine koyarlar ve bir zincir ile omuzlarına asarlardı. Omuz dışında boyuna asılarak, kemere takılarak ve elde taşınarak ta kullanıldığına kaynaklardaki derviş tiplemelerinde rastlanmaktadır. Dilenmek, gezgin dervişler ve tarikat mensubu olmayan fakir halktan kişiler dışında, bir tekkeye mensup dervişlerce, maddi ihtiyaçtan kaynaklanmayıp, tasavvufi olgunluklarını geliştirmeye yönelik “insani kibir”i yok etme amaçlı bir tasavvufi eğitim yöntemi olarak uygulanmıştır. Derviş sabrıyla, bunca ince işçilikle oluşturulmuş keşküller ise, dilenme aracı olmaktan çok bunun arkasında yatan tasavvufi düşüncenin sembolleştirilmiş ürünleridirler. Keşküllerin tarikat erbabı için esas faydası çok daha pratik gerekçelere dayanmaktadır. Seyyah dervişler çölde su kabı, kuyuda kova, bardak, maşrapa, ibrik niyetine kullanmışlardır. Naksi tekkelerinde içinde şeker, hurma, üzüm, incir gibi tatlı yiyecekler bulunan keşkül zikir sonrası "alâ bereketillah" diyerek şekerlik vazifesi görmüştür. Keşküle ait bir çok keramet de, tasavvuf literatüründe yer almaktadır. Eserlerde teknik,  malzeme ve bezeme olarak el sanatlarımızın bazen bir, bazen de birçoğunun bir arada kullanıldığı uygulamalar görülmektedir. Keşküller Ayetli yazı bordürleri yada geometrik formlar içerisinde bitkisel düzenlemeler, insan ve hayvan figürleri motifleriyle kabartma, kazıma, oyma ve kakma teknikleriyle bezenmiştir. Keşkül, Anadolu’da Abdallar, Kalenderler, Bektaşiler tarafından kullanılmıştır. Bazı tarikatlarda nefs terbiyesi için buna izin verilmişti, içine her çeşit gıda maddesi ve para konulurdu. Yine de Turuk-i Aliyye dediğimiz Mevlevilik, Kadirilik ve Nakşibendilik gibi tarikatlarda hoş karşılanmamıştır. Bu tarikat mensupları sadakat ve olgunluklarını başka yollarla tamamlamış, ancak kendilerine verilenleri reddetmemek için almışlardır.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Osmanlı 19 Yüzyıl Tekke işi keşkül-ü Fukara Çanak-Ölçüler: 13x26 cm. Keşkül, seyahat eden dervişlerin yiyecek ve içeceklerini saklamak için kullandıkları, ham maddesi bir nevi hindistan cevizi olan avadanlıktır. Büyüklüklerine göre ayrılan keşküllere üç farlı isim verilmiş; bahr, genc, guldan. Dervişler tarafından kullanılan, hindistancevizi veya abanozdan yapılmış çanak, beyzî bir tas olup, dervişler topladıkları sadaka ve kendilerine verilen gıdayı bunun içine koyarlar ve bir zincir ile omuzlarına asarlardı. Omuz dışında boyuna asılarak, kemere takılarak ve elde taşınarak ta kullanıldığına kaynaklardaki derviş tiplemelerinde rastlanmaktadır. Dilenmek, gezgin dervişler ve tarikat mensubu olmayan fakir halktan kişiler dışında, bir tekkeye mensup dervişlerce, maddi ihtiyaçtan kaynaklanmayıp, tasavvufi olgunluklarını geliştirmeye yönelik “insani kibir”i yok etme amaçlı bir tasavvufi eğitim yöntemi olarak uygulanmıştır. Derviş sabrıyla, bunca ince işçilikle oluşturulmuş keşküller ise, dilenme aracı olmaktan çok bunun arkasında yatan tasavvufi düşüncenin sembolleştirilmiş ürünleridirler. Keşküllerin tarikat erbabı için esas faydası çok daha pratik gerekçelere dayanmaktadır. Seyyah dervişler çölde su kabı, kuyuda kova, bardak, maşrapa, ibrik niyetine kullanmışlardır. Naksi tekkelerinde içinde şeker, hurma, üzüm, incir gibi tatlı yiyecekler bulunan keşkül zikir sonrası "alâ bereketillah" diyerek şekerlik vazifesi görmüştür. Keşküle ait bir çok keramet de, tasavvuf literatüründe yer almaktadır. Eserlerde teknik, malzeme ve bezeme olarak el sanatlarımızın bazen bir, bazen de birçoğunun bir arada kullanıldığı uygulamalar görülmektedir. Keşküller Ayetli yazı bordürleri yada geometrik formlar içerisinde bitkisel düzenlemeler, insan ve hayvan figürleri motifleriyle kabartma, kazıma, oyma ve kakma teknikleriyle bezenmiştir. Keşkül, Anadolu’da Abdallar, Kalenderler, Bektaşiler tarafından kullanılmıştır. Bazı tarikatlarda nefs terbiyesi için buna izin verilmişti, içine her çeşit gıda maddesi ve para konulurdu. Yine de Turuk-i Aliyye dediğimiz Mevlevilik, Kadirilik ve Nakşibendilik gibi tarikatlarda hoş karşılanmamıştır. Bu tarikat mensupları sadakat ve olgunluklarını başka yollarla tamamlamış, ancak kendilerine verilenleri reddetmemek için almışlardır.

    TLSold
  • Bronz heykelcik-Ahşap kaide üzerinde  mitolojik bir calgı çalan çocuk figürü, yükselik: 30 cm. kaide çap: 14 cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Bronz heykelcik-Ahşap kaide üzerinde mitolojik bir calgı çalan çocuk figürü, yükselik: 30 cm. kaide çap: 14 cm.

    TLSold
  • Bronz heykelcik-Ahşap kaide üzerinde çelenk taşıyan kaddın figürü, yükselik: 30 cm. genişlik: 14 cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Bronz heykelcik-Ahşap kaide üzerinde çelenk taşıyan kaddın figürü, yükselik: 30 cm. genişlik: 14 cm.

    TLSold
  • 1900'lerden deniz tanrıçası AMPHITRITE heykeli-Denizler Tanrısı POSEIDON'UN eşi Tanrıça  AMPHITRITE heykeli. Tutya'dan mamüldür. Yükseklik:40 cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    1900'lerden deniz tanrıçası AMPHITRITE heykeli-Denizler Tanrısı POSEIDON'UN eşi Tanrıça AMPHITRITE heykeli. Tutya'dan mamüldür. Yükseklik:40 cm.

    TLSold
  • Fransız Tutya NİKE Heykeli-Fransız üretimi, alaşım bir malzeme olan Tutyadan üretilmiş, Roma mitolojisinde zafer tanrısı olan Nike nin betimlendiği, antika heykel. Yükseklik:36 cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Fransız Tutya NİKE Heykeli-Fransız üretimi, alaşım bir malzeme olan Tutyadan üretilmiş, Roma mitolojisinde zafer tanrısı olan Nike nin betimlendiği, antika heykel. Yükseklik:36 cm.

    TLSold
  • Bronz Çiftçi heykeli-Ahşap kaide üzerinde tohum eken çiftçi genç figürü, Yükseklik 29 cm.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Bronz Çiftçi heykeli-Ahşap kaide üzerinde tohum eken çiftçi genç figürü, Yükseklik 29 cm.

    TLSold
  • Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait merasim Kılıcı-Kemer ve apoletler ile beraber çil kondisyonda.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait merasim Kılıcı-Kemer ve apoletler ile beraber çil kondisyonda.

    TLSold
  • Harp okulu Merasim kılıcı açılış -Haliyle

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Harp okulu Merasim kılıcı açılış -Haliyle

    TLSold
  • Jandarma Komutanlığı için özel üretilmiş Zarf Açacağı / Rozet ve kravat iğnesi-Kendi kutusunda.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Jandarma Komutanlığı için özel üretilmiş Zarf Açacağı / Rozet ve kravat iğnesi-Kendi kutusunda.

    TLSold
  • 1. Ordu için özel üretilmiş Zarf açacağı -Kendi kutusunda.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    1. Ordu için özel üretilmiş Zarf açacağı -Kendi kutusunda.

    TLSold
  • Fransız Bronz Mineli Jardinyer-Bronz Kaide üzerine, mine işlemeli sunumluk, Yükseklik 26 cm. Çap 25 cm.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Fransız Bronz Mineli Jardinyer-Bronz Kaide üzerine, mine işlemeli sunumluk, Yükseklik 26 cm. Çap 25 cm.

    TLSold
  • Remzi KARABULUT -Tuval üzerine akrilik boya, imzalı, resim ölçü 90x110 cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Remzi KARABULUT -Tuval üzerine akrilik boya, imzalı, resim ölçü 90x110 cm.

    TLSold
  • Remzi KARABULUT -Tuval üzerine akrilik boya, imzalı, resim ölçü 90x110 cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Remzi KARABULUT -Tuval üzerine akrilik boya, imzalı, resim ölçü 90x110 cm.

    TLSold
  • Ziyad SULTANOV-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, 45x35 cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Ziyad SULTANOV-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, 45x35 cm.

    TLSold
  • Fikret ÖZTÜRK-Tuval üzerine karışık teknik, imzalı, resim ölçü 170x140 cm.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Fikret ÖZTÜRK-Tuval üzerine karışık teknik, imzalı, resim ölçü 170x140 cm.

    TLSold
  • Fikret ÖZTÜRK-Tuval üzerine karışık teknik, imzalı, resim ölçü 170x140 cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Fikret ÖZTÜRK-Tuval üzerine karışık teknik, imzalı, resim ölçü 170x140 cm.

    TLSold
  • Fikret ÖZTÜRK-Tuval üzerine karışık teknik, imzalı, resim ölçü 100x80 cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Fikret ÖZTÜRK-Tuval üzerine karışık teknik, imzalı, resim ölçü 100x80 cm.

    TLSold
  • Fikret ÖZTÜRK-"Sahire Kadınları" 2022 Tuval üzeri yağlı boya,imzalı, resim ölçü: 100x80 cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Fikret ÖZTÜRK-"Sahire Kadınları" 2022 Tuval üzeri yağlı boya,imzalı, resim ölçü: 100x80 cm.

    TLSold
  • Adnan TURANİ-Kağıt üzerine kara kalem, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 16x24 cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Adnan TURANİ-Kağıt üzerine kara kalem, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 16x24 cm.

    TLSold
  • Adnan TURANİ-Kağıt üzerine kara kalem, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 16x25 cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Adnan TURANİ-Kağıt üzerine kara kalem, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 16x25 cm.

    TLSold
  • Şahin PAKSOY-Karton üzerine yağlı boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 35x25 cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Şahin PAKSOY-Karton üzerine yağlı boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 35x25 cm.

    TLSold
  • Hikmet ÇETİNKAYA -Tuval üzeri akrilik boya tablo, İmzalı, resim ölçü: 25x20 cm. Çerçeveli

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Hikmet ÇETİNKAYA -Tuval üzeri akrilik boya tablo, İmzalı, resim ölçü: 25x20 cm. Çerçeveli

    TLSold
  • Sevr porselen kandil-El boyama porselen kandil, yükseklik 6 cm Çap 12 cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Sevr porselen kandil-El boyama porselen kandil, yükseklik 6 cm Çap 12 cm.

    TLSold
  • Fransız 1900'ler Art Nouveau karaf-Yükseklik 29 cm. ve cam 15 cm. çapındadır.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Fransız 1900'ler Art Nouveau karaf-Yükseklik 29 cm. ve cam 15 cm. çapındadır.

    TLSold
  • Fransız dönem gümüş servis seti-Sap kısımları kabartma ve kalem işçilikli, kutusuyla birlikte koleksiyon ürünü

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Fransız dönem gümüş servis seti-Sap kısımları kabartma ve kalem işçilikli, kutusuyla birlikte koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Schaffer Tükenmez ve dolma kalem -14 k Altın uçlu

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Schaffer Tükenmez ve dolma kalem -14 k Altın uçlu

    TLSold
  • Christofle altı adet tatlı kaşığı -Kendi kutusunda.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Christofle altı adet tatlı kaşığı -Kendi kutusunda.

    TLSold
  • Kolombiya cumhuriyeti hatıra gümüş kül tablası-Komple kalem ve kabartma işlemeli 49.5 gr.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Kolombiya cumhuriyeti hatıra gümüş kül tablası-Komple kalem ve kabartma işlemeli 49.5 gr.

    TLSold
  • Mine işlemeli gümüş spatula -67 gr. Boy 23.5 cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Mine işlemeli gümüş spatula -67 gr. Boy 23.5 cm.

    TLSold
  • S.T. Dupont tükenmez kalem -Kutulu, sertifikalı.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    S.T. Dupont tükenmez kalem -Kutulu, sertifikalı.

    TLSold
  • Mont Blanc Meisterstück Red Gold Le Grand Tükenmez Kalem-Usta işi kalemler olarak adlandırılan Montblanc Meisterstück, John F. Kennedy’den Papa’ya ve Prenses Maxima’ya kadar çok önemli kişilerin tercihi olan ve yıllar içinde şairlerin, akademisyenlerin, sanatçıların, bilim adamlarının, politikacıların, iş adamlarının en yakın sırdaşı haline gelen kalemleriyle Montblanc tarihinin en kritik dönüm noktasını simgeliyor. Doğum tarihi olan 1924 yılından beri Montblanc markasının klasikleri arasında gösterilen Meisterstück, 90 yılı aşkın bir süredir dünyanın en eşsiz yazı aksesuarlarını tasarlıyor. Yazı sanatına getirdiği yeniliklerle lüks yazı aksesuarları içinde büyük bir efsane olan Montblanc Meisterstück kalemleri, hedefindeki mükemmellik ve kusursuzlukla dünyanın en iyi kalem ustalarının yeteneklerini sergiliyor.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Mont Blanc Meisterstück Red Gold Le Grand Tükenmez Kalem-Usta işi kalemler olarak adlandırılan Montblanc Meisterstück, John F. Kennedy’den Papa’ya ve Prenses Maxima’ya kadar çok önemli kişilerin tercihi olan ve yıllar içinde şairlerin, akademisyenlerin, sanatçıların, bilim adamlarının, politikacıların, iş adamlarının en yakın sırdaşı haline gelen kalemleriyle Montblanc tarihinin en kritik dönüm noktasını simgeliyor. Doğum tarihi olan 1924 yılından beri Montblanc markasının klasikleri arasında gösterilen Meisterstück, 90 yılı aşkın bir süredir dünyanın en eşsiz yazı aksesuarlarını tasarlıyor. Yazı sanatına getirdiği yeniliklerle lüks yazı aksesuarları içinde büyük bir efsane olan Montblanc Meisterstück kalemleri, hedefindeki mükemmellik ve kusursuzlukla dünyanın en iyi kalem ustalarının yeteneklerini sergiliyor.

    TLSold
  • Montegrappa Elmo 01 Fantasy Blooms Dolma Kalem-Dayanıklı reçineden hazırlanmış ve paslanmaz çelik kaplama ile tamamlanan Montegrappa Elmo dolma kalem, modern yazarlar için mükemmel olan zarif bir yazı aracıdır.
Materyal: Reçine Koleksiyon:Elmo
Kalem Uç Materyali:Paslanmaz Çelik
Uç Kalınlığı: M
Mürekkep Doldurma Sistemi: Kartuş & Dönüştürücü Sistem
Uzunluk:142 mm
Çap:14.8 mm
Ağırlık:26,60 gr
Kalem Türü:Dolma Kalem
Ürün sıfırdır.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Montegrappa Elmo 01 Fantasy Blooms Dolma Kalem-Dayanıklı reçineden hazırlanmış ve paslanmaz çelik kaplama ile tamamlanan Montegrappa Elmo dolma kalem, modern yazarlar için mükemmel olan zarif bir yazı aracıdır. Materyal: Reçine Koleksiyon:Elmo Kalem Uç Materyali:Paslanmaz Çelik Uç Kalınlığı: M Mürekkep Doldurma Sistemi: Kartuş & Dönüştürücü Sistem Uzunluk:142 mm Çap:14.8 mm Ağırlık:26,60 gr Kalem Türü:Dolma Kalem Ürün sıfırdır.

    TLSold
  • İki adet Pelikan tükenmez kalem -Kutusuyla.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    İki adet Pelikan tükenmez kalem -Kutusuyla.

    TLSold
  • Cartier tükenmez kalem -Kutusuyla.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Cartier tükenmez kalem -Kutusuyla.

    TLSold
  • Harley Davidson tükenmez kalem -Kendi kutusunda.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Harley Davidson tükenmez kalem -Kendi kutusunda.

    TLSold
  • Fransız, bronz, dönem dürbün-Kabartma işçilikli. 11x8.5 cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Fransız, bronz, dönem dürbün-Kabartma işçilikli. 11x8.5 cm.

    TLSold
  • Fransız Opera Dürbünü-Pirinç Üzeri Sedef İşçilikli, Kapalı halde ölçü 12x6.5 cm.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Fransız Opera Dürbünü-Pirinç Üzeri Sedef İşçilikli, Kapalı halde ölçü 12x6.5 cm.

    TLSold
  • Sedef Opera dürbünü-Kutulu, 11 cm.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Sedef Opera dürbünü-Kutulu, 11 cm.

    TLSold
  • 2 adet gümüş fincan zarfı-Tuğralı ve Çeşnili. Ağırlık 29 gr.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    2 adet gümüş fincan zarfı-Tuğralı ve Çeşnili. Ağırlık 29 gr.

    TLSold
  • Telkari işçilikli Osmanlı dönemi gümüş zarf -2 adet 60 gr.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Telkari işçilikli Osmanlı dönemi gümüş zarf -2 adet 60 gr.

    TLSold
  • İngilizlerin Osmanlı pazarına ürettiği gümüş ıstaka (zarf)-Ağırlık 26 gr. 950 ayar damgalı

    Lot No: 79

    Lot: 79

    İngilizlerin Osmanlı pazarına ürettiği gümüş ıstaka (zarf)-Ağırlık 26 gr. 950 ayar damgalı

    TLSold
  • Osmanlı Müdafaa-i Milliye cemiyeti rozeti

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Osmanlı Müdafaa-i Milliye cemiyeti rozeti

    TLSold
  • Hakan KALAY-Tuval üzerine yağlı boya, resim ölçü 190x100 cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Hakan KALAY-Tuval üzerine yağlı boya, resim ölçü 190x100 cm.

    TLSold
  • Kemal GÜZEL-Duralit üzeri karışık teknik tablo, resim 60x75 cm. çerçeve dahil 80x100 cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Kemal GÜZEL-Duralit üzeri karışık teknik tablo, resim 60x75 cm. çerçeve dahil 80x100 cm.

    TLSold
  • Ecem DÖNMEZ-Tuval üzerine yağlı boya, çerçeveli, resim ölçü 100x70 cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Ecem DÖNMEZ-Tuval üzerine yağlı boya, çerçeveli, resim ölçü 100x70 cm.

    TLSold
  • Ecem DÖNMEZ-Tuval üzerine yağlı boya. imzalı. çerçeveli, resim ölçü 50x35 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Ecem DÖNMEZ-Tuval üzerine yağlı boya. imzalı. çerçeveli, resim ölçü 50x35 cm.

    TLSold
  • Adnan TURANİ-Kağıt üzerine kara kalem, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 14x19 cm.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Adnan TURANİ-Kağıt üzerine kara kalem, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 14x19 cm.

    TLSold
  • Adnan TURANİ-Kağıt üzerine kara kalem, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 22x31 cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Adnan TURANİ-Kağıt üzerine kara kalem, çerçeveli, imzalı, resim ölçü 22x31 cm.

    TLSold
  • Aladdin HIZ-"Monokrom Serisi 2021"  Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, 100x100 cm.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Aladdin HIZ-"Monokrom Serisi 2021" Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, 100x100 cm.

    TLSold
  • Fikret ÖZTÜRK-"Sahire Kadınlar" Tuval üzeri yağlı boya 80x60 cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Fikret ÖZTÜRK-"Sahire Kadınlar" Tuval üzeri yağlı boya 80x60 cm.

    TLSold
  • Gümüş Kupa -Yükseklik 18 cm. Genişlik 14 cm. Ağırlık 211 gr.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Gümüş Kupa -Yükseklik 18 cm. Genişlik 14 cm. Ağırlık 211 gr.

    TLSold
  • Spelter montajlı eski emaye cam ibrik-Gümüş kaplama metalden kadeh ve iris çiçekleri ile emaye ve yaldızlı motiflerden oluşan asit süslemeli çok katmanlı camdan yapılmış. Rocaille tarzında zengin dekorasyona sahip gümüş kaplama metal çerçeve. 37cm boyunda 14 cm genişliğinde (sap dahil) 1390 gr.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Spelter montajlı eski emaye cam ibrik-Gümüş kaplama metalden kadeh ve iris çiçekleri ile emaye ve yaldızlı motiflerden oluşan asit süslemeli çok katmanlı camdan yapılmış. Rocaille tarzında zengin dekorasyona sahip gümüş kaplama metal çerçeve. 37cm boyunda 14 cm genişliğinde (sap dahil) 1390 gr.

    TLSold
  • Fransız Dönem Bağa okuma gözlüğü-19. Yüzyıl, bağa desenli, omuz bıçağı şeklinde, geri çekilebilir mekanizmalı, katlanır korsaj.Açılmamış halde uzunluk 12,5 cm'dir.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Fransız Dönem Bağa okuma gözlüğü-19. Yüzyıl, bağa desenli, omuz bıçağı şeklinde, geri çekilebilir mekanizmalı, katlanır korsaj.Açılmamış halde uzunluk 12,5 cm'dir.

    TLSold
  • Gümüş  Ağızlık-Emzik ve uç kısım gümüş,kabartma ve kalem işçilikli, çok özel koleksiyonluk, 19 cm. toplam 106 gr.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Gümüş Ağızlık-Emzik ve uç kısım gümüş,kabartma ve kalem işçilikli, çok özel koleksiyonluk, 19 cm. toplam 106 gr.

    TLSold
  • Gümüş kibritlik-Kabartma işçilikli. Ağırlık 16.6 cm. 5x3 cm.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Gümüş kibritlik-Kabartma işçilikli. Ağırlık 16.6 cm. 5x3 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Van damgalı, savatlı, büyük boy gelin kemeri -Her baklasında usta damgası ve çeşni mevcuttur. Van kalesi görseli işlemeli, tokasında zümrüt ve firuze taşlarla süslenmiş koleksiyonluk bir eser. 447.6 gr. 90 cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Osmanlı Van damgalı, savatlı, büyük boy gelin kemeri -Her baklasında usta damgası ve çeşni mevcuttur. Van kalesi görseli işlemeli, tokasında zümrüt ve firuze taşlarla süslenmiş koleksiyonluk bir eser. 447.6 gr. 90 cm.

    TLSold
  • Mineli dönem tabaka -Alpaga damgalı, mine işlemeli, 9x8 cm. çok iyi kondisyonda.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Mineli dönem tabaka -Alpaga damgalı, mine işlemeli, 9x8 cm. çok iyi kondisyonda.

    TLSold
  • İlker SARI-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 45x80 cm.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    İlker SARI-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 45x80 cm.

    TLSold
  • Fatih URUNÇ-Karton üzeri karışık teknik, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 48x33 cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Fatih URUNÇ-Karton üzeri karışık teknik, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 48x33 cm.

    TLSold
  • Fatih URUNÇ- Tuval üzeri karışık teknik tablo, İmzalı,çerçeveli,resim ölçü 22x55 cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Fatih URUNÇ- Tuval üzeri karışık teknik tablo, İmzalı,çerçeveli,resim ölçü 22x55 cm.

    TLSold
  • Alpaga sigara tabakası-Kalem işçilikli, iç kısım altın vermeyli

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Alpaga sigara tabakası-Kalem işçilikli, iç kısım altın vermeyli

    TLSold
  • Orijinal Omega cep saati-Tepe dahil 55 mm.Bakımları yapılmış, çalışır durumdadır.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Orijinal Omega cep saati-Tepe dahil 55 mm.Bakımları yapılmış, çalışır durumdadır.

    TLSold
  • Çekoslavak kesme kristal karaf ve altılı likör bardağı-Kusursuz kondisyondadır. Karaf boy 22 cm. bardaklar 6 cm.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Çekoslavak kesme kristal karaf ve altılı likör bardağı-Kusursuz kondisyondadır. Karaf boy 22 cm. bardaklar 6 cm.

    TLSold
  • Bohem karaf seti-Beş adet yudumluk ile Karaf boy 32 cm. bardaklar 6.5 cm. tepsi çap 24 cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Bohem karaf seti-Beş adet yudumluk ile Karaf boy 32 cm. bardaklar 6.5 cm. tepsi çap 24 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Kama -Boynuz kabza, alpaga ve deri kın, 34 cm.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Osmanlı Kama -Boynuz kabza, alpaga ve deri kın, 34 cm.

    TLSold
  • Cartier 18 k altın dolma kalem -Orijinal kutusuyla

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Cartier 18 k altın dolma kalem -Orijinal kutusuyla

    TLSold
  • 19. yüzyıl mavi ve beyaz İngiliz söğüt tabağı -Stone China damgalı, çap 23 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    19. yüzyıl mavi ve beyaz İngiliz söğüt tabağı -Stone China damgalı, çap 23 cm.

    TLSold
  • Komple gümüş, murasa taşlarla bezeli dönem taç-84 gr. 925 ayar damgalı, koleksiyonluk eser

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Komple gümüş, murasa taşlarla bezeli dönem taç-84 gr. 925 ayar damgalı, koleksiyonluk eser

    TLSold
  • Bronz şamdan -Üzeri mine işlemeli. 17 cm.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Bronz şamdan -Üzeri mine işlemeli. 17 cm.

    TLSold
  • Gümüş sigara ve tütün tabakası -90.5 gr. 9x6 cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Gümüş sigara ve tütün tabakası -90.5 gr. 9x6 cm.

    TLSold
  • Dönem gümüş Gondol-Ölçü: 22x10x12.5 cm. 218.4 gr.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Dönem gümüş Gondol-Ölçü: 22x10x12.5 cm. 218.4 gr.

    TLSold
  • Gümüş çay tabakları ve çay kaşıkları-Kabartma ve kalem işçilikli, üç adet çay tabağı ve iki adet çat kaşığı, toplam 111 gr.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Gümüş çay tabakları ve çay kaşıkları-Kabartma ve kalem işçilikli, üç adet çay tabağı ve iki adet çat kaşığı, toplam 111 gr.

    TLSold
  • Gümüş süzgeçli kaşık-Kalem işçilikli, damgalı, ağırlık 36.6 gr. 14 cm.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Gümüş süzgeçli kaşık-Kalem işçilikli, damgalı, ağırlık 36.6 gr. 14 cm.

    TLSold
  • Eski dönem düşük ayar gümüş nargile-Komple kalem işçilikli, zincir detaylı, tepesinde deve figürü bulunan 28 cm. boyunda dönem nargile.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Eski dönem düşük ayar gümüş nargile-Komple kalem işçilikli, zincir detaylı, tepesinde deve figürü bulunan 28 cm. boyunda dönem nargile.

    TLSold
  • 1800'ler Fransız yay tasarım gümüş bozuk para cüzdanı-İç kısmında zincirle ayrılan bölmesi vardır. Ölçüler: 7x5 cm. Ağırlık:36.5 gr.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    1800'ler Fransız yay tasarım gümüş bozuk para cüzdanı-İç kısmında zincirle ayrılan bölmesi vardır. Ölçüler: 7x5 cm. Ağırlık:36.5 gr.

    TLSold
  • Halil CANKUT-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı 60x120 cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Halil CANKUT-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı 60x120 cm.

    TLSold
  • Dönem gümüş kibritlik -Damgalı. Ölçü:5.5x2.5 cm. Ağırlık: 20.3 gr.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Dönem gümüş kibritlik -Damgalı. Ölçü:5.5x2.5 cm. Ağırlık: 20.3 gr.

    TLSold
  • İngiliz dönem gümüş sigara tabakası-Aznavur işçilikli, insiyalli, iç kısımlar altın vermeyli ve damgalı, ölçü:6x4.5 cm. 34.9 gr.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    İngiliz dönem gümüş sigara tabakası-Aznavur işçilikli, insiyalli, iç kısımlar altın vermeyli ve damgalı, ölçü:6x4.5 cm. 34.9 gr.

    TLSold
  • İki adet gümüş emfiye kutusu -Kapaklardan birinde Osmanlı Tuğrası diğerinde çiçek motifleri vardır. Her ikisi de damgalıdır. Toplam ağırlık:22.3 gr.dır.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    İki adet gümüş emfiye kutusu -Kapaklardan birinde Osmanlı Tuğrası diğerinde çiçek motifleri vardır. Her ikisi de damgalıdır. Toplam ağırlık:22.3 gr.dır.

    TLSold
  • Osmanlı dönemi gümüş fincan zarfı-Komple kalem işçilikli, Tuğra damgalı, Ağırlık: 12.2 gr.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Osmanlı dönemi gümüş fincan zarfı-Komple kalem işçilikli, Tuğra damgalı, Ağırlık: 12.2 gr.

    TLSold
  • Osmanlı dönemi gümüş fincan zarfı-Komple kalem işçilikli, Ağırlık 16.6 gr.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Osmanlı dönemi gümüş fincan zarfı-Komple kalem işçilikli, Ağırlık 16.6 gr.

    TLSold
  • Osmanlı dönemi gümüş fincan zarfı-Komple kalem işçilikli, Ağırlık 29.9 gr.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Osmanlı dönemi gümüş fincan zarfı-Komple kalem işçilikli, Ağırlık 29.9 gr.

    TLSold
  • Fransız dönem bağa kapaklı not defteri-Kenarları bronz aplikeli, bağa üzeri sedef ve gümüş işlemeli, iç kısmı kırmızı kumaş kaplı nadir ve koleksiyonluk not defteri. Ölçüler: 8.5x5.5 cm.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Fransız dönem bağa kapaklı not defteri-Kenarları bronz aplikeli, bağa üzeri sedef ve gümüş işlemeli, iç kısmı kırmızı kumaş kaplı nadir ve koleksiyonluk not defteri. Ölçüler: 8.5x5.5 cm.

    TLSold
  • Orijinal Fransız dönem baga not defteri-Bagaların kondisyonu çok iyidir, Kendi orijinal kalemi üzerinde, koleksiyon ürünü.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Orijinal Fransız dönem baga not defteri-Bagaların kondisyonu çok iyidir, Kendi orijinal kalemi üzerinde, koleksiyon ürünü.

    TLSold
  • Toledo işçilikli pudrier-Kapak kısmı çiçek ve kuş figürleriyle süslü, çap 6.5 cm.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Toledo işçilikli pudrier-Kapak kısmı çiçek ve kuş figürleriyle süslü, çap 6.5 cm.

    TLSold
  • İstiklal madalyası

    Lot No: 124

    Lot: 124

    İstiklal madalyası

    TLSold
  • Gümüş gelin aynası-Çap 13 cm. 900 ayar damgalı

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Gümüş gelin aynası-Çap 13 cm. 900 ayar damgalı

    TLSold
  • Osmanlı gümüş Hamayıl-Kalem işçilikli, 9x6 cm. 42 gr.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Osmanlı gümüş Hamayıl-Kalem işçilikli, 9x6 cm. 42 gr.

    TLSold
  • Savatlı gümüş kamçı sapı-Komğle savat ve kalem işçilikli, ölçü 15 cm. 39 gr.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Savatlı gümüş kamçı sapı-Komğle savat ve kalem işçilikli, ölçü 15 cm. 39 gr.

    TLSold
  • Osmanlı gümüş fincan zarfı -Tuğra damgalı, kalem işçilikli

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Osmanlı gümüş fincan zarfı -Tuğra damgalı, kalem işçilikli

    TLSold
  • Fransız dönem gümüş pudrier-Gümüş üzerine altın kakma, 800 ayar damgalı. 7x7 cm. 96 gr.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Fransız dönem gümüş pudrier-Gümüş üzerine altın kakma, 800 ayar damgalı. 7x7 cm. 96 gr.

    TLSold
  • Fransız dönem gümüş pudrier-Damgalı 73.5 gr.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Fransız dönem gümüş pudrier-Damgalı 73.5 gr.

    TLSold
  • Osmanlı Kama -Gergegan boynuzlu kabza, gümüş ve savatlı kın 51 cm.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Osmanlı Kama -Gergegan boynuzlu kabza, gümüş ve savatlı kın 51 cm.

    TLSold
  • Gümüş Bohem Hokka -Usta damgalı, Osmanlı Yüzyıl başı, bohem cam fanuslu, koleksiyonluk bir eser. 294 gr. 21x15 cm.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Gümüş Bohem Hokka -Usta damgalı, Osmanlı Yüzyıl başı, bohem cam fanuslu, koleksiyonluk bir eser. 294 gr. 21x15 cm.

    TLSold
  • Sürmene Bıçak-Fil dişi kabza, deri kın  19 cm. ve 14 cm.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Sürmene Bıçak-Fil dişi kabza, deri kın 19 cm. ve 14 cm.

    TLSold
  • Alpaga sigara tabakası-İç kısım altın vermeyli.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Alpaga sigara tabakası-İç kısım altın vermeyli.

    TLSold
  • Limon sarısı opalin  Laledan -Yükseklik: 60 cm. Bronz çocuk figürlü kaide üzerinde limon sarısı opalin cam

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Limon sarısı opalin Laledan -Yükseklik: 60 cm. Bronz çocuk figürlü kaide üzerinde limon sarısı opalin cam

    TLSold
  • Mavi Opalin Laledan -Bronz kaideli, yükseklik  60 cm.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Mavi Opalin Laledan -Bronz kaideli, yükseklik 60 cm.

    TLSold
  • 1800'ler İmari porselen tabak -Çap: 20 cm. Koleksiyonluk.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    1800'ler İmari porselen tabak -Çap: 20 cm. Koleksiyonluk.

    TLSold
  • S.T. Dupont Ligne 2 Gatsby-Kutulu, bakımları yapılmış, çalışır durumdadır.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    S.T. Dupont Ligne 2 Gatsby-Kutulu, bakımları yapılmış, çalışır durumdadır.

    TLSold
  • Cartier çakmak -Cartier imalat damgalı. Orijinal kutusunda solid altın geçmeli cartier çakmak.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Cartier çakmak -Cartier imalat damgalı. Orijinal kutusunda solid altın geçmeli cartier çakmak.

    TLSold
  • S.T. Dupont Ligne 2 -Lady modeli, kutulu, sertifikalı, bakımları yapılmış, çalışır durumda

    Lot No: 140

    Lot: 140

    S.T. Dupont Ligne 2 -Lady modeli, kutulu, sertifikalı, bakımları yapılmış, çalışır durumda

    TLSold
  • Dunhill çakmak -Ön yüzünde insali olan, bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Dunhill çakmak -Ön yüzünde insali olan, bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    TLSold
  • Cartier çakmak -Bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Cartier çakmak -Bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    TLSold
  • Cartier çakmak -Bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Cartier çakmak -Bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    TLSold
  • Cartier çakmak -Bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Cartier çakmak -Bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    TLSold
  • Cartier çakmak -Bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Cartier çakmak -Bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    TLSold
  • S.T. Dupont Ligne 1 -Bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    S.T. Dupont Ligne 1 -Bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    TLSold
  • S.T. Dupont Ligne 2 -Bakımları yapılmış, çalışır durumda. Kutulu.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    S.T. Dupont Ligne 2 -Bakımları yapılmış, çalışır durumda. Kutulu.

    TLSold
  • Amerikan Elgin benzinli çakmak-Bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Amerikan Elgin benzinli çakmak-Bakımları yapılmış, çalışır durumda.

    TLSold
  • Myon benzinli çakmak -Haliyle.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Myon benzinli çakmak -Haliyle.

    TLSold
  • Playboy marka çakmak-Kutulu, bakımları yapılmış, çalışır durumdadır.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Playboy marka çakmak-Kutulu, bakımları yapılmış, çalışır durumdadır.

    TLSold
  • Muhakkak besmele "Kübra" ketebeli Hat yazı-Çerçeveli ölçü 50x23 cm. Yazı ölçü 45x18 cm.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Muhakkak besmele "Kübra" ketebeli Hat yazı-Çerçeveli ölçü 50x23 cm. Yazı ölçü 45x18 cm.

    TLSold
  • Murat ÖZCAN -Kağıt üzeri yağlı boya, imzalı, resim ölçü 70x50 cm.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Murat ÖZCAN -Kağıt üzeri yağlı boya, imzalı, resim ölçü 70x50 cm.

    TLSold
  • Murat ÖZCAN -Kağıt üzeri yağlı boya, imzalı, resim ölçü 50x70 cm.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Murat ÖZCAN -Kağıt üzeri yağlı boya, imzalı, resim ölçü 50x70 cm.

    TLSold
  • Murat ÖZCAN -Kağıt üzeri yağlı boya, imzalı, resim ölçü 50x70 cm.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Murat ÖZCAN -Kağıt üzeri yağlı boya, imzalı, resim ölçü 50x70 cm.

    TLSold
  • Bedri RAHMİ-Kumaş üzerine baskı "BR-8 Fatma Gelin"  Çerçeveli, imzalı, resim ölçü 40x31 cm.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Bedri RAHMİ-Kumaş üzerine baskı "BR-8 Fatma Gelin" Çerçeveli, imzalı, resim ölçü 40x31 cm.

    TLSold
  • Bedri RAHMİ-Kumaş üzerine baskı"BR-161 Berlam"  Çerçeveli, imzalı resim ölçü15x23 cm.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Bedri RAHMİ-Kumaş üzerine baskı"BR-161 Berlam" Çerçeveli, imzalı resim ölçü15x23 cm.

    TLSold
  • Bedri RAHMİ-Kumaş üzerine baskı "İbrikli BR-7" Çerçeveli, imzalı, resim ölçü 44x32 cm.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Bedri RAHMİ-Kumaş üzerine baskı "İbrikli BR-7" Çerçeveli, imzalı, resim ölçü 44x32 cm.

    TLSold
  • Bedri RAHMİ-Kumaş üzerine baskı "İbrikli BR-7" Çerçeveli, imzalı, resim ölçü 44x32 cm.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Bedri RAHMİ-Kumaş üzerine baskı "İbrikli BR-7" Çerçeveli, imzalı, resim ölçü 44x32 cm.

    TLSold
  • Mehmet AKKAYA-"Korkuluk Cumhuriyeti Bahar" Aydın 2022 Tuval üzeri akrilik. İmzalı. Çerçeveli. Resim ölçü25x35 cm.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Mehmet AKKAYA-"Korkuluk Cumhuriyeti Bahar" Aydın 2022 Tuval üzeri akrilik. İmzalı. Çerçeveli. Resim ölçü25x35 cm.

    TLSold
  • Christofle tuzluk ve biberlik -Kendi kutusunda, dört adet, damgalı,

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Christofle tuzluk ve biberlik -Kendi kutusunda, dört adet, damgalı,

    TLSold
  • Christofle tuzluk ve biberlik -Kendi kutusunda, dört adet, damgalı,

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Christofle tuzluk ve biberlik -Kendi kutusunda, dört adet, damgalı,

    TLSold
  • Christofle tuzluk ve biberlik -Kendi kutusunda, dört adet, damgalı,

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Christofle tuzluk ve biberlik -Kendi kutusunda, dört adet, damgalı,

    TLSold
  • Osmanlı 18 yüzyıl Kayseri mine işçilikli kase-İki adet, Çap 12 cm. yükseklik 5 cm.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Osmanlı 18 yüzyıl Kayseri mine işçilikli kase-İki adet, Çap 12 cm. yükseklik 5 cm.

    TLSold
  • Fransız Yüzyıl başı gümüş gece çantası-Ölçü: 20x16 cm. 
Ağırlık: 320 gr.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Fransız Yüzyıl başı gümüş gece çantası-Ölçü: 20x16 cm. Ağırlık: 320 gr.

    TLSold
  • Çelik malzemeden ay takvimi-Yükseklik 8 cm Genişlik 7.5 cm.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Çelik malzemeden ay takvimi-Yükseklik 8 cm Genişlik 7.5 cm.

    TLSold
  • Tamamı bronz malzemeden dönem avize -Altı kollu, çap 60 cm. yükseklik 80 cm.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Tamamı bronz malzemeden dönem avize -Altı kollu, çap 60 cm. yükseklik 80 cm.

    TLSold
  • Mehmet AKKAYA -"Göç Vakti Aydın 2022" Tuval üzeri akrilik boya,çerçeveli, imzalı resim ölçü 35x50 cm.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Mehmet AKKAYA -"Göç Vakti Aydın 2022" Tuval üzeri akrilik boya,çerçeveli, imzalı resim ölçü 35x50 cm.

    TLSold
  • Ömer ÇAM -Tuval üzeri karışık teknik, imzalı. çerçeveli. resim ölçü 30x30 cm.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Ömer ÇAM -Tuval üzeri karışık teknik, imzalı. çerçeveli. resim ölçü 30x30 cm.

    TLSold
  • Mehmet YÜCEL-Tuval üzeri yağlı boya. Çerçeveli, imzalı, resim ölçü 40x35 cm.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Mehmet YÜCEL-Tuval üzeri yağlı boya. Çerçeveli, imzalı, resim ölçü 40x35 cm.

    TLSold
  • Nesrin ÇELİK-Kağıt üzerine karışık teknik, imzalı, resim ölçü 35x50 cm.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Nesrin ÇELİK-Kağıt üzerine karışık teknik, imzalı, resim ölçü 35x50 cm.

    TLSold
  • Nesrin ÇELİK-Kağıt üzerine karışık teknik, imzalı, resim ölçü 35x50 cm.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Nesrin ÇELİK-Kağıt üzerine karışık teknik, imzalı, resim ölçü 35x50 cm.

    TLSold
  • Nesrin ÇELİK-Kağıt üzerine karışık teknik, imzalı, resim ölçü 35x50 cm.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Nesrin ÇELİK-Kağıt üzerine karışık teknik, imzalı, resim ölçü 35x50 cm.

    TLSold
  • Fransız dönem gümüş gece çantası-Ölçü:18x19 cm.
Ağırlık: 325 gr.
800 ayar damgalı

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Fransız dönem gümüş gece çantası-Ölçü:18x19 cm. Ağırlık: 325 gr. 800 ayar damgalı

    TLSold
  • Şadan BEZEYİŞ-1998 İsimsiz Özgün baskı EA 87x70 cm. Islak imzalı serigrafi. Çerçeveli.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Şadan BEZEYİŞ-1998 İsimsiz Özgün baskı EA 87x70 cm. Islak imzalı serigrafi. Çerçeveli.

    TLSold
  • Şenol SAK-"Pasific Fishes" Tuval üzeri yağlı boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 15x15 cm.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Şenol SAK-"Pasific Fishes" Tuval üzeri yağlı boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 15x15 cm.

    TLSold
  • Vedat ÖRS-Karton üzerine karışık teknik. Resim 40x30 cm. İmzalı. Çerçeveli.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Vedat ÖRS-Karton üzerine karışık teknik. Resim 40x30 cm. İmzalı. Çerçeveli.

    TLSold
  • Canada Toronto manzaralı gümüş kaşık-Ağırlık 22 cm. 13 cm.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Canada Toronto manzaralı gümüş kaşık-Ağırlık 22 cm. 13 cm.

    TLSold
  • Gümüş gelin kemeri -Ağırlık 170 gr. 950 ayar damgalı. Kemer uzunluk 90 cm.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Gümüş gelin kemeri -Ağırlık 170 gr. 950 ayar damgalı. Kemer uzunluk 90 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Süleymaniye damgalı Prinçten Mamül hokka açılış-Uzunluk26 cm.  Ağırlık 288 gr.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Osmanlı Dönemi Süleymaniye damgalı Prinçten Mamül hokka açılış-Uzunluk26 cm. Ağırlık 288 gr.

    TLSold
  • Fransız imzalı Lalique kristal kartvizitlik -Damgalı.Güvercin formunda  11 cm.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Fransız imzalı Lalique kristal kartvizitlik -Damgalı.Güvercin formunda 11 cm.

    TLSold
  • Fransız imzalı Lalique kristal  obje -Damgalı. 12 cm.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Fransız imzalı Lalique kristal obje -Damgalı. 12 cm.

    TLSold
  • Cumhuriyet dönemi Çanakkale testi-Yükseklik 26 cm.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Cumhuriyet dönemi Çanakkale testi-Yükseklik 26 cm.

    TLSold
  • Murano tarzı büyük boy vazo-Yükseklik 34 cm.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Murano tarzı büyük boy vazo-Yükseklik 34 cm.

    TLSold
  • 19. yüzyıl Cloisenne vazo-Boy: 21 cm haliyle

    Lot No: 184

    Lot: 184

    19. yüzyıl Cloisenne vazo-Boy: 21 cm haliyle

    TLSold
  • Cloisonne vazo-Uzakdoğu,Eski yapım 12cm.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Cloisonne vazo-Uzakdoğu,Eski yapım 12cm.

    TLSold
  • SHİRİN  -Tuval üzerine yağlı boya,imzalı, çerçeveli, resim ölçü 60x50 cm.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    SHİRİN -Tuval üzerine yağlı boya,imzalı, çerçeveli, resim ölçü 60x50 cm.

    TLSold
  • Yaşar KURU-Tuval üzerine akrilik boya, imzalı, resim ölçü 70x50 cm.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Yaşar KURU-Tuval üzerine akrilik boya, imzalı, resim ölçü 70x50 cm.

    TLSold
  • Yaşar KURU-Tuval üzerine akrilik boya, imzalı, resim ölçü 40x60 cm.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Yaşar KURU-Tuval üzerine akrilik boya, imzalı, resim ölçü 40x60 cm.

    TLSold
  • Yaşar KURU-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, resim ölçü 40x55 cm.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Yaşar KURU-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, resim ölçü 40x55 cm.

    TLSold
  • Fransız dönem gümüş gece çantası-Ölçü: 17x16 cm.
Ağırlık: 223 gr.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Fransız dönem gümüş gece çantası-Ölçü: 17x16 cm. Ağırlık: 223 gr.

    TLSold
  • Zeki FINDIKOĞLU -Amerika'da açılış için yapılan tanıtım afişi, çerçeve dahil ölçü 70x55 cm.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Zeki FINDIKOĞLU -Amerika'da açılış için yapılan tanıtım afişi, çerçeve dahil ölçü 70x55 cm.

    TLSold
  • İbrahim BALABAN -Edisyon: 57/100 seri numaralı serigrafi, imzalı. 2018

    Lot No: 192

    Lot: 192

    İbrahim BALABAN -Edisyon: 57/100 seri numaralı serigrafi, imzalı. 2018

    TLSold
  • İbrahim BALABAN -Edisyon: 49/100 seri numaralı serigrafi, imzalı. 2018 Ölçü 70x50 cm.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    İbrahim BALABAN -Edisyon: 49/100 seri numaralı serigrafi, imzalı. 2018 Ölçü 70x50 cm.

    TLSold
  • Bülent YILMAZ-Tuval üzeri yağlı boya, imzalı 50x35 cm.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Bülent YILMAZ-Tuval üzeri yağlı boya, imzalı 50x35 cm.

    TLSold
  • Bayram SALTABAŞ (Ressam Bayro)-Tuval üzerine yağlı boya 40x50 cm.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Bayram SALTABAŞ (Ressam Bayro)-Tuval üzerine yağlı boya 40x50 cm.

    TLSold
  • Avni AKMEHMETOĞLU-Tuval üzerine akrilik boya, . imzalı, çerçeveli, resim ölçü 40x55 cm

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Avni AKMEHMETOĞLU-Tuval üzerine akrilik boya, . imzalı, çerçeveli, resim ölçü 40x55 cm

    TLSold
  • Avni AKMEHMETOĞLU-Tuval üzerine akrilik boya, . imzalı, çerçeveli, resim ölçü 40x55 cm

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Avni AKMEHMETOĞLU-Tuval üzerine akrilik boya, . imzalı, çerçeveli, resim ölçü 40x55 cm

    TLSold
  • Avni AKMEHMETOĞLU-Tuval üzerine akrilik boya, . imzalı, çerçeveli, resim ölçü 40x55 cm

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Avni AKMEHMETOĞLU-Tuval üzerine akrilik boya, . imzalı, çerçeveli, resim ölçü 40x55 cm

    TLSold
  • Dönem ağızlık-Kehribar ve fildişi ağızlık, kutulu

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Dönem ağızlık-Kehribar ve fildişi ağızlık, kutulu

    TLSold
  • Bronz mine işçilikli hokka -Ölçü 13x6 cm.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Bronz mine işçilikli hokka -Ölçü 13x6 cm.

    TLSold
  • Mine işçilikli bronz çift şamdan -Ölçü 12 cm.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Mine işçilikli bronz çift şamdan -Ölçü 12 cm.

    TLSold
  • İsviçre Zenith cep saati -Saniyeli kadran

    Lot No: 202

    Lot: 202

    İsviçre Zenith cep saati -Saniyeli kadran

    TLSold
  • Halil CANKUT-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı 60x120 cm.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Halil CANKUT-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı 60x120 cm.

    TLSold
  • Alev ÖZAS-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı ölçü 50x50 cm.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Alev ÖZAS-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı ölçü 50x50 cm.

    TLSold
  • Dönem ağızlık-Emzik kısmı damla kehribar, uç kısmı lüle taşı, ölçü 9 cm. kutulu, emzik kısmında ufak kırığı vardır.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Dönem ağızlık-Emzik kısmı damla kehribar, uç kısmı lüle taşı, ölçü 9 cm. kutulu, emzik kısmında ufak kırığı vardır.

    TLSold
  • Dönem ağızlık-Emzik kısmı kemik, uç kısmı sedef, ölçü 9 cm. kutusu haliyledir.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Dönem ağızlık-Emzik kısmı kemik, uç kısmı sedef, ölçü 9 cm. kutusu haliyledir.

    TLSold
  • Dönem ağızlık-Damla kehribar altın uçlu, ölçü 8 cm. kutulu

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Dönem ağızlık-Damla kehribar altın uçlu, ölçü 8 cm. kutulu

    TLSold
  • Dönem ağızlık-Ateş kehribar, ölçü 8 cm. kutulu.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Dönem ağızlık-Ateş kehribar, ölçü 8 cm. kutulu.

    TLSold
  • Dönem ağızlık-Ateş kehribar, ölçü 10 cm. süet kılıflı.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Dönem ağızlık-Ateş kehribar, ölçü 10 cm. süet kılıflı.

    TLSold
  • Gümüş sunumluk-Ayar damgalı, kabartma ve kalem işçilikli.
Ağırlık 158 gr.
Ölçü:16x15 cm. Yükseklik 16 cm.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Gümüş sunumluk-Ayar damgalı, kabartma ve kalem işçilikli. Ağırlık 158 gr. Ölçü:16x15 cm. Yükseklik 16 cm.

    TLSold
  • Satranç takımı -Bronz süvari figürlü ayaklar üzerinde, ahşap piyonlu satranç takımı 50x50 cm. yükseklik 9 cm.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Satranç takımı -Bronz süvari figürlü ayaklar üzerinde, ahşap piyonlu satranç takımı 50x50 cm. yükseklik 9 cm.

    TLSold
  • Yoğun gümüş kaplama İbrik ve Leğen-Dev boy, kabartma işçillikli, İbrik boy 40 cm. Leğen çap 44cm. Toplam boy 57 cm.

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Yoğun gümüş kaplama İbrik ve Leğen-Dev boy, kabartma işçillikli, İbrik boy 40 cm. Leğen çap 44cm. Toplam boy 57 cm.

    TLSold
  • Gümüş maşa -Kalem işçilikli damgalı, Ağırlık 21 gr. Boy 12 cm.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Gümüş maşa -Kalem işçilikli damgalı, Ağırlık 21 gr. Boy 12 cm.

    TLSold
  • Limoges el aynası-Altın vermeyli çerçeve, porselen el boyama  sırt, Ayna çap 6 cm Boy 12 cm.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Limoges el aynası-Altın vermeyli çerçeve, porselen el boyama sırt, Ayna çap 6 cm Boy 12 cm.

    TLSold
  • Seramik vazo -Kütahya, yükseklik 45 cm.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Seramik vazo -Kütahya, yükseklik 45 cm.

    TLSold
  • Çanakkale testi-Boy: 42 cm.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Çanakkale testi-Boy: 42 cm.

    TLSold
  • Gallé Abajur-Gallé imzalı (1900-1904) Art Nouveau stilinde mor renkli ve bitkisel dekorlu abajur. Cameo tekniğinde asit çalışmalı abajur düz dipli ve yuvarlak şişkin gövdeli. 20 cm

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Gallé Abajur-Gallé imzalı (1900-1904) Art Nouveau stilinde mor renkli ve bitkisel dekorlu abajur. Cameo tekniğinde asit çalışmalı abajur düz dipli ve yuvarlak şişkin gövdeli. 20 cm

    TLSold
  • İsviçre Zodiac Vintage kol saati-12 Yönü Pırlantalı, altın kaplama, tamamen orijinal koleksiyonluk ürün.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    İsviçre Zodiac Vintage kol saati-12 Yönü Pırlantalı, altın kaplama, tamamen orijinal koleksiyonluk ürün.

    TLSold
  • İsviçre Sandoz kol saati-Yarı değerli taşlarla bezeli, kurmalı mekanizma, koleksiyonluk bir ürün

    Lot No: 219

    Lot: 219

    İsviçre Sandoz kol saati-Yarı değerli taşlarla bezeli, kurmalı mekanizma, koleksiyonluk bir ürün

    TLSold
  • Afyon işi pipo -Haliyle

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Afyon işi pipo -Haliyle

    TLSold
  • Ahşap'tan mamül pipo

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Ahşap'tan mamül pipo

    TLSold
  • Dev boy köstekli cep saati-1800 sonları, kurmalı mekanizma, der kaideli, çalışır durumda, ön cam eksik. Saat çap 60 mm.

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Dev boy köstekli cep saati-1800 sonları, kurmalı mekanizma, der kaideli, çalışır durumda, ön cam eksik. Saat çap 60 mm.

    TLSold
  • Dönem denizci dürbünü -Kendi orijinal kutusuyla, lenslerinin bakıma ihtiyacı vardır.

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Dönem denizci dürbünü -Kendi orijinal kutusuyla, lenslerinin bakıma ihtiyacı vardır.

    TLSold
  • Jeff KOONS after-Ballon Rabbit  Red Edisyon no: 794/999 25x14x13.5 cm.

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Jeff KOONS after-Ballon Rabbit Red Edisyon no: 794/999 25x14x13.5 cm.

    TLSold
  • Altın çerçeveli damgalı, dönem gözlük-Yüzyıl başı, nadir bulunan, koleksiyon ürünü

    Lot No: 225

    Lot: 225

    Altın çerçeveli damgalı, dönem gözlük-Yüzyıl başı, nadir bulunan, koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Haç kolye -4x2.5 cm

    Lot No: 226

    Lot: 226

    Haç kolye -4x2.5 cm

    TLSold
  • Mermer kaide üzeri bronz haç ve incil tasviri

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Mermer kaide üzeri bronz haç ve incil tasviri

    TLSold
  • Mineli pudrier-İngiliz dönem, bronz üzeri mine işçilikli, 8x7 cm.

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Mineli pudrier-İngiliz dönem, bronz üzeri mine işçilikli, 8x7 cm.

    TLSold
  • Toledo obje-Mermer kaide üzeri boğa'ya saplanmış Toledo kılıçları. 10 x8 cm.

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Toledo obje-Mermer kaide üzeri boğa'ya saplanmış Toledo kılıçları. 10 x8 cm.

    TLSold
  • Çeşm-i Bülbül Karaf-Çeşm-i Bülbül üretimi Sultan 3. Selim döneminde (1789-1807) Beykoz cam atölyelerindeki çalışmalarda, renkli kristal çubukların belirli bir düzen içinde kristal kütlesine eklenerek döndürülmesi ve özel bir ustalıkla burulması ile ortaya çıkmıştır.Bu teknikte üretilen camların deseni bülbül gözüne benzetildiği için Çeşm-i Bülbül “Bülbül Gözü” olarak adlandırılmaktadır ve geleneksel üretim metodu ile üretilmesine devam edilmektedir. 32 cm.

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Çeşm-i Bülbül Karaf-Çeşm-i Bülbül üretimi Sultan 3. Selim döneminde (1789-1807) Beykoz cam atölyelerindeki çalışmalarda, renkli kristal çubukların belirli bir düzen içinde kristal kütlesine eklenerek döndürülmesi ve özel bir ustalıkla burulması ile ortaya çıkmıştır.Bu teknikte üretilen camların deseni bülbül gözüne benzetildiği için Çeşm-i Bülbül “Bülbül Gözü” olarak adlandırılmaktadır ve geleneksel üretim metodu ile üretilmesine devam edilmektedir. 32 cm.

    TLSold
  • Çeşm-i Bülbül Sürahi-Çeşm-i Bülbül üretimi Sultan 3. Selim döneminde (1789-1807) Beykoz cam atölyelerindeki çalışmalarda, renkli kristal çubukların belirli bir düzen içinde kristal kütlesine eklenerek döndürülmesi ve özel bir ustalıkla burulması ile ortaya çıkmıştır.Bu teknikte üretilen camların deseni bülbül gözüne benzetildiği için Çeşm-i Bülbül “Bülbül Gözü” olarak adlandırılmaktadır ve geleneksel üretim metodu ile üretilmesine devam edilmektedir. 23 cm.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Çeşm-i Bülbül Sürahi-Çeşm-i Bülbül üretimi Sultan 3. Selim döneminde (1789-1807) Beykoz cam atölyelerindeki çalışmalarda, renkli kristal çubukların belirli bir düzen içinde kristal kütlesine eklenerek döndürülmesi ve özel bir ustalıkla burulması ile ortaya çıkmıştır.Bu teknikte üretilen camların deseni bülbül gözüne benzetildiği için Çeşm-i Bülbül “Bülbül Gözü” olarak adlandırılmaktadır ve geleneksel üretim metodu ile üretilmesine devam edilmektedir. 23 cm.

    TLSold
  • Dönem Ağızlık-Emzik kısm oltu taşı, uç kısım 900 ayar gümüş, 10 cm.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    Dönem Ağızlık-Emzik kısm oltu taşı, uç kısım 900 ayar gümüş, 10 cm.

    TLSold
  • Dönem Ağızlık-Kehribar'dan mamül. 8 cm.

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Dönem Ağızlık-Kehribar'dan mamül. 8 cm.

    TLSold
  • Dönem Ağızlık-Kemik ve oltu taşından mamül 10 cm.

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Dönem Ağızlık-Kemik ve oltu taşından mamül 10 cm.

    TLSold
  • Dönem Ağızlık-Kehribar'dan mamül.

    Lot No: 235

    Lot: 235

    Dönem Ağızlık-Kehribar'dan mamül.

    TLSold
  • Dönem Ağızlık-Altın uçlu ve kehribar,

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Dönem Ağızlık-Altın uçlu ve kehribar,

    TLSold
  • Dönem Ağızlık-Altın uçlu ve kehribar,

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Dönem Ağızlık-Altın uçlu ve kehribar,

    TLSold
  • Zekeriya MALKOÇ-"Kız kulesi tablo" Tuval üzeri yağlı boya boyut:116X88 cm

    Lot No: 238

    Lot: 238

    Zekeriya MALKOÇ-"Kız kulesi tablo" Tuval üzeri yağlı boya boyut:116X88 cm

    TLSold
  • Şervan CELALİ-Yeni Kıta Prestuval üzerine akrilik boya, imzalı, çerçeveli 100x30 cm.

    Lot No: 239

    Lot: 239

    Şervan CELALİ-Yeni Kıta Prestuval üzerine akrilik boya, imzalı, çerçeveli 100x30 cm.

    TLSold
  • Şervan CELALİ-Bitcoin Lady Prestuval üzerine akrilik boya, imzalı, çerçeveli 100x30 cm.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Şervan CELALİ-Bitcoin Lady Prestuval üzerine akrilik boya, imzalı, çerçeveli 100x30 cm.

    TLSold
  • Avni AKMEHMETOĞLU-Tuval üzerine akrilik boya 55x40 cm. İmzalı, çerçeveli

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Avni AKMEHMETOĞLU-Tuval üzerine akrilik boya 55x40 cm. İmzalı, çerçeveli

    TLSold
  • Avni AKMEHMETOĞLU-Tuval üzerine akrilik boya 40x55 cm. İmzalı, çerçeveli

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Avni AKMEHMETOĞLU-Tuval üzerine akrilik boya 40x55 cm. İmzalı, çerçeveli

    TLSold
  • Mehmet YÜCEL-Tuval üzeri yağlı boya. Resim ölçü 25x25 cm. İmzalı.Çerçeveli.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    Mehmet YÜCEL-Tuval üzeri yağlı boya. Resim ölçü 25x25 cm. İmzalı.Çerçeveli.

    TLSold
  • Mehmet YÜCEL-Tuval üzeri yağlı boya. Resim ölçü 30x30 cm. İmzalı.Çerçeveli.

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Mehmet YÜCEL-Tuval üzeri yağlı boya. Resim ölçü 30x30 cm. İmzalı.Çerçeveli.

    TLSold
  • Minyatür Tablo-Çerçeveli, altın yaldızlı el çekme tablo, 21x10 cm.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Minyatür Tablo-Çerçeveli, altın yaldızlı el çekme tablo, 21x10 cm.

    TLSold
  • İbrahim ÇİFTÇİOĞLU -Islak imzalı baskı.Çerçeveli. 65x50 cm.

    Lot No: 246

    Lot: 246

    İbrahim ÇİFTÇİOĞLU -Islak imzalı baskı.Çerçeveli. 65x50 cm.

    TLSold
  • Mürüvvet DURAK-İki adet duralit üzeri yağlı boya. Resim ölçü 24x18 cm. Çerçeveli. İmzalı.

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Mürüvvet DURAK-İki adet duralit üzeri yağlı boya. Resim ölçü 24x18 cm. Çerçeveli. İmzalı.

    TLSold
  • Atalay Köseoğlu -Galata tuval üzeri yağlı boya tablo. Resimin ölçüsü  50x35 cm. Çerçeveli.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Atalay Köseoğlu -Galata tuval üzeri yağlı boya tablo. Resimin ölçüsü 50x35 cm. Çerçeveli.

    TLSold
  • Funda ÇAKAR -"Düş" Tuval üzerine yağlı boya çerçeveli, imzalı, resim ölçü 100x70

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Funda ÇAKAR -"Düş" Tuval üzerine yağlı boya çerçeveli, imzalı, resim ölçü 100x70

    TLSold
  • Mineli bronz mücevher kutusu-İç kumaşı haliyledir. Çap 12 cm. Yükseklik 5 cm.

    Lot No: 250

    Lot: 250

    Mineli bronz mücevher kutusu-İç kumaşı haliyledir. Çap 12 cm. Yükseklik 5 cm.

    TLSold
  • 6'lı gümüş kaşık seti-Sap  ve uç kısımları altın vermeyli sap kısmı kalem işçilikli 62 gr.

    Lot No: 251

    Lot: 251

    6'lı gümüş kaşık seti-Sap ve uç kısımları altın vermeyli sap kısmı kalem işçilikli 62 gr.

    TLSold
  • Gümüş köstek eski malzeme -32 gr.

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Gümüş köstek eski malzeme -32 gr.

    TLSold
  • Osmanlı dönem gümüş Hamayıl -Tunus mercanlar süslenmiş.

    Lot No: 253

    Lot: 253

    Osmanlı dönem gümüş Hamayıl -Tunus mercanlar süslenmiş.

    TLSold
  • Dönem Pergel takımı-Kendi kutusunda koleksiyonluk

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Dönem Pergel takımı-Kendi kutusunda koleksiyonluk

    TLSold
  • Dönem parfüm şişesi lotu-Opalin cam, gümüş ve altın vermeyli kapak. 4.5 cm.

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Dönem parfüm şişesi lotu-Opalin cam, gümüş ve altın vermeyli kapak. 4.5 cm.

    TLSold
  • Dönem ağızlık-Afyon işi, emzik kısmı kemik, uç kısmı mors dişi, gümüş kakma işçilikli, üzerinde Osmanlı tuğrası ve Ay yıldız bulunan 10 cm. Uç kısmında ufak bir kırık vardır.

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Dönem ağızlık-Afyon işi, emzik kısmı kemik, uç kısmı mors dişi, gümüş kakma işçilikli, üzerinde Osmanlı tuğrası ve Ay yıldız bulunan 10 cm. Uç kısmında ufak bir kırık vardır.

    TLSold
  • Dönem ağızlık-İki adet kehribar, biri altın uçlu 4.5cm. diğeri 4 cm. kutulu ağzılık.

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Dönem ağızlık-İki adet kehribar, biri altın uçlu 4.5cm. diğeri 4 cm. kutulu ağzılık.

    TLSold
  • Dönem ağızlık-Kemikten mamül, altın uçlu, ölçü 7 cm.

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Dönem ağızlık-Kemikten mamül, altın uçlu, ölçü 7 cm.

    TLSold
  • Dönem ağızlık-Katalin'den mamül

    Lot No: 259

    Lot: 259

    Dönem ağızlık-Katalin'den mamül

    TLSold
  • Ekrem KADAK -Kağıt üzerine yağlı boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 30x33 cm.

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Ekrem KADAK -Kağıt üzerine yağlı boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 30x33 cm.

    TLSold
  • Rahim EKİZ-Kağıt üzerine karışık teknik, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 10x13 cm.

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Rahim EKİZ-Kağıt üzerine karışık teknik, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 10x13 cm.

    TLSold
  • Ömer SÜTÇÜ-Pres tuval üzerine akrilik boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 15x15cm.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Ömer SÜTÇÜ-Pres tuval üzerine akrilik boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 15x15cm.

    TLSold
  • Ömer SÜTÇÜ-Pres tuval üzerine akrilik boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 30x30 cm.

    Lot No: 263

    Lot: 263

    Ömer SÜTÇÜ-Pres tuval üzerine akrilik boya, imzalı, çerçeveli, resim ölçü 30x30 cm.

    TLSold
  • Gümüş çakma 3 adet Bağa enfiye kutusu

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Gümüş çakma 3 adet Bağa enfiye kutusu

    TLSold
  • Dönem denizci dürbünü -Haliyle, 13 cm.

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Dönem denizci dürbünü -Haliyle, 13 cm.

    TLSold
  • Gümüş saplı baston -Kabartma işçilikli. Boy 93 cm.

    Lot No: 266

    Lot: 266

    Gümüş saplı baston -Kabartma işçilikli. Boy 93 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Afyon işi baston -Komple gümüş çakma, koleksiyonluk. Boy 102 cm.

    Lot No: 267

    Lot: 267

    Osmanlı Afyon işi baston -Komple gümüş çakma, koleksiyonluk. Boy 102 cm.

    TLSold
  • Yüzyıl başı Bağa ve Gümüş baston -Çok özel koleksiyonluk bir parça. Boy 88 cm.

    Lot No: 268

    Lot: 268

    Yüzyıl başı Bağa ve Gümüş baston -Çok özel koleksiyonluk bir parça. Boy 88 cm.

    TLSold
  • İngiliz Sheffield Çay potu-Damgalı , Ahşap saplı, kalem işçilikli, Yükseklik 22 cm.

    Lot No: 269

    Lot: 269

    İngiliz Sheffield Çay potu-Damgalı , Ahşap saplı, kalem işçilikli, Yükseklik 22 cm.

    TLSold
  • Dönem dürbün -Kutusuyla. 9 cm.

    Lot No: 270

    Lot: 270

    Dönem dürbün -Kutusuyla. 9 cm.

    TLSold
  • Damla Kehribar fosili tesbih-Gümüş İmameli,

    Lot No: 271

    Lot: 271

    Damla Kehribar fosili tesbih-Gümüş İmameli,

    TLSold
  • İngiliz dönem gümüş tabaka -Damgalı, iç kısmı altın ermeyli, 7.5x9 cm. 96.7 gr.

    Lot No: 272

    Lot: 272

    İngiliz dönem gümüş tabaka -Damgalı, iç kısmı altın ermeyli, 7.5x9 cm. 96.7 gr.

    TLSold
  • İbelo İwag çakmak -Çalışır durumda,kutulu.

    Lot No: 273

    Lot: 273

    İbelo İwag çakmak -Çalışır durumda,kutulu.

    TLSold
  • Cartier çakmak -Bakımları yapılmıştır. Çalışır durumdadır.

    Lot No: 274

    Lot: 274

    Cartier çakmak -Bakımları yapılmıştır. Çalışır durumdadır.

    TLSold
  • Dunhill çakmak -Bakımları yapılmıştır. Çalışır durumdadır.

    Lot No: 275

    Lot: 275

    Dunhill çakmak -Bakımları yapılmıştır. Çalışır durumdadır.

    TLSold
  • İlker SARI-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, resim ölçü 40x40cm.

    Lot No: 276

    Lot: 276

    İlker SARI-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, resim ölçü 40x40cm.

    TLSold
  • İlker SARI-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, resim ölçü 40x40cm.

    Lot No: 277

    Lot: 277

    İlker SARI-Tuval üzerine yağlı boya, imzalı, resim ölçü 40x40cm.

    TLSold
  • Ömer SÜTÇÜ-Tuval üzerine akrilik boya 50x35 cm.

    Lot No: 278

    Lot: 278

    Ömer SÜTÇÜ-Tuval üzerine akrilik boya 50x35 cm.

    TLSold
  • Ömer SÜTÇÜ-Pres tuval üzerine akrilik boya 30x30 cm.

    Lot No: 279

    Lot: 279

    Ömer SÜTÇÜ-Pres tuval üzerine akrilik boya 30x30 cm.

    TLSold
  • Herend minyatür vazo-6 cm. Damgalı, seri numaralı, el boyama.

    Lot No: 280

    Lot: 280

    Herend minyatür vazo-6 cm. Damgalı, seri numaralı, el boyama.

    TLSold
  • Herend porselen şamdan -Dünyaca ünlü Macar porselen üreticisi Herend tarafından üretilmiş iki kollu şamdan. Ölçüler: 23x14 cm. Çok iyi kondisyondadır.

    Lot No: 281

    Lot: 281

    Herend porselen şamdan -Dünyaca ünlü Macar porselen üreticisi Herend tarafından üretilmiş iki kollu şamdan. Ölçüler: 23x14 cm. Çok iyi kondisyondadır.

    TLSold
  • Royal Albert porselen çift fincan -Bone China, England  Berkeley

    Lot No: 282

    Lot: 282

    Royal Albert porselen çift fincan -Bone China, England Berkeley

    TLSold
  • Viyana porselen çift vazo -Ağız kısmı bronz geçme, komple el boyama, orta kısmına dans eden gençler resmedilmiş.Viyana damgalı çift vazo 14 cm.

    Lot No: 283

    Lot: 283

    Viyana porselen çift vazo -Ağız kısmı bronz geçme, komple el boyama, orta kısmına dans eden gençler resmedilmiş.Viyana damgalı çift vazo 14 cm.

    TLSold
  • Herend dört adet tatlı tabağı -Dünyaca ünlü Macar porselen üreticisi Herend tarafından üretilmiş  dört adet tabak, soğuk damgalı, seri numaralı.Altın kenarlı el boyaması, 20. yüzyılın ortaları.Tabakların çapı: 11,5 cm.

    Lot No: 284

    Lot: 284

    Herend dört adet tatlı tabağı -Dünyaca ünlü Macar porselen üreticisi Herend tarafından üretilmiş dört adet tabak, soğuk damgalı, seri numaralı.Altın kenarlı el boyaması, 20. yüzyılın ortaları.Tabakların çapı: 11,5 cm.

    TLSold
  • Dönem Nargile şişesi-Bronz üzerine komple mine işçilikli nargile. 56 cm.

    Lot No: 285

    Lot: 285

    Dönem Nargile şişesi-Bronz üzerine komple mine işçilikli nargile. 56 cm.

    TLSold
  • Bohem üzeri mine işçilikli nargile şişesi -36cm. Kolleksiyonluk

    Lot No: 286

    Lot: 286

    Bohem üzeri mine işçilikli nargile şişesi -36cm. Kolleksiyonluk

    TLSold
  • Bavaria porselen duvar tabağı-A. Mıgıryan imzalı, Tabak çap 33 cm.

    Lot No: 287

    Lot: 287

    Bavaria porselen duvar tabağı-A. Mıgıryan imzalı, Tabak çap 33 cm.

    TLSold
  • Lladro Nao porselen biblo-Tavşanları besleyen genç kız figürü ölçü: 18x15 cm.

    Lot No: 288

    Lot: 288

    Lladro Nao porselen biblo-Tavşanları besleyen genç kız figürü ölçü: 18x15 cm.

    TLSold
  • İmari duvar tabağı -1800'ler üretim. Çap 20 cm.

    Lot No: 289

    Lot: 289

    İmari duvar tabağı -1800'ler üretim. Çap 20 cm.

    TLSold
  • Uzakdoğu damgalı porselen fincan -Komple el boyama, altın vermeyli.

    Lot No: 290

    Lot: 290

    Uzakdoğu damgalı porselen fincan -Komple el boyama, altın vermeyli.

    TLSold
  • Meissen fincan-Damgalı, seri numaralı, porselen üzeri el boyama çiçek motifli, kenarlar altın vermeyli, çok iyi kondisyonda

    Lot No: 291

    Lot: 291

    Meissen fincan-Damgalı, seri numaralı, porselen üzeri el boyama çiçek motifli, kenarlar altın vermeyli, çok iyi kondisyonda

    TLSold
  • Digo çelik çakı-Dragon figürlü kabza, kapalı durumda 12 cm. açık vaziyette 21 cm. kılıfyla birlikte

    Lot No: 292

    Lot: 292

    Digo çelik çakı-Dragon figürlü kabza, kapalı durumda 12 cm. açık vaziyette 21 cm. kılıfyla birlikte

    TLSold
  • Dönem Gaz maskesi-Seri numaralı, 1982 tarihli, Rus yapımı.

    Lot No: 293

    Lot: 293

    Dönem Gaz maskesi-Seri numaralı, 1982 tarihli, Rus yapımı.

    TLSold
  • Dönem Gaz maskesi-Seri numaralı, 1982 tarihli, Rus yapımı.

    Lot No: 294

    Lot: 294

    Dönem Gaz maskesi-Seri numaralı, 1982 tarihli, Rus yapımı.

    TLSold
  • Faruk ÇİMOK -"Nişantaşı Resimleri" İmzalı Kitap

    Lot No: 295

    Lot: 295

    Faruk ÇİMOK -"Nişantaşı Resimleri" İmzalı Kitap

    TLSold
  • Devrim ERBİL -"Sempozyum"İmzalı kitap

    Lot No: 296

    Lot: 296

    Devrim ERBİL -"Sempozyum"İmzalı kitap

    TLSold
  • Nedret SEKBAN-İmzalı kitap

    Lot No: 297

    Lot: 297

    Nedret SEKBAN-İmzalı kitap

    TLSold
  • GEREZ-İmzalı kitap

    Lot No: 298

    Lot: 298

    GEREZ-İmzalı kitap

    TLSold
  • Sezai ÖZDEMİR-İmzalı kitap

    Lot No: 299

    Lot: 299

    Sezai ÖZDEMİR-İmzalı kitap

    TLSold
  • Gümüş kasa Regülatör-Dev boy, tepe dahil 75 mm. çalışır durumda.

    Lot No: 300

    Lot: 300

    Gümüş kasa Regülatör-Dev boy, tepe dahil 75 mm. çalışır durumda.

    TLSold
  • Gümüş kasa mineli kadran cep saati-Tepe dahil 76 mm. Haliyle.

    Lot No: 301

    Lot: 301

    Gümüş kasa mineli kadran cep saati-Tepe dahil 76 mm. Haliyle.

    TLSold
  • Gümüş üzerine altın kaplama cep saati-1900 başları, tepe dahil 41 mm. Çalışır durumda. Nos kondisyon.

    Lot No: 302

    Lot: 302

    Gümüş üzerine altın kaplama cep saati-1900 başları, tepe dahil 41 mm. Çalışır durumda. Nos kondisyon.

    TLSold
  • BEARBRICK VANGOGH-Bearbrick, Vangogh figür, Medicom toy tarafından üretilen bu eser orijinal kutusundadır. 27.5 cm

    Lot No: 303

    Lot: 303

    BEARBRICK VANGOGH-Bearbrick, Vangogh figür, Medicom toy tarafından üretilen bu eser orijinal kutusundadır. 27.5 cm

    TLSold
  • Mustafa DEMİRPENÇE-Tuval üzerine akrilik boya 50x50 cm.

    Lot No: 304

    Lot: 304

    Mustafa DEMİRPENÇE-Tuval üzerine akrilik boya 50x50 cm.

    TLSold
  • Viyana porselen kahve fincanı-Komple el boyama, altın vermeyli.

    Lot No: 305

    Lot: 305

    Viyana porselen kahve fincanı-Komple el boyama, altın vermeyli.

    TLSold
  • Sedef saplı cep çakısı-Alman üretimi, sap ölçü 7 cm. açık ölçü 13 cm.dir.

    Lot No: 306

    Lot: 306

    Sedef saplı cep çakısı-Alman üretimi, sap ölçü 7 cm. açık ölçü 13 cm.dir.

    TLSold
  • Jeff Koons-Balloon Dog Mavi, Kutulu, Sertifalı 17 cm.

    Lot No: 307

    Lot: 307

    Jeff Koons-Balloon Dog Mavi, Kutulu, Sertifalı 17 cm.

    TLSold
  • Dönem Bakır tabak-Çap:23 cm.

    Lot No: 308

    Lot: 308

    Dönem Bakır tabak-Çap:23 cm.

    TLSold
  • Harley Davidson Tabaka -9.5x8 cm.

    Lot No: 309

    Lot: 309

    Harley Davidson Tabaka -9.5x8 cm.

    TLSold
  • İngiliz çay potu-Yükseklik 25 cm. Kulptan kulba genişlik 22 cm.

    Lot No: 310

    Lot: 310

    İngiliz çay potu-Yükseklik 25 cm. Kulptan kulba genişlik 22 cm.

    TLSold
  • Yaşar KURU-Tuval üzerine yağlı boya, ölçü 75x100 cm.

    Lot No: 311

    Lot: 311

    Yaşar KURU-Tuval üzerine yağlı boya, ölçü 75x100 cm.

    TLSold