Lot: 1

Current Price: 650,000 TL Starting Bid: 650,000 TL Estimated: TL Losing Winning

Yakup CEM 1949-

"Gümüş Kahvedanlı Natürmort" Tuval üzerine yağlı boya. Resim ölçü 33x43 cm. Hiperrealist oryantalist tarzın mükemmel bir örneği olan eser, antik altın renkte çift katmanlı, ahşap çerçeve ile sergilenmektedir. Sanatçı imzası sol, alt köşededir. 1949 yılında İran’ın Tebriz şehrinde doğdu. Çocukluğundan beri resme olan büyük tutkusu, daha sonra ünlü bir sanatçı ve hoca olan Hacı İslamiyan`ın yanında pekişti. Daha sonra büyük beğeni toplayan tezhip, minyatür ve resim çalışmalarıyla; İngiltere’de Oxford, Paris`te Osmanlı`nın Kuruluşunun 700. Yılı etkinlikleri kapsamında, Los Angeles Fullerton`da (California State Art University) ve New York`da sergiler açtı. Pek çok karma sergide eserleri sergilendi. Hayatta olup da eserleri müzayedelerde satışa sunulan ender sanatçılardan olan Yakup Cem, bir süre Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi`nde öğretim üyeliği de yapmıştır. Sanatçı, son yıllarda çalışmalarını Amerika’da sürdürmektedir.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Yakup CEM 1949--"Gümüş Kahvedanlı Natürmort" Tuval üzerine yağlı boya. Resim ölçü 33x43 cm. Hiperrealist oryantalist tarzın mükemmel bir örneği olan eser, antik altın renkte çift katmanlı, ahşap çerçeve ile sergilenmektedir. Sanatçı imzası sol, alt köşededir. 1949 yılında İran’ın Tebriz şehrinde doğdu. Çocukluğundan beri resme olan büyük tutkusu, daha sonra ünlü bir sanatçı ve hoca olan Hacı İslamiyan`ın yanında pekişti. Daha sonra büyük beğeni toplayan tezhip, minyatür ve resim çalışmalarıyla; İngiltere’de Oxford, Paris`te Osmanlı`nın Kuruluşunun 700. Yılı etkinlikleri kapsamında, Los Angeles Fullerton`da (California State Art University) ve New York`da sergiler açtı. Pek çok karma sergide eserleri sergilendi. Hayatta olup da eserleri müzayedelerde satışa sunulan ender sanatçılardan olan Yakup Cem, bir süre Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi`nde öğretim üyeliği de yapmıştır. Sanatçı, son yıllarda çalışmalarını Amerika’da sürdürmektedir.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Yakup CEM 1949--"Gümüş Kahvedanlı Natürmort" Tuval üzerine yağlı boya. Resim ölçü 33x43 cm. Hiperrealist oryantalist tarzın mükemmel bir örneği olan eser, antik altın renkte çift katmanlı, ahşap çerçeve ile sergilenmektedir. Sanatçı imzası sol, alt köşededir. 1949 yılında İran’ın Tebriz şehrinde doğdu. Çocukluğundan beri resme olan büyük tutkusu, daha sonra ünlü bir sanatçı ve hoca olan Hacı İslamiyan`ın yanında pekişti. Daha sonra büyük beğeni toplayan tezhip, minyatür ve resim çalışmalarıyla; İngiltere’de Oxford, Paris`te Osmanlı`nın Kuruluşunun 700. Yılı etkinlikleri kapsamında, Los Angeles Fullerton`da (California State Art University) ve New York`da sergiler açtı. Pek çok karma sergide eserleri sergilendi. Hayatta olup da eserleri müzayedelerde satışa sunulan ender sanatçılardan olan Yakup Cem, bir süre Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi`nde öğretim üyeliği de yapmıştır. Sanatçı, son yıllarda çalışmalarını Amerika’da sürdürmektedir.

    TLSold
  • Mustafa PİLEVNELİ 1940--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x70 cm. 1957 Tatbiki Güzel Sanatlar Okulu’na girdi. 1960-61 Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Okulu. Dekoratif Besim Bölümü’nden mezun oldu. Aynı okulda asistanlık görevine başladı.1963 Federal Almanya (DAD) Sanat Bursunu kazandı. Stuttgart kenti sanatçıları teşvik yarışmasında ikincilik ödülü. 1965 Atatürk Kültür Merkezi, Büyük Ankara Oteli, Tarabya Oteli yarışmalarında resim ve duvar resmi ödüllerini kazandı. Bu yapılarda duvar resimlerini uyguladı. 1969 İstanbul ve Ankara’da kişisel sergiler. 1970 Uluslararası Salzburg Yaz Akademisi’ne çağrılı olarak gitti. Gravürlerini sergiledi. Smithsonian Institute’ye (Washington) iki yapıtı alındı. ABD’yi doğudan batıya dolaşan sergide gravürleri sergilendi ve onur belgesi aldı.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Mustafa PİLEVNELİ 1940--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x70 cm. 1957 Tatbiki Güzel Sanatlar Okulu’na girdi. 1960-61 Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Okulu. Dekoratif Besim Bölümü’nden mezun oldu. Aynı okulda asistanlık görevine başladı.1963 Federal Almanya (DAD) Sanat Bursunu kazandı. Stuttgart kenti sanatçıları teşvik yarışmasında ikincilik ödülü. 1965 Atatürk Kültür Merkezi, Büyük Ankara Oteli, Tarabya Oteli yarışmalarında resim ve duvar resmi ödüllerini kazandı. Bu yapılarda duvar resimlerini uyguladı. 1969 İstanbul ve Ankara’da kişisel sergiler. 1970 Uluslararası Salzburg Yaz Akademisi’ne çağrılı olarak gitti. Gravürlerini sergiledi. Smithsonian Institute’ye (Washington) iki yapıtı alındı. ABD’yi doğudan batıya dolaşan sergide gravürleri sergilendi ve onur belgesi aldı.

    TLSold
  • Mustafa AYAZ 1938--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x90 cm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Mustafa AYAZ 1938--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x90 cm.

    TLSold
  • Hayati MİSMAN --Tuval üzerine yağlı boya. Resim ölçü 50x50 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Hayati MİSMAN --Tuval üzerine yağlı boya. Resim ölçü 50x50 cm.

    TLSold
  • Fikret OTYAM 1926-2015-Prestuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 26x17 cm.

1926’da Aksaray’da dünyaya geldi. Babası asker ve eczacı Vasıf Efendi, annesi Naciye Hanım’dır. Nedim ve Nusret Kemal adında iki ağabeyi vardı; Neşecan adında bir de kız kardeşi olmuştur. İsmet İnönü’nün silah arkadaşlarından olan babası Vasıf Efendi, ordudan emekli olduktan sonra Aksaray’da eczacılık yaptı. İlk ve ortaöğrenimini Aksaray’da tamamlayan Otyam’ın lise öğrenimi kesintili olarak Ankara ve Kayseri’de sürdü. Liseden sonra İstanbul’a giderek Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Orta Resim Bölümü’nde öğrenime devam etti, ünlü ressam Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun atölyesinde ders aldı. 1953'te mezun oldu. Aynı yıl evlendi, ertesi yıl kızı Elvan dünyaya geldi. Bu evlilikten İrep ve Döne adında iki kızı daha olmuştur. Gazeteciliğe 1950 yılında henüz Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde öğrenci iken Son Saat gazetesinde başladı. Falih Rıfkı Atay’ın çıkardığı Dünya gazetesinde yazar ve Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Göğüş’ün yardımcısı oldu; ardından Ulus gazetesinde çalıştı. 
1953’te ilk kez Güneydoğu ve Doğu Anadolu’yu gezen Otyam, gazetecilik yaşamı boyunca Anadolu ve Güneydoğu Anadolu ile ilgili yazdığı röportajlarla tanındı. Bu röportajlarını çok sayıda kitapta topladı. 1964 yılında William Saroyan ile beraber Bitlis'i gezdi. İlk eşinden ayrılarak 1977’de sanatçı Filiz Otyam ile evlendi. Uzun yıllar Cumhuriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapan Otyam; Abdi İpekçi cinayetinden sonra kendi hayatının da tehlikede olduğunu düşünerek emekli olmaya karar verdi. Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Selinus Kalesi altında, Deliçay yanında bir ev yaptırdı, eşi Filiz Otyam’la 1979’da yerleştiği bu evde resim yapmaya ve kitaplarının basımı ile uğraşmaya ağırlık verdi. Son olarak, Aydınlık gazetesinde köşe yazarlığı yaptı.Akdeniz Gazetecilik Vakfı ve Altın Portakal Kültür Sanat Vakfı'nın kurucu üyelerindendir. Böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gören Fikret Otyam Antalya'da 9 Ağustos 2015'te yaşamını yitirdi. Otyam'ın cenazesi Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bulunan "İz Bırakan Aydınlar Gömütlüğü"ne defnedildi. Vefatının ardından Otyam için Çankaya Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde anma töreni düzenlendi.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Fikret OTYAM 1926-2015-Prestuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 26x17 cm. 1926’da Aksaray’da dünyaya geldi. Babası asker ve eczacı Vasıf Efendi, annesi Naciye Hanım’dır. Nedim ve Nusret Kemal adında iki ağabeyi vardı; Neşecan adında bir de kız kardeşi olmuştur. İsmet İnönü’nün silah arkadaşlarından olan babası Vasıf Efendi, ordudan emekli olduktan sonra Aksaray’da eczacılık yaptı. İlk ve ortaöğrenimini Aksaray’da tamamlayan Otyam’ın lise öğrenimi kesintili olarak Ankara ve Kayseri’de sürdü. Liseden sonra İstanbul’a giderek Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Orta Resim Bölümü’nde öğrenime devam etti, ünlü ressam Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun atölyesinde ders aldı. 1953'te mezun oldu. Aynı yıl evlendi, ertesi yıl kızı Elvan dünyaya geldi. Bu evlilikten İrep ve Döne adında iki kızı daha olmuştur. Gazeteciliğe 1950 yılında henüz Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde öğrenci iken Son Saat gazetesinde başladı. Falih Rıfkı Atay’ın çıkardığı Dünya gazetesinde yazar ve Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Göğüş’ün yardımcısı oldu; ardından Ulus gazetesinde çalıştı. 1953’te ilk kez Güneydoğu ve Doğu Anadolu’yu gezen Otyam, gazetecilik yaşamı boyunca Anadolu ve Güneydoğu Anadolu ile ilgili yazdığı röportajlarla tanındı. Bu röportajlarını çok sayıda kitapta topladı. 1964 yılında William Saroyan ile beraber Bitlis'i gezdi. İlk eşinden ayrılarak 1977’de sanatçı Filiz Otyam ile evlendi. Uzun yıllar Cumhuriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapan Otyam; Abdi İpekçi cinayetinden sonra kendi hayatının da tehlikede olduğunu düşünerek emekli olmaya karar verdi. Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Selinus Kalesi altında, Deliçay yanında bir ev yaptırdı, eşi Filiz Otyam’la 1979’da yerleştiği bu evde resim yapmaya ve kitaplarının basımı ile uğraşmaya ağırlık verdi. Son olarak, Aydınlık gazetesinde köşe yazarlığı yaptı.Akdeniz Gazetecilik Vakfı ve Altın Portakal Kültür Sanat Vakfı'nın kurucu üyelerindendir. Böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gören Fikret Otyam Antalya'da 9 Ağustos 2015'te yaşamını yitirdi. Otyam'ın cenazesi Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bulunan "İz Bırakan Aydınlar Gömütlüğü"ne defnedildi. Vefatının ardından Otyam için Çankaya Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde anma töreni düzenlendi.

    TLSold
  • Mustafa AYAZ 1938--Prestuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 22x26 cm. Çağdaş Türk Resim Sanatının önde gelen isimlerinden biri olan Mustafa Ayaz, 1938 yılında Trabzon’un Çaykara kazası Kabataş köyünde doğar. II. Dünya Savaşı’nın bunalımlı yıllarına rastlayan çocukluğu, yoksulluk ve hastalıklarla geçer. İlkokula ancak on yaşında iken başlayabilme olanağı bulan Ayaz’ın resme ilgisi o sıralarda başlar. 1953’de Erzurum Pulur Köy Enstitüsüne girer. Orta sınıf son sınıfta iken hocalarının dikkatini çeker ve İstanbul Çapa İlk Öğretmen Okulu’nun resim semineri sınavlarına girmesi önerilir. Sınava girer ve kazanır ve böylece yolu belirlenmiş olur. Bu yol sanat yolu olacaktır. 1959 yılında Çapa İlk Öğretmen Okulu’nu bitirir. Bir yıl ilkokul hocalığından sonra, 1960’da Gazi Eğitim Enstitüsü’nün resim bölümüne girer ve oradan 1963’de mezun olur. Üç yıl Çorum İlköğretim okulunda resim öğretmenliği ve atölye şefliği yapar. 1966’da Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü asistanlık sınavını kazanır ve 1984 yılına kadar aynı okulda resim hocalığı yapar. 1984’de Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine geçer, 1987’de buradan emekli olur. 1987 yılında Profesör olan Ayaz, aynı yıl Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine atanır ve 1988 yılı başında bu görevinden kendi isteği ile ayrılır. O günden bu yana çalışmalarını kendi atölyesinde sürdürmektedir. Yurtiçinde altmışı aşkın kişisel sergi açan ve on dokuz ödül kazanan sanatçı; Hindistan, Kuveyt, Mısır, Romanya, Bulgaristan, Polonya, Belçika, Fransa, ABD, İngiltere, Cezayir ve Almanya gibi pek çok ülkede karma sergi ve bienallere katıldı. Ayaz’ın 600’den fazla yapıtı yabancı ülke koleksiyonlarında, 3.000’e yakını da yerli koleksiyonlarda bulunmaktadır.Mustafa Ayaz, 1970’lerde kaligrafik ögelerle oluşturduğu resimle­rine giderek kendini de dâhil etti. Figürlerin birer motif gibi işlendiği re­simlerde, renk ve boya önem kazanırken, Düş ve Gerçek (1979), Ak ve Kara, Resimsel Coşku, Ankara (1979), Anadolu (1979), Yörükler (1971), Çeşmebaşı I gibi yapıtlarında insan- toplum ilişkilerini folklorik değerler eşliğinde görünür kılmayı amaçlar. Sanatla tanıştığı ilk andan itibaren azmi ve çalışkanlığıyla döşediği sağlam yolun sonunda, Çağdaş Türk resim sanatının önemli ressamlarından biri olarak adını Türk sanat tarihine yazdıran Mustafa Ayaz’ın eserlerinde öne çıkan ayırt edici özellik başköşeye oturttuğu kadın figürleridir. Kadın imgesini estetik ve resimsel biçime daha uygun bulan Ayaz’ın resmettiği kadınlar, kendisinin doğadaki kadınlara sanatsal açıdan bakışının bir analizi ve sentezi olarak karşımıza çıkmaktadır. Kendine has bir yorumlamayla kadın imgesini çalışarak Ayaz kadınlarını resmeden sanatçı için kadının optik görüntüsünden ziyade onun ele alınış biçimi ve özgün bir şekilde yorumlanması önem taşımaktadır. Sanatçının çizgisel anlatım tarzının egemen olduğu eserlerinde, kadınlarını resmederken kullandığı renkler de oldukça dikkat çekicidir. Renk konusunda ön yargıyla resim yapmanın mümkün olmadığını söyleyen Ayaz’ın, kadın figürlerinde kullandığı renklerin kendine özgü bir dili ya da taşıdığı özel bir anlamı bulunmamaktadır. Kırmızı ile başladığını mavi ile bitirebildiğini belirten sanatçı çalıştığı kadın figürlerini renk armonisine göre renklendirmektedir.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Mustafa AYAZ 1938--Prestuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 22x26 cm. Çağdaş Türk Resim Sanatının önde gelen isimlerinden biri olan Mustafa Ayaz, 1938 yılında Trabzon’un Çaykara kazası Kabataş köyünde doğar. II. Dünya Savaşı’nın bunalımlı yıllarına rastlayan çocukluğu, yoksulluk ve hastalıklarla geçer. İlkokula ancak on yaşında iken başlayabilme olanağı bulan Ayaz’ın resme ilgisi o sıralarda başlar. 1953’de Erzurum Pulur Köy Enstitüsüne girer. Orta sınıf son sınıfta iken hocalarının dikkatini çeker ve İstanbul Çapa İlk Öğretmen Okulu’nun resim semineri sınavlarına girmesi önerilir. Sınava girer ve kazanır ve böylece yolu belirlenmiş olur. Bu yol sanat yolu olacaktır. 1959 yılında Çapa İlk Öğretmen Okulu’nu bitirir. Bir yıl ilkokul hocalığından sonra, 1960’da Gazi Eğitim Enstitüsü’nün resim bölümüne girer ve oradan 1963’de mezun olur. Üç yıl Çorum İlköğretim okulunda resim öğretmenliği ve atölye şefliği yapar. 1966’da Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü asistanlık sınavını kazanır ve 1984 yılına kadar aynı okulda resim hocalığı yapar. 1984’de Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine geçer, 1987’de buradan emekli olur. 1987 yılında Profesör olan Ayaz, aynı yıl Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine atanır ve 1988 yılı başında bu görevinden kendi isteği ile ayrılır. O günden bu yana çalışmalarını kendi atölyesinde sürdürmektedir. Yurtiçinde altmışı aşkın kişisel sergi açan ve on dokuz ödül kazanan sanatçı; Hindistan, Kuveyt, Mısır, Romanya, Bulgaristan, Polonya, Belçika, Fransa, ABD, İngiltere, Cezayir ve Almanya gibi pek çok ülkede karma sergi ve bienallere katıldı. Ayaz’ın 600’den fazla yapıtı yabancı ülke koleksiyonlarında, 3.000’e yakını da yerli koleksiyonlarda bulunmaktadır.Mustafa Ayaz, 1970’lerde kaligrafik ögelerle oluşturduğu resimle­rine giderek kendini de dâhil etti. Figürlerin birer motif gibi işlendiği re­simlerde, renk ve boya önem kazanırken, Düş ve Gerçek (1979), Ak ve Kara, Resimsel Coşku, Ankara (1979), Anadolu (1979), Yörükler (1971), Çeşmebaşı I gibi yapıtlarında insan- toplum ilişkilerini folklorik değerler eşliğinde görünür kılmayı amaçlar. Sanatla tanıştığı ilk andan itibaren azmi ve çalışkanlığıyla döşediği sağlam yolun sonunda, Çağdaş Türk resim sanatının önemli ressamlarından biri olarak adını Türk sanat tarihine yazdıran Mustafa Ayaz’ın eserlerinde öne çıkan ayırt edici özellik başköşeye oturttuğu kadın figürleridir. Kadın imgesini estetik ve resimsel biçime daha uygun bulan Ayaz’ın resmettiği kadınlar, kendisinin doğadaki kadınlara sanatsal açıdan bakışının bir analizi ve sentezi olarak karşımıza çıkmaktadır. Kendine has bir yorumlamayla kadın imgesini çalışarak Ayaz kadınlarını resmeden sanatçı için kadının optik görüntüsünden ziyade onun ele alınış biçimi ve özgün bir şekilde yorumlanması önem taşımaktadır. Sanatçının çizgisel anlatım tarzının egemen olduğu eserlerinde, kadınlarını resmederken kullandığı renkler de oldukça dikkat çekicidir. Renk konusunda ön yargıyla resim yapmanın mümkün olmadığını söyleyen Ayaz’ın, kadın figürlerinde kullandığı renklerin kendine özgü bir dili ya da taşıdığı özel bir anlamı bulunmamaktadır. Kırmızı ile başladığını mavi ile bitirebildiğini belirten sanatçı çalıştığı kadın figürlerini renk armonisine göre renklendirmektedir.

    TLSold
  • Necdet KALAY 1932 – 1984-Duralit üzerine yağlı boya Resim ölçü 40x40 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Necdet KALAY 1932 – 1984-Duralit üzerine yağlı boya Resim ölçü 40x40 cm.

    TLSold
  • Kadir ABLAK 1974--Tuval üzerine yağlı boya. Resim ölçü 80x100 cm. Ressam. 1974, Erzurum doğumlu olan sanatçı, 2002 yılında Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Ana Bilim Dalından mezun oldu.2002 -2005 yılları arası Erzincan’da ki atölyesinde sanatsal ve sosyal çalışmalarını yürüttü̈. 2005 yılında İstanbul’a yerleşen sanatçı, ilk 10 yılını Taksim’de, 4 yıldır da Bakırköy’deki atölyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.Bazılarının kurucu üyeliğini ve yöneticiliğini üstlendiği grup, dernek ve inisiyatiflerde aktif görevler aldı. Kişisel ve kurumsal onlarca ulusal ve uluslararası projenin koordinatörlüğünü̈ yürüttü̈.17 kişisel sergi açan sanatçı, 20 uluslararası fuar ve bienalde, 150’i aşkın karma sergide yer aldı. Kamu ve özel koleksiyonlarda 100’lerce eseri yer almakta olan sanatçı, halen; Beyoğlu Plastik Sanatlar Derneği ‘BPSD’ yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Kadir ABLAK 1974--Tuval üzerine yağlı boya. Resim ölçü 80x100 cm. Ressam. 1974, Erzurum doğumlu olan sanatçı, 2002 yılında Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Ana Bilim Dalından mezun oldu.2002 -2005 yılları arası Erzincan’da ki atölyesinde sanatsal ve sosyal çalışmalarını yürüttü̈. 2005 yılında İstanbul’a yerleşen sanatçı, ilk 10 yılını Taksim’de, 4 yıldır da Bakırköy’deki atölyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.Bazılarının kurucu üyeliğini ve yöneticiliğini üstlendiği grup, dernek ve inisiyatiflerde aktif görevler aldı. Kişisel ve kurumsal onlarca ulusal ve uluslararası projenin koordinatörlüğünü̈ yürüttü̈.17 kişisel sergi açan sanatçı, 20 uluslararası fuar ve bienalde, 150’i aşkın karma sergide yer aldı. Kamu ve özel koleksiyonlarda 100’lerce eseri yer almakta olan sanatçı, halen; Beyoğlu Plastik Sanatlar Derneği ‘BPSD’ yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

    TLSold
  • Ramin Kerimov 1968--Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 90x120 cm, Çerçeveli ebatları: 140x170 cm. Eserleri çok sayıda uluslararası koleksiyona ve müzelere girmiş Azeri ressam

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Ramin Kerimov 1968--Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 90x120 cm, Çerçeveli ebatları: 140x170 cm. Eserleri çok sayıda uluslararası koleksiyona ve müzelere girmiş Azeri ressam

    TLSold
  • Osman AKÇA 1963--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 60x80 cm. 1963 Bafra doğumlu olan Ressam Osman Akça, Orta Okul ve Lise eğitimini Bafra`da tamamladı. 1985 yılında İstanbul Sultanahmet`te açtığım atölyede ürettiği resimleri çeşitli galeri ve sergi salonlarında sanatseverlerin beğenilerine sundu.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Osman AKÇA 1963--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 60x80 cm. 1963 Bafra doğumlu olan Ressam Osman Akça, Orta Okul ve Lise eğitimini Bafra`da tamamladı. 1985 yılında İstanbul Sultanahmet`te açtığım atölyede ürettiği resimleri çeşitli galeri ve sergi salonlarında sanatseverlerin beğenilerine sundu.

    TLSold
  • Orhan UMUT 1972--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 60x80 cm. Ressam, sanat eğitimcisi. 1972'de Diyarbakır'da doğdu. İzmir Dokuz Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim İş Bölümü'nü bitirdikten (1973), sonra Hasan Rastgeldi Atölyesinden mezun oldu (1997). 2005'ten bu yana İfadenin ağır bastığı ancak; renk, çizgi, benek ve leke gibi plastik öğelerden de taviz vermeyerek figüratif resim çalışmalarını sürdürdü. Orhan Umut, halen Diyarbakır Nevzat Ayaz Anadolu Lisesindeki sanat eğitimciliği görevine ve özel atölyesinde resim çalışmalarına devam etmektedir. 1997 yılından itibaren İzmir, İstanbul, Ankara ve Diyarbakır'da birçok kişisel resim sergisi açtı ve karma sergilere katıldı. Ödülleri: 1997'de T.P.V. Resim Yarışması Jüri Özel Ödülü, 1998'de DSİ Resim Yarışması 3.lük Ödülü ve 2004'te 65. Devlet Heykel Yarışması Başarı Ödülü, 2005'te Diyabet Vakfı Resim Yarışması Mansiyon, 2006'da Eczacılar Birliği 50.Yılı Resim Yarışması Başarı Ödülü,  2007'de İzmir Büyükşehir Belediyesi Resim Yarışması 3.lük Ödülü ve 68. Devlet Resim Heykel Yarışması Juri Özel Ödülü, 2010'da Anadolu Üniversitesi "Yunus Emre" Resim Yarışması "Başarı Ödülü"nü aldı.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Orhan UMUT 1972--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 60x80 cm. Ressam, sanat eğitimcisi. 1972'de Diyarbakır'da doğdu. İzmir Dokuz Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim İş Bölümü'nü bitirdikten (1973), sonra Hasan Rastgeldi Atölyesinden mezun oldu (1997). 2005'ten bu yana İfadenin ağır bastığı ancak; renk, çizgi, benek ve leke gibi plastik öğelerden de taviz vermeyerek figüratif resim çalışmalarını sürdürdü. Orhan Umut, halen Diyarbakır Nevzat Ayaz Anadolu Lisesindeki sanat eğitimciliği görevine ve özel atölyesinde resim çalışmalarına devam etmektedir. 1997 yılından itibaren İzmir, İstanbul, Ankara ve Diyarbakır'da birçok kişisel resim sergisi açtı ve karma sergilere katıldı. Ödülleri: 1997'de T.P.V. Resim Yarışması Jüri Özel Ödülü, 1998'de DSİ Resim Yarışması 3.lük Ödülü ve 2004'te 65. Devlet Heykel Yarışması Başarı Ödülü, 2005'te Diyabet Vakfı Resim Yarışması Mansiyon, 2006'da Eczacılar Birliği 50.Yılı Resim Yarışması Başarı Ödülü, 2007'de İzmir Büyükşehir Belediyesi Resim Yarışması 3.lük Ödülü ve 68. Devlet Resim Heykel Yarışması Juri Özel Ödülü, 2010'da Anadolu Üniversitesi "Yunus Emre" Resim Yarışması "Başarı Ödülü"nü aldı.

    TLSold
  • Selim Turan 1915-1994-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 20x31.5 cm. Selim TURAN İlkokulu İstanbul’da Ali Avni Çelebi ve Malik Aksel’in öğrencisi olarak bitirdikten sonra Galatasaray Lisesi’nde Cihat Burak ve Avni Arbaş’la tanıştı. Resim ile ciddi anlamda tanışması Malik Aksel’den aldığı resim dersleri ile oldu. Babasının da resme ilgi duyması ile birlikte, şu anda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi olan İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü’ne 1915 yılında girdi. Resim derslerini Nazmi Ziya Güran, Feyhaman Duran, Leopold Levy ve Zeki Kocamemi’den alan Turan, İsmail Hakkı Altunbezer, Necmettin Okyay ve Kamil Akdik’ten Türk süsleme sanatları ve hat dersi aldı. 1938 yılında Akadademi’den mezun olduktan sonra 1939 yılında resim öğretmeni olarak Üsküdar'daki ortaokullarda ve Moda Kız Sanat Okulu’nda çalıştı. Bir taraftan da Akademi’deki atölyelerde ve Topkapı Sarayı’nda Minyatür üzerine de çalışmalar yaptı. 1940 yılında açılan Yüksek Resim Bölümü’ne Nuri İyem, Turgut Atalay, Ferruh Başağa, Agop Arad, Avni Arbaş, Mümtaz Yener, Fethi Karakaş ve Haşmet Akal ile birlikte devam etti. Bir yıl sonra aralarına Abidin Dino’nun da katılımıyla "Toplumsal Gerçekçi" anlayış gözetilerek Yeniler Grubu’nun kurucuları arasında yer aldı. 1941 yılında Halkevleri aracılığıyla düzenlenen yurt gezilerine katılarak; bu gezilerin 10. yıl sergisinde birincilik ödülü aldı.

1947 yılında Fransız Hükûmeti’nin bursu ile Paris’e gitti. Yerleşik olarak resmi ve özel atölyelerde resim çalışmalarını sürdürdü. Ranson ve Goetz akademilerinde 1953-1983 yılları arası ders veren sanatçı, bu arada mermer heykeller de üretti. İlk mobil heykellerini 1976 yılında gerçekleştirdi. Paris’e gitmeden önce izlenimci ve kübik peyzaj ile toplumsal içerikli çalışmalar yapan Selim Turan, sonraları Soyut’a yöneldi. Karışık teknikle gerçekleştirdiği mobil heykellerinden biri büyütülerek 1993 yılında Ankara’daki Kurtuluş Parkı’na yerleştirildi. Fransa’nın birçok kentinde fresk, seramik, mozaik ve heykelleri bulunan sanatçı Edremit’e bağlı Türkmen Tahtakuşlar Köyü’ndeki özel Etnoğrafya Galerisi’nin kurulmasına da katkıda bulundu.
Fikret Mualla, Hakkı Anlı, Abidin Dino, Remzi Raşa, Avni Arbaş, Nejat Devrim, Mübin Orhon ve Albert Bitran ile beraber Paris Türk Ekolü pentür sanatçılarındandır.1991 yılında Sorbonne Üniversitesi’nde Profesör olarak Doktora jurilerinde de yer alan sanatçı, 13 Ekim 1994 tarihinde Paris’te öldü. Cenazesi yurda getirildi ve Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan bir törenden sonra toprağa verildi.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Selim Turan 1915-1994-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 20x31.5 cm. Selim TURAN İlkokulu İstanbul’da Ali Avni Çelebi ve Malik Aksel’in öğrencisi olarak bitirdikten sonra Galatasaray Lisesi’nde Cihat Burak ve Avni Arbaş’la tanıştı. Resim ile ciddi anlamda tanışması Malik Aksel’den aldığı resim dersleri ile oldu. Babasının da resme ilgi duyması ile birlikte, şu anda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi olan İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü’ne 1915 yılında girdi. Resim derslerini Nazmi Ziya Güran, Feyhaman Duran, Leopold Levy ve Zeki Kocamemi’den alan Turan, İsmail Hakkı Altunbezer, Necmettin Okyay ve Kamil Akdik’ten Türk süsleme sanatları ve hat dersi aldı. 1938 yılında Akadademi’den mezun olduktan sonra 1939 yılında resim öğretmeni olarak Üsküdar'daki ortaokullarda ve Moda Kız Sanat Okulu’nda çalıştı. Bir taraftan da Akademi’deki atölyelerde ve Topkapı Sarayı’nda Minyatür üzerine de çalışmalar yaptı. 1940 yılında açılan Yüksek Resim Bölümü’ne Nuri İyem, Turgut Atalay, Ferruh Başağa, Agop Arad, Avni Arbaş, Mümtaz Yener, Fethi Karakaş ve Haşmet Akal ile birlikte devam etti. Bir yıl sonra aralarına Abidin Dino’nun da katılımıyla "Toplumsal Gerçekçi" anlayış gözetilerek Yeniler Grubu’nun kurucuları arasında yer aldı. 1941 yılında Halkevleri aracılığıyla düzenlenen yurt gezilerine katılarak; bu gezilerin 10. yıl sergisinde birincilik ödülü aldı. 1947 yılında Fransız Hükûmeti’nin bursu ile Paris’e gitti. Yerleşik olarak resmi ve özel atölyelerde resim çalışmalarını sürdürdü. Ranson ve Goetz akademilerinde 1953-1983 yılları arası ders veren sanatçı, bu arada mermer heykeller de üretti. İlk mobil heykellerini 1976 yılında gerçekleştirdi. Paris’e gitmeden önce izlenimci ve kübik peyzaj ile toplumsal içerikli çalışmalar yapan Selim Turan, sonraları Soyut’a yöneldi. Karışık teknikle gerçekleştirdiği mobil heykellerinden biri büyütülerek 1993 yılında Ankara’daki Kurtuluş Parkı’na yerleştirildi. Fransa’nın birçok kentinde fresk, seramik, mozaik ve heykelleri bulunan sanatçı Edremit’e bağlı Türkmen Tahtakuşlar Köyü’ndeki özel Etnoğrafya Galerisi’nin kurulmasına da katkıda bulundu. Fikret Mualla, Hakkı Anlı, Abidin Dino, Remzi Raşa, Avni Arbaş, Nejat Devrim, Mübin Orhon ve Albert Bitran ile beraber Paris Türk Ekolü pentür sanatçılarındandır.1991 yılında Sorbonne Üniversitesi’nde Profesör olarak Doktora jurilerinde de yer alan sanatçı, 13 Ekim 1994 tarihinde Paris’te öldü. Cenazesi yurda getirildi ve Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan bir törenden sonra toprağa verildi.

    TLSold
  • Ayhan TAŞKIRAN 1968--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x80 cm. Ayhan Taşkıran 1993’te Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’ nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, 1996’da Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Seramik Ana Sanat Dalı’nda “Başlangıcından Cumhuriyet Dönemine Kadar Seramik-Resim İlişkisi” isimli Yüksek Lisans Tezini tamamladı. 1998’de 59. Devlet Resim Heykel Yarışması’nda Başarı Ödülü aldı. Sanatçı resim çalışmalarına Çan’da devam etmektedir.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Ayhan TAŞKIRAN 1968--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x80 cm. Ayhan Taşkıran 1993’te Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’ nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, 1996’da Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Seramik Ana Sanat Dalı’nda “Başlangıcından Cumhuriyet Dönemine Kadar Seramik-Resim İlişkisi” isimli Yüksek Lisans Tezini tamamladı. 1998’de 59. Devlet Resim Heykel Yarışması’nda Başarı Ödülü aldı. Sanatçı resim çalışmalarına Çan’da devam etmektedir.

    TLSold
  • Ali ATMACA 1947--Tuval üzeri yağlı boya Resim ölçü  35x40 cm. 1947'da Kahramanmaraş Elbistan’da doğdu. İlk ve orta öğrenimi Kadirli’de, liseyi Adana’da okudu. 1971-72 yılları arası İstanbul Güzel Sanatlar Fakültesi’nde konuk öğrenci olarak atölye çalışmalarına katıldı. 1982’de Paris Güzel Sanatlar Okulu’nda, 1986-88 yılları arasında ise bir koleksiyonerin davetiyle gittiği Roma’da resim çalışmalarını sürdürdü. Ali Atmaca, renkli bir sanat anlayışı temelinde figürü, soyutçu biçim oluşumlarıyla denge içinde resmeder; tuvalinde yuvarlak hatlar, diri ve canlı renkler ağır basar. Sanatçının Türkiye dışında Fransa, İtalya, Japonya, Kanada, ABD başta olmak üzere bir çok ülkede özel koleksiyonda ve Fransa, Nice Modern Sanatlar Müzesi ile Antibes, Picasso Müzesi’nde eserleri bulunmaktadır.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Ali ATMACA 1947--Tuval üzeri yağlı boya Resim ölçü 35x40 cm. 1947'da Kahramanmaraş Elbistan’da doğdu. İlk ve orta öğrenimi Kadirli’de, liseyi Adana’da okudu. 1971-72 yılları arası İstanbul Güzel Sanatlar Fakültesi’nde konuk öğrenci olarak atölye çalışmalarına katıldı. 1982’de Paris Güzel Sanatlar Okulu’nda, 1986-88 yılları arasında ise bir koleksiyonerin davetiyle gittiği Roma’da resim çalışmalarını sürdürdü. Ali Atmaca, renkli bir sanat anlayışı temelinde figürü, soyutçu biçim oluşumlarıyla denge içinde resmeder; tuvalinde yuvarlak hatlar, diri ve canlı renkler ağır basar. Sanatçının Türkiye dışında Fransa, İtalya, Japonya, Kanada, ABD başta olmak üzere bir çok ülkede özel koleksiyonda ve Fransa, Nice Modern Sanatlar Müzesi ile Antibes, Picasso Müzesi’nde eserleri bulunmaktadır.

    TLSold
  • Alev ÖZAS 1977--Tuval üzerine akrilik boya Resim ölçü 70x100 cm. 
Ressam Alev Özas, 1977 yılında İstanbul’da doğdu. Sanatın her alanına olan düşkünlüğü ilkokul ve ortaokul öğrenimi sırasında dahi daima ön plandaydı. Lise öğrenimini Uygulamalı Sanatlar Anadolu Lisesi Tekstil Bölümünde tamamladı. Lise öğreniminde sahne sanatlarına ilgi duydu ve öğreniminden sonra Özel İstanbul Güzel Sanatlar Akademisinde Tiyatro bölümüne başladı. 2 yıl süren tiyatro öğrenimiyle beraber karakalem eskizleri de yapıyordu. 1998 yılına gelindiğinde kollektif sanat tiyatrodan bireysel sanat, resime geçmeye karar verdi ve yetenek sınavlarına başvurdu. Aynı yıl Marmara Üniversitesi Resim bölümünü kazandı.2002 yılında Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Bölümü’nü bitirdi. Prof.Dr. Ramiz AYDIN atölyesindeyken renk.armoni ve taşizm ile ilgili çalışmalara ağırlık verdi. 2002 yılında mezun olduktan sonra Bukalemun Tasarım adlı firmada mekan içlerine büyük ebatlarda duvar ressamlığı yaptı. Eş zamanlı olarak birkaç tiyatro oyununda sahne dekor tasarımı ve uygulamasını yaptı. 2 yıl süren bu çalışmalarından sonra 1 yıl boyunca ilköğretim okulunda resim öğretmenliğini deneyimledi. 2005 yılına gelindiğinde üslup olarak soyut ekspresif figüratif tarzı benimsedi. Aynı yıl Prof.Dr. Devrim ERBİL’ in özel atölyesinde başasistan olarak çalışmaya başladı ve bu görevi 8 yıl boyunca sürdürdü. Çocuk sahibi olduktan sonra kendi atölyesini açtı ve deneyimlediği ekspresif anlayışı İstanbul peyzajı üzerinde resmetmeye başladı. Büyük bir metropol olan İstanbul’u, farklı renk ve armonilerde, günün her saati izlenimi veren, duygusal ve biçimsel anlayışla resmetmiştir. Kısacası renk, onun resimlerinde başroldedir.Ressam Alev Özas, 2002-2022 yılları arasında altmıştan fazla sergiye katılım göstermiştir. 9 kişisel sergi gerçekleştiren sanatçı, çeşitli karma sergilere katılmıştır. Sanatçı Yaşamını ve çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Alev ÖZAS 1977--Tuval üzerine akrilik boya Resim ölçü 70x100 cm. Ressam Alev Özas, 1977 yılında İstanbul’da doğdu. Sanatın her alanına olan düşkünlüğü ilkokul ve ortaokul öğrenimi sırasında dahi daima ön plandaydı. Lise öğrenimini Uygulamalı Sanatlar Anadolu Lisesi Tekstil Bölümünde tamamladı. Lise öğreniminde sahne sanatlarına ilgi duydu ve öğreniminden sonra Özel İstanbul Güzel Sanatlar Akademisinde Tiyatro bölümüne başladı. 2 yıl süren tiyatro öğrenimiyle beraber karakalem eskizleri de yapıyordu. 1998 yılına gelindiğinde kollektif sanat tiyatrodan bireysel sanat, resime geçmeye karar verdi ve yetenek sınavlarına başvurdu. Aynı yıl Marmara Üniversitesi Resim bölümünü kazandı.2002 yılında Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Bölümü’nü bitirdi. Prof.Dr. Ramiz AYDIN atölyesindeyken renk.armoni ve taşizm ile ilgili çalışmalara ağırlık verdi. 2002 yılında mezun olduktan sonra Bukalemun Tasarım adlı firmada mekan içlerine büyük ebatlarda duvar ressamlığı yaptı. Eş zamanlı olarak birkaç tiyatro oyununda sahne dekor tasarımı ve uygulamasını yaptı. 2 yıl süren bu çalışmalarından sonra 1 yıl boyunca ilköğretim okulunda resim öğretmenliğini deneyimledi. 2005 yılına gelindiğinde üslup olarak soyut ekspresif figüratif tarzı benimsedi. Aynı yıl Prof.Dr. Devrim ERBİL’ in özel atölyesinde başasistan olarak çalışmaya başladı ve bu görevi 8 yıl boyunca sürdürdü. Çocuk sahibi olduktan sonra kendi atölyesini açtı ve deneyimlediği ekspresif anlayışı İstanbul peyzajı üzerinde resmetmeye başladı. Büyük bir metropol olan İstanbul’u, farklı renk ve armonilerde, günün her saati izlenimi veren, duygusal ve biçimsel anlayışla resmetmiştir. Kısacası renk, onun resimlerinde başroldedir.Ressam Alev Özas, 2002-2022 yılları arasında altmıştan fazla sergiye katılım göstermiştir. 9 kişisel sergi gerçekleştiren sanatçı, çeşitli karma sergilere katılmıştır. Sanatçı Yaşamını ve çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    TLSold
  • Neriman OYMAN 1965--Duralit üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x30 cm.
Neriman Oyman 1990-1992 yılları arasında Avni Memedoğlu Atölyesi'nde çalışmalarını sürdürmüş Türk ressam. 1992 yılından bu yana Asmalımescit'teki atölyesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Kişisel sergileri ile yurtdışına 400'den fazla resim taşıdı, 30'dan fazla kişisel sergi düzenledi. Resmi yaşam biçimi olarak tanımlayan ressam, dışavurumcu tarzda, fantastik nitelikli resimler yapar. Düşüncelerinin resmini yaptığını ifade etmektedir.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Neriman OYMAN 1965--Duralit üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x30 cm. Neriman Oyman 1990-1992 yılları arasında Avni Memedoğlu Atölyesi'nde çalışmalarını sürdürmüş Türk ressam. 1992 yılından bu yana Asmalımescit'teki atölyesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Kişisel sergileri ile yurtdışına 400'den fazla resim taşıdı, 30'dan fazla kişisel sergi düzenledi. Resmi yaşam biçimi olarak tanımlayan ressam, dışavurumcu tarzda, fantastik nitelikli resimler yapar. Düşüncelerinin resmini yaptığını ifade etmektedir.

    TLSold
  • Ramil Mammadov-“İstanbul’da Gece” Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü  60x90 cm

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Ramil Mammadov-“İstanbul’da Gece” Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 60x90 cm

    TLSold
  • Şahin PAKSOY 1952--Tuval üzerine yağlıboya Resim ölçü 50x60 cm. Önemsiz insanların önemli ressamı olarak anılan 1952 doğumlu Şahin Paksoy, küçüklüğünden beri resim sanatıyla ilgilenmesine rağmen sanat öğrenimine 1973-1980 yılları arasında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde seramik eğitimi ile başlamıştır. 1980 yılında, öğrenciliğine devam ederken açtığı ilk sergisinden itibaren yurtiçi ve yurtdışında birçok karma ve solo sergilere katılmıştır. Son kişisel sergisini 2013 yılında gerçekleştiren sanatçı, son zamanlarda koleksiyonerliğe ağırlık vermiştir.

Osmanlı’nın minyatür sanatı, Bizans ikonaları ve Selçuklu halıları gibi geleneksel ögelerden  esinlenen Paksoy, gündelik yaşamında karşısına çıkan insanları konu alır. İnsan figürlerinin ön plana çıktığı eserlerinde; kendine has bir dil oluşturarak çoğu zaman geleneksel Anadolu insanının yaşam tarzı ve değerlerini, izlenimlerini duyguları ile harmanlayarak yarattığı kendine özgü diliyle bir öykü anlatmak istercesine resmeder. Yağlı boya kullandığı resimlerindeki figürlerden yola çıkarak figüratif heykeller de yapan sanatçının son ürettiği eserler arasında soyut çalışmalar de yer alıyor.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Şahin PAKSOY 1952--Tuval üzerine yağlıboya Resim ölçü 50x60 cm. Önemsiz insanların önemli ressamı olarak anılan 1952 doğumlu Şahin Paksoy, küçüklüğünden beri resim sanatıyla ilgilenmesine rağmen sanat öğrenimine 1973-1980 yılları arasında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde seramik eğitimi ile başlamıştır. 1980 yılında, öğrenciliğine devam ederken açtığı ilk sergisinden itibaren yurtiçi ve yurtdışında birçok karma ve solo sergilere katılmıştır. Son kişisel sergisini 2013 yılında gerçekleştiren sanatçı, son zamanlarda koleksiyonerliğe ağırlık vermiştir. Osmanlı’nın minyatür sanatı, Bizans ikonaları ve Selçuklu halıları gibi geleneksel ögelerden esinlenen Paksoy, gündelik yaşamında karşısına çıkan insanları konu alır. İnsan figürlerinin ön plana çıktığı eserlerinde; kendine has bir dil oluşturarak çoğu zaman geleneksel Anadolu insanının yaşam tarzı ve değerlerini, izlenimlerini duyguları ile harmanlayarak yarattığı kendine özgü diliyle bir öykü anlatmak istercesine resmeder. Yağlı boya kullandığı resimlerindeki figürlerden yola çıkarak figüratif heykeller de yapan sanatçının son ürettiği eserler arasında soyut çalışmalar de yer alıyor.

    TLSold
  • Mustafa AYAZ -Kağıt üzerine karışık teknik Resim ölçü 35x25 cm.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Mustafa AYAZ -Kağıt üzerine karışık teknik Resim ölçü 35x25 cm.

    TLSold
  • Yakup CEM 1949--"Kurt" Kağıt Üzeri Karışık Teknik Resim ölçü 20,5 x 13 cm. Eser, geleneksel yöntemle aharlanmış kağıt üzerine mürekkep, suluboya ve 24 ayar sıvı altın kullanılarak yapılmış bir minyatürdür. Sanatçının imzası sol alttadır. Eser, galerimizde özel müze tipi cam kullanılarak antik altın renkte çerçeve, açık nefti yeşil ve altın renkte paspartu ile sergilenmektedir. Yapım yılı 2022

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Yakup CEM 1949--"Kurt" Kağıt Üzeri Karışık Teknik Resim ölçü 20,5 x 13 cm. Eser, geleneksel yöntemle aharlanmış kağıt üzerine mürekkep, suluboya ve 24 ayar sıvı altın kullanılarak yapılmış bir minyatürdür. Sanatçının imzası sol alttadır. Eser, galerimizde özel müze tipi cam kullanılarak antik altın renkte çerçeve, açık nefti yeşil ve altın renkte paspartu ile sergilenmektedir. Yapım yılı 2022

    TLSold
  • Alaaddin HIZ 1989--Tuval üzerine yağlı Resim ölçü 70x70 cm. Alaaddin Hız 1989 yılında Akşehir'de doğdu. 2018 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünü üçüncülük derecesi ile tamamladı. Aynı yıl girdiği Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Sanat ve Tasarım Bölümünde yüksek lisans eğitimine halen devam etmektedir.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Alaaddin HIZ 1989--Tuval üzerine yağlı Resim ölçü 70x70 cm. Alaaddin Hız 1989 yılında Akşehir'de doğdu. 2018 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünü üçüncülük derecesi ile tamamladı. Aynı yıl girdiği Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Sanat ve Tasarım Bölümünde yüksek lisans eğitimine halen devam etmektedir.

    TLSold
  • Avni ARBAŞ 1919-2003-Kağıt üzerine çini mürekkebi Türk ressam Avni Arbaş 1919’da İstanbul’da doğdu. İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi’nde Leopold Levy’nin öğrencisi (1940-1947) olan Avni Arbaş, 1947’de bir burs kazanarak Paris’e gitti. 1950 yıllarında Fransa’nın çeşitli kentlerinde ilk kişisel sergilerini açtı. Torino, New York ve Belçika’ da bazı karma sergilere katıldı. 1950’ye doğru Avrupa’ ya giden ve orada yerleşerek çevre yapmaya çalışan Türk ressamları kuşağının önde gelenleri arasında yer alır. Günümüzde İstanbul Resim ve Heykel Müzesi’nde bulunan Paris dönemine ilişkin bir tablosu ile 1977’de Türkiye’ye döndükten sonra ilk kez Ankara’da sergilediği daha yeni resimleri arasında, eğilim ve duyarlık açısından önemli bir fark yoktur. Güncel akımların dışında kalmak, kişisel beğeniyi elden bırakmamak ve gözlenen gerçekliklerden hareket etmek, Avni Arbaş’ın 1940’lardan bu yana kesintisiz sürdürdüğü resim sanatının temel özellikleridir. Yabancı ülkelerde kendi kişiliğini kurma ve geliştirme yolundaki deney ve araştırmaları, söz konusu özelliklerin iyice belirginleşmesini sağlamıştır. Yaptığı her yeni resimle bir öncekini aşarak, günümüzdeki noktaya ulaşmıştır. Avni Arbaş, doğadan esinlenerek yaptığı resimlerinde, özellikle de Türkiye izlenimlerini yansıttığı 1970 yıllarındaki yapıtlarında, leke değerlerine bağlı kalmış ve tablolarını görüntünün anımsatıcı özellikleri dışındaki ayrıntılardan arındırmayı ilke edinmiştir. Bunda, kuşkusuz anlatımcılığın da büyük etkisi olmuştur ama, Avni Arbaş’ın anlatımcılığı kuralcı olmaktan çok, yumuşak, yeterince duygulu bir anlatımcılıktır. Dolayısı ile nesneleri bir sanatçı içtenliğiyle kucaklamasını sağlar. Konunun ilk etkisini dağıtmayan, figürü doğal yapısından uzaklaştırmayan Avni Arbaş’ın resimlerinde görüntü, hem doğanın belirleyici niteliklerini korur, hem de özgür bir soyutlamaya olanak verir. Deniz yaşamı, tekneler, balıkçılar bu resimlerde insan ve doğa kaynaşmasının özgün motifleri olarak belirir.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Avni ARBAŞ 1919-2003-Kağıt üzerine çini mürekkebi Türk ressam Avni Arbaş 1919’da İstanbul’da doğdu. İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi’nde Leopold Levy’nin öğrencisi (1940-1947) olan Avni Arbaş, 1947’de bir burs kazanarak Paris’e gitti. 1950 yıllarında Fransa’nın çeşitli kentlerinde ilk kişisel sergilerini açtı. Torino, New York ve Belçika’ da bazı karma sergilere katıldı. 1950’ye doğru Avrupa’ ya giden ve orada yerleşerek çevre yapmaya çalışan Türk ressamları kuşağının önde gelenleri arasında yer alır. Günümüzde İstanbul Resim ve Heykel Müzesi’nde bulunan Paris dönemine ilişkin bir tablosu ile 1977’de Türkiye’ye döndükten sonra ilk kez Ankara’da sergilediği daha yeni resimleri arasında, eğilim ve duyarlık açısından önemli bir fark yoktur. Güncel akımların dışında kalmak, kişisel beğeniyi elden bırakmamak ve gözlenen gerçekliklerden hareket etmek, Avni Arbaş’ın 1940’lardan bu yana kesintisiz sürdürdüğü resim sanatının temel özellikleridir. Yabancı ülkelerde kendi kişiliğini kurma ve geliştirme yolundaki deney ve araştırmaları, söz konusu özelliklerin iyice belirginleşmesini sağlamıştır. Yaptığı her yeni resimle bir öncekini aşarak, günümüzdeki noktaya ulaşmıştır. Avni Arbaş, doğadan esinlenerek yaptığı resimlerinde, özellikle de Türkiye izlenimlerini yansıttığı 1970 yıllarındaki yapıtlarında, leke değerlerine bağlı kalmış ve tablolarını görüntünün anımsatıcı özellikleri dışındaki ayrıntılardan arındırmayı ilke edinmiştir. Bunda, kuşkusuz anlatımcılığın da büyük etkisi olmuştur ama, Avni Arbaş’ın anlatımcılığı kuralcı olmaktan çok, yumuşak, yeterince duygulu bir anlatımcılıktır. Dolayısı ile nesneleri bir sanatçı içtenliğiyle kucaklamasını sağlar. Konunun ilk etkisini dağıtmayan, figürü doğal yapısından uzaklaştırmayan Avni Arbaş’ın resimlerinde görüntü, hem doğanın belirleyici niteliklerini korur, hem de özgür bir soyutlamaya olanak verir. Deniz yaşamı, tekneler, balıkçılar bu resimlerde insan ve doğa kaynaşmasının özgün motifleri olarak belirir.

    TLSold
  • Damla Hancıoğlu 1980--“Haydarpaşa Garı” Minyatür, murakka kartonu üzeri 23 ayar altın ve guaj, 36x71 cm. , Antik altın renkte çerçeveli ebatlar: 75x86 cm. Yapım yılı: 2018 1980 Balıkesir Bandırma doğumlu sanatçı; Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü, Tezhip Ana Sanat Dalı mezunudur. İstanbul’da Hatice AKSU Tezhip Atölyesi'nde ve Özcan ÖZCAN Minyatür Atölyesi'nde çalıştı. Bandırma’da Rönesans Sanat Merkezi'nde çalıştıktan sonra Park Sanat Atölyesi'ni kuran sanatçı; tezhip, minyatür, kara kalem ve desen dersleri vermiştir. Şu anda İzmir’de kendi atolyesinde tezhip, minyatür ve resim çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Damla Hancıoğlu 1980--“Haydarpaşa Garı” Minyatür, murakka kartonu üzeri 23 ayar altın ve guaj, 36x71 cm. , Antik altın renkte çerçeveli ebatlar: 75x86 cm. Yapım yılı: 2018 1980 Balıkesir Bandırma doğumlu sanatçı; Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü, Tezhip Ana Sanat Dalı mezunudur. İstanbul’da Hatice AKSU Tezhip Atölyesi'nde ve Özcan ÖZCAN Minyatür Atölyesi'nde çalıştı. Bandırma’da Rönesans Sanat Merkezi'nde çalıştıktan sonra Park Sanat Atölyesi'ni kuran sanatçı; tezhip, minyatür, kara kalem ve desen dersleri vermiştir. Şu anda İzmir’de kendi atolyesinde tezhip, minyatür ve resim çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • Şehriyar Cem 1970--Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 80x120 cm. Yapım yılı: 2020 1979 yılında Tebriz, İran'da doğan sanatçı, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü mezunudur; öğrencilik döneminde ağırlıklı olarak metal kaynak ve taş oyma teknikleri kullanmıştır.Sanatçı ayrıca, 2003-2005 yılları arasında New York'ta Sanat Öğrencileri Birliği bünyesinde çalışmalarını sürdürmüş; bu dönemde Bruce Dorfman,Charles Hinman, Larry Poons, Richard Pantell ve Michael Burban gibi sanatçılarla desen, resim, karışık teknikler ve baskı teknikleri üzerine çalışmıştır.Sanat çalışmalarını 2005 yılından bu yana İstanbul'da bulunan kişisel atölyesinde sürdüren sanatçı, Ankara, İstanbul ve New York'ta kişisel ve karma sergiler açmıştır. Eserleri, Yeditepe Üniversitesi Sanat Koleksiyonu'nda ve çok sayıda özel koleksiyonda yer almıştır.Sanatçının son dönem resim çalışmaları arasında akrilik ve yağlıboya ile yapılmış abstrakt, ekspresyonist eserler göze çarpmaktadır. Son dönem heykellerinde ağırlıkla metal kullanmakla birlikte, tahta, bez çeşitleri ve benzeri materyaller de görülmektedir.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Şehriyar Cem 1970--Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 80x120 cm. Yapım yılı: 2020 1979 yılında Tebriz, İran'da doğan sanatçı, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü mezunudur; öğrencilik döneminde ağırlıklı olarak metal kaynak ve taş oyma teknikleri kullanmıştır.Sanatçı ayrıca, 2003-2005 yılları arasında New York'ta Sanat Öğrencileri Birliği bünyesinde çalışmalarını sürdürmüş; bu dönemde Bruce Dorfman,Charles Hinman, Larry Poons, Richard Pantell ve Michael Burban gibi sanatçılarla desen, resim, karışık teknikler ve baskı teknikleri üzerine çalışmıştır.Sanat çalışmalarını 2005 yılından bu yana İstanbul'da bulunan kişisel atölyesinde sürdüren sanatçı, Ankara, İstanbul ve New York'ta kişisel ve karma sergiler açmıştır. Eserleri, Yeditepe Üniversitesi Sanat Koleksiyonu'nda ve çok sayıda özel koleksiyonda yer almıştır.Sanatçının son dönem resim çalışmaları arasında akrilik ve yağlıboya ile yapılmış abstrakt, ekspresyonist eserler göze çarpmaktadır. Son dönem heykellerinde ağırlıkla metal kullanmakla birlikte, tahta, bez çeşitleri ve benzeri materyaller de görülmektedir.

    TLSold
  • Emine Yüksel 1961--Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 90x120 cm. 1961’de doğan sanatçı Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. Lise yıllarında başladığı yağlı boya resme, üniversite eğitimi ve iş yaşamı nedeniyle ara verdikten sonra 2006 yılında geri döndü. 2009-2015 yılları arasında İzmir Konak Belediyesi resim kapsamında sanatçı Mehlika Korol’dan eğitim aldı. ‘’Bir Başka Dünya’’ isimli ilk kişisel sergisini 2021 yılında Bodrum’da açmıştır.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Emine Yüksel 1961--Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 90x120 cm. 1961’de doğan sanatçı Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. Lise yıllarında başladığı yağlı boya resme, üniversite eğitimi ve iş yaşamı nedeniyle ara verdikten sonra 2006 yılında geri döndü. 2009-2015 yılları arasında İzmir Konak Belediyesi resim kapsamında sanatçı Mehlika Korol’dan eğitim aldı. ‘’Bir Başka Dünya’’ isimli ilk kişisel sergisini 2021 yılında Bodrum’da açmıştır.

    TLSold
  • Murat Cimi 1974--Tuval üzeri karışık teknik Resim ölçü 76x64 cm. Yapım yılı: 2020  1974 İzmir doğumlu sanatçı, 9 Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Fakültesi Resim-İş Bölümü'nden 1996 yılında mezun olmuştur. Halen Aydın ilinde resim öğretmenliği yapmaktadır.Ödülleri1996  Turgut Pura Vakfı resim yarışması 2.lik Sergiler: 1994-1995 Turgutlu bağbozumu şenlikleri 1996 Umur Türker atölyesi karma sergi - İzmir Büyükşehir Belediyesi 1996 Turgut Pura Vakfı resim yarışması sergisi 2005 Çekirdek Sanat karma sergi 2007 Türk-Amerikan Derneği kişisel sergi 2008 Aydın Sanat Galerisi kişisel sergi

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Murat Cimi 1974--Tuval üzeri karışık teknik Resim ölçü 76x64 cm. Yapım yılı: 2020 1974 İzmir doğumlu sanatçı, 9 Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Fakültesi Resim-İş Bölümü'nden 1996 yılında mezun olmuştur. Halen Aydın ilinde resim öğretmenliği yapmaktadır.Ödülleri1996 Turgut Pura Vakfı resim yarışması 2.lik Sergiler: 1994-1995 Turgutlu bağbozumu şenlikleri 1996 Umur Türker atölyesi karma sergi - İzmir Büyükşehir Belediyesi 1996 Turgut Pura Vakfı resim yarışması sergisi 2005 Çekirdek Sanat karma sergi 2007 Türk-Amerikan Derneği kişisel sergi 2008 Aydın Sanat Galerisi kişisel sergi

    TLSold
  • Eda Uyman 1979--Tuval üzeri akrilik boya Resim ölçü 70x70 cm. Eğitim hayatı Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Içmimarlık bölümü ​ Avustralya,Perth ,Milner International College of English    Mugla Ortaca Lisesi   ​  Izmir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim bölümü. Kişisel sergiler
Fethiye Kültür Merkezi (2016)
Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi (2016)
İstanbul Hd Art Gallery (2016)
Kuşadası İbramaki Sanat Galerisi (2017)
Karma Sergiler
Göcek- İstanbul Ellen Art Gallery (2016)
Gaziantep Kültür ve Sanat Merkezi (2017)

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Eda Uyman 1979--Tuval üzeri akrilik boya Resim ölçü 70x70 cm. Eğitim hayatı Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Içmimarlık bölümü ​ Avustralya,Perth ,Milner International College of English Mugla Ortaca Lisesi ​ Izmir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim bölümü. Kişisel sergiler Fethiye Kültür Merkezi (2016) Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi (2016) İstanbul Hd Art Gallery (2016) Kuşadası İbramaki Sanat Galerisi (2017) Karma Sergiler Göcek- İstanbul Ellen Art Gallery (2016) Gaziantep Kültür ve Sanat Merkezi (2017)

    TLSold
  • Baxtiyar Yusufov-Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 98x64 cm. Yapım yılı: 2024

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Baxtiyar Yusufov-Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 98x64 cm. Yapım yılı: 2024

    TLSold
  • Ertuğrul ATEŞ 1954--Tuval üzerine yağlı boya Ressim ölçü 80x80 cm. Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Bölümü’nde, Halil Akdeniz’in öğrencisi olarak öğrenim gördü. 1977’de mezun olarak Londra’ya gitti ve burada Kingsway Princeton Yüksekokulu ile Bethnal Green Enstitüsü’nde eğitim aldı. 1987’de New York’a yerleşti. Miami, Dallas, Los Angeles, Chicago, Palm Beach, Boston, South Hampton, Barselona, Kopenhang, New York ve Pekin'de birçok sergi gerçekleştirdi. 2005’te Türkiye’ye döndü.

Sanatçı resim çalışmalarına lise döneminde Duran Karaca ile başladı. Resimlerinde insanın bilinçaltını gerçeküstücü bir kurgu içinde ve kadın imgesi bağlamında ele alan sanatçı, eskiz yapmadan doğrudan tuval üstüne çalışmaktadır. Resim yapma sürecini  "Bu sürecin başında ben, tuvalin üzerinde tesadüfi bir doku oluşturarak o sonu belli olmayan yolculuğa çıkıyorum. Bu serüvene koyulur koyulmaz, resimle aramda bir bilgi alışverişi başlıyor adeta" sözleriyle anlatan Ateş, metafizik kompozisyonlarını zamanla mistik bir atmosfere dönüştürdü. Sanatçının “Kurdeleli Ressam” olarak anılmasını sağlayan ve neredeyse bütün resimlerinde yer verdiği kurdele öğesi 1990’lardan sonraki dönem yapıtlarında izini kaybettirdi.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Ertuğrul ATEŞ 1954--Tuval üzerine yağlı boya Ressim ölçü 80x80 cm. Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Bölümü’nde, Halil Akdeniz’in öğrencisi olarak öğrenim gördü. 1977’de mezun olarak Londra’ya gitti ve burada Kingsway Princeton Yüksekokulu ile Bethnal Green Enstitüsü’nde eğitim aldı. 1987’de New York’a yerleşti. Miami, Dallas, Los Angeles, Chicago, Palm Beach, Boston, South Hampton, Barselona, Kopenhang, New York ve Pekin'de birçok sergi gerçekleştirdi. 2005’te Türkiye’ye döndü. Sanatçı resim çalışmalarına lise döneminde Duran Karaca ile başladı. Resimlerinde insanın bilinçaltını gerçeküstücü bir kurgu içinde ve kadın imgesi bağlamında ele alan sanatçı, eskiz yapmadan doğrudan tuval üstüne çalışmaktadır. Resim yapma sürecini "Bu sürecin başında ben, tuvalin üzerinde tesadüfi bir doku oluşturarak o sonu belli olmayan yolculuğa çıkıyorum. Bu serüvene koyulur koyulmaz, resimle aramda bir bilgi alışverişi başlıyor adeta" sözleriyle anlatan Ateş, metafizik kompozisyonlarını zamanla mistik bir atmosfere dönüştürdü. Sanatçının “Kurdeleli Ressam” olarak anılmasını sağlayan ve neredeyse bütün resimlerinde yer verdiği kurdele öğesi 1990’lardan sonraki dönem yapıtlarında izini kaybettirdi.

    TLSold
  • Memduh KUZAY-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 110x130 cm. 
1957 yılında Kayseri’de doğan Kuzay, 1985 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Özdemir Altan Atölyesi’nden mezun oldu. 1986 yılından itibaren çalışmalarını Amerika Birleşik Devletleri’ndeki atölyesinde sürdürdü. 1994 yılında Türkiye’ye dönerek Mersin Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 2000 yılına kadar öğretim üyesi olarak görev yaptı.

Kumaş ve kağıt kolajların yoğun renk ögeleriyle organik bütünleşmesine yönelik büyük boyutlu kompozisyonlarının yanında, figüratif nitelikte desen ve suluboya çalışmaları yapan sanatçı, tuval üzerine akrilik ve yağlıboya ile yaptığı resimlerinin tümünde, kompozisyonda dengeyi temel olarak ele almış ve bu bağlamda zengin renk ve teknikleri kullanmıştır.

İstanbul’un tanınmış çağdaş ressamlarından Kuzay, Chicago’da 5, Türkiye’de 9 kişisel sergi açmıştır. Yurt içi ve yurt dışında pek çok özel koleksiyonda eserleri bulunan sanatçı yaşamını ve çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Memduh KUZAY-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 110x130 cm. 1957 yılında Kayseri’de doğan Kuzay, 1985 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Özdemir Altan Atölyesi’nden mezun oldu. 1986 yılından itibaren çalışmalarını Amerika Birleşik Devletleri’ndeki atölyesinde sürdürdü. 1994 yılında Türkiye’ye dönerek Mersin Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 2000 yılına kadar öğretim üyesi olarak görev yaptı. Kumaş ve kağıt kolajların yoğun renk ögeleriyle organik bütünleşmesine yönelik büyük boyutlu kompozisyonlarının yanında, figüratif nitelikte desen ve suluboya çalışmaları yapan sanatçı, tuval üzerine akrilik ve yağlıboya ile yaptığı resimlerinin tümünde, kompozisyonda dengeyi temel olarak ele almış ve bu bağlamda zengin renk ve teknikleri kullanmıştır. İstanbul’un tanınmış çağdaş ressamlarından Kuzay, Chicago’da 5, Türkiye’de 9 kişisel sergi açmıştır. Yurt içi ve yurt dışında pek çok özel koleksiyonda eserleri bulunan sanatçı yaşamını ve çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    TLSold
  • Utku VARLIK 1942--Kağıt üzerine karışık teknik Resim ölçü 44x30 cm. Sanatsal eğitimine 1961 - 1966 yılları arasında Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü Bedri Rahmi Eyüboğlu ve Sabri Berkel atölyelerinde başlayan Utku Varlık daha sonra oyma baskı (gravür) ve taş baskı (litografi) atölyelerinde devam etmiştir. 1970 yılında Paris´e gitmiş, 1971 - 1974 yılları arasında Güzel Sanatlar Ulusal Yüksekokulu´nda George Dayez ile, 1973 - 1975 yılları arasında da Cachan Atölyesi´nde taşbaskı çalışmıştır. Sanat çalışmalarına halen Paris´te devam etmektedir. İlk önceleri dışavurumcu anlatımla figürlerini biçimlendiren Utku Varlık, 1960 ve 1970´lerde dönemin politik yaşamından etkilenerek yaptığı resimlerinde de bu anlatım biçimini kullanmıştır. Sanatçı özellikle 1975´ten sonra dışavurumcu anlatımdan uzaklaşmış ve düşsel bir anlatım biçimine yönelmiştir. Sanatçı için figür, sürekli ve asal olan doğanın yaşayan öğelerinden biridir ve yansımasını doğada bulur.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Utku VARLIK 1942--Kağıt üzerine karışık teknik Resim ölçü 44x30 cm. Sanatsal eğitimine 1961 - 1966 yılları arasında Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü Bedri Rahmi Eyüboğlu ve Sabri Berkel atölyelerinde başlayan Utku Varlık daha sonra oyma baskı (gravür) ve taş baskı (litografi) atölyelerinde devam etmiştir. 1970 yılında Paris´e gitmiş, 1971 - 1974 yılları arasında Güzel Sanatlar Ulusal Yüksekokulu´nda George Dayez ile, 1973 - 1975 yılları arasında da Cachan Atölyesi´nde taşbaskı çalışmıştır. Sanat çalışmalarına halen Paris´te devam etmektedir. İlk önceleri dışavurumcu anlatımla figürlerini biçimlendiren Utku Varlık, 1960 ve 1970´lerde dönemin politik yaşamından etkilenerek yaptığı resimlerinde de bu anlatım biçimini kullanmıştır. Sanatçı özellikle 1975´ten sonra dışavurumcu anlatımdan uzaklaşmış ve düşsel bir anlatım biçimine yönelmiştir. Sanatçı için figür, sürekli ve asal olan doğanın yaşayan öğelerinden biridir ve yansımasını doğada bulur.

    TLSold
  • Filiz ÖRGÜN 1982--Tuval üzeri karışık teknik Resim ölçü 90x90 cm. Filiz ÖRGÜN 1982 yılında Almanya da doğdu.2004 yılında Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. 2015 yılından itibaren amatör olarak başladığı resim sanatına profesyonel olarak devam etmektedir.Sanatı Hakkında: Filiz ÖRGÜN, modern tarzı yansıtırken renklerin coşkusunu kullanmaktadır. Mudo ve Tepe home mağazalarına tablo tasarımı yapan sanatçı post modern tarzıyla çalışmalarına devam etmektedir. Tablolarında dalgacı bir tarzda mesaj verirken, eserlerini ‘aynaya bakmak gibi ‘yorumlamaktadır. Delilikle dâhilik arasındaki ince çizginin yaratıcılık olduğunu ve bunun herkes tarafından algılanamaz bir ahenk olduğunu savunmaktadır. Eserlerinde ki derin anlamı renklerle bezemiş olup başkaldırışını eğlencenin arkasına gizlemiştir.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Filiz ÖRGÜN 1982--Tuval üzeri karışık teknik Resim ölçü 90x90 cm. Filiz ÖRGÜN 1982 yılında Almanya da doğdu.2004 yılında Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. 2015 yılından itibaren amatör olarak başladığı resim sanatına profesyonel olarak devam etmektedir.Sanatı Hakkında: Filiz ÖRGÜN, modern tarzı yansıtırken renklerin coşkusunu kullanmaktadır. Mudo ve Tepe home mağazalarına tablo tasarımı yapan sanatçı post modern tarzıyla çalışmalarına devam etmektedir. Tablolarında dalgacı bir tarzda mesaj verirken, eserlerini ‘aynaya bakmak gibi ‘yorumlamaktadır. Delilikle dâhilik arasındaki ince çizginin yaratıcılık olduğunu ve bunun herkes tarafından algılanamaz bir ahenk olduğunu savunmaktadır. Eserlerinde ki derin anlamı renklerle bezemiş olup başkaldırışını eğlencenin arkasına gizlemiştir.

    TLSold
  • Filiz Ergök Balkan-“Actocinus Longimanus Linne”   Kağıt üzeri suluboya Resim ölçü 35x50 cm. Çerçeveli

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Filiz Ergök Balkan-“Actocinus Longimanus Linne” Kağıt üzeri suluboya Resim ölçü 35x50 cm. Çerçeveli

    TLSold
  • Pınar Akbaba 1981--Tuval üzeri akrilik. Resim ölçü 70x105 cm. Yapım yılı: 2020. 1981 yılında İstanbul'da doğdu. 1988 yılından bu yana resim ile ilgileniyor. Hasan Kavruk ve farklı ressamlardan eğitimler almıştır. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Pınar Akbaba 1981--Tuval üzeri akrilik. Resim ölçü 70x105 cm. Yapım yılı: 2020. 1981 yılında İstanbul'da doğdu. 1988 yılından bu yana resim ile ilgileniyor. Hasan Kavruk ve farklı ressamlardan eğitimler almıştır. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu.

    TLSold
  • Damla Hancıoğlu 1980--“Kız Kulesi” Minyatür, murakka kartonu üzeri 23 ayar altın ve guaj, 52x61 cm. , Antik altın renkte çerçeveli ebatlar: 72x81 cm. Yapım yılı: 2018 1980 Balıkesir Bandırma doğumlu sanatçı; Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü, Tezhip Ana Sanat Dalı mezunudur. İstanbul’da Hatice AKSU Tezhip Atölyesi'nde ve Özcan ÖZCAN Minyatür Atölyesi'nde çalıştı. Bandırma’da Rönesans Sanat Merkezi'nde çalıştıktan sonra Park Sanat Atölyesi'ni kuran sanatçı; tezhip, minyatür, kara kalem ve desen dersleri vermiştir. Şu anda İzmir’de kendi atolyesinde tezhip, minyatür ve resim çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Damla Hancıoğlu 1980--“Kız Kulesi” Minyatür, murakka kartonu üzeri 23 ayar altın ve guaj, 52x61 cm. , Antik altın renkte çerçeveli ebatlar: 72x81 cm. Yapım yılı: 2018 1980 Balıkesir Bandırma doğumlu sanatçı; Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü, Tezhip Ana Sanat Dalı mezunudur. İstanbul’da Hatice AKSU Tezhip Atölyesi'nde ve Özcan ÖZCAN Minyatür Atölyesi'nde çalıştı. Bandırma’da Rönesans Sanat Merkezi'nde çalıştıktan sonra Park Sanat Atölyesi'ni kuran sanatçı; tezhip, minyatür, kara kalem ve desen dersleri vermiştir. Şu anda İzmir’de kendi atolyesinde tezhip, minyatür ve resim çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • Murat Cimi 1974--“Darth Vader”  Tuval üzeri karışık teknik Resim ölçü 90x64 cm. Yapım yılı: 2022

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Murat Cimi 1974--“Darth Vader” Tuval üzeri karışık teknik Resim ölçü 90x64 cm. Yapım yılı: 2022

    TLSold
  • Alev ÖZAS 1977--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 100x100 cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Alev ÖZAS 1977--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 100x100 cm.

    TLSold
  • Muzaffer AKYOL 1945--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 40x50 cm. Muzaffer Akyol1945 yılında Trabzon’da doğdu.1968-1969 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Resim bölümüne girdi.1973- 1974 öğretim yılında mezun oldu. 2016 yılından beri çoğunlukla Bodrum'da yaşamaktadır. Çalışmalarını Bodrum ve İstanbul'daki atölyelerinde sürdürmektedir.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Muzaffer AKYOL 1945--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 40x50 cm. Muzaffer Akyol1945 yılında Trabzon’da doğdu.1968-1969 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Resim bölümüne girdi.1973- 1974 öğretim yılında mezun oldu. 2016 yılından beri çoğunlukla Bodrum'da yaşamaktadır. Çalışmalarını Bodrum ve İstanbul'daki atölyelerinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Ertuğrul ATEŞ 1954--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 100x100 cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Ertuğrul ATEŞ 1954--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 100x100 cm.

    TLSold
  • Cumhur KORALTÜRK 1939--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x70 cm. Denizci bir aileden gelen Cumhur Koraltürk, 1939 yılında doğdu. Uzun yıllar Babıâli'de matbaa ve basın ressamlığı yaptı. Ayrıca binlerce ambalaj dizaynına ve kitap kapağına imza atan Koraltürk'ün Babıâli'den ayrılışı, gazetelerin plazalara taşınmaya başladığı yıllara denk geliyor.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Cumhur KORALTÜRK 1939--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x70 cm. Denizci bir aileden gelen Cumhur Koraltürk, 1939 yılında doğdu. Uzun yıllar Babıâli'de matbaa ve basın ressamlığı yaptı. Ayrıca binlerce ambalaj dizaynına ve kitap kapağına imza atan Koraltürk'ün Babıâli'den ayrılışı, gazetelerin plazalara taşınmaya başladığı yıllara denk geliyor.

    TLSold
  • Murat KURT 1976--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü  100x120 cm. 1976 Amasya doğumlu Murat Kurt, Amasya Devlet Güzel Sanatlar Galerisi müdürü ve ressam Hürrem Özerden'den 1999 yılında resim dersleri alarak sanat hayatına adım attı. ilk atölyesini Amasya'dan İstanbul'a geldiği 2004 yılında kuran sanatçı, o dönem boyadığı lale tarlalarıyla adından söz ettirdi.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Murat KURT 1976--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 100x120 cm. 1976 Amasya doğumlu Murat Kurt, Amasya Devlet Güzel Sanatlar Galerisi müdürü ve ressam Hürrem Özerden'den 1999 yılında resim dersleri alarak sanat hayatına adım attı. ilk atölyesini Amasya'dan İstanbul'a geldiği 2004 yılında kuran sanatçı, o dönem boyadığı lale tarlalarıyla adından söz ettirdi.

    TLSold
  • Alev ÖZAS 1977--"Rio" Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 60x80 cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Alev ÖZAS 1977--"Rio" Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 60x80 cm.

    TLSold
  • Feriha TUGRAN 1950--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 40x35 cm. 1950 Uşak’ta doğdu. Lise yıllarında Cavit Atmaca atölyesinde çalışan Tuğran, 1973 yılında İzmir Eğitim Enstitüsü Şeref Bigalı atölyesinden mezun oldu.
1983 ve 1987 yıllarındaki Kadınlar Birliği Resim Yarışmalarında derece aldı. İlk kişisel sergisini 1985 yılında Ankara İş Sanat Galerisi’nde açtı. Bugüne kadar 30’un üzerinde kişisel sergi açan sanatçı birçok karma sergiye de katılmıştır. Sürekli araştıran, sorgulayan ve değişime inanan bir kişiliğe sahip olan sanatçı UNESCOAIAP ve 1999 yılından beri Uluslar arası Plastik Sanatlar Derneği üyesidir. Toplam 7 adet ödülü bulunan Tuğran, halen İzmir’de yaşamakta olup, çalışmalarını kendi atölyesinde sürdürmektedir. Resimlerinde ruhsal çağrışımların yönlendirdiği lekeci ve dışavurumcu bir sanat anlayışı sezilir. Tuğran’ın çeyrek yüzyılı aşan sanat serüveni ve eserleri de kitap haline getirilmiştir.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Feriha TUGRAN 1950--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 40x35 cm. 1950 Uşak’ta doğdu. Lise yıllarında Cavit Atmaca atölyesinde çalışan Tuğran, 1973 yılında İzmir Eğitim Enstitüsü Şeref Bigalı atölyesinden mezun oldu. 1983 ve 1987 yıllarındaki Kadınlar Birliği Resim Yarışmalarında derece aldı. İlk kişisel sergisini 1985 yılında Ankara İş Sanat Galerisi’nde açtı. Bugüne kadar 30’un üzerinde kişisel sergi açan sanatçı birçok karma sergiye de katılmıştır. Sürekli araştıran, sorgulayan ve değişime inanan bir kişiliğe sahip olan sanatçı UNESCOAIAP ve 1999 yılından beri Uluslar arası Plastik Sanatlar Derneği üyesidir. Toplam 7 adet ödülü bulunan Tuğran, halen İzmir’de yaşamakta olup, çalışmalarını kendi atölyesinde sürdürmektedir. Resimlerinde ruhsal çağrışımların yönlendirdiği lekeci ve dışavurumcu bir sanat anlayışı sezilir. Tuğran’ın çeyrek yüzyılı aşan sanat serüveni ve eserleri de kitap haline getirilmiştir.

    TLSold
  • Şadan BEZEYİŞ 1927-2017-Kağıt üzerine karışık teknik Resim ölçü 24x24 cm. Rumeli, Üsküp göçmeni bir ailenin oğlu olarak 1926 yılında Adapazarı'nda doğdu. Babası hattat Abdullah Bey ve annesi Zümrüt Hanım'dır. Saraçhane İlkokulu, Cağaloğlu Ortaokulu ve Haydarpaşa Lisesi'nden sonra 1945 yılında girdiği İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Resim Bölümü Nurullah Berk Atölyesi'ni 1951 yılında birincilikle bitirdi. 1952'de İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi (İDGSA - günümüzde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi) tarafından Milli Eğitim Bakanlığı, İTÜ Rektörlüğü ve İtalyan Kültür Ataşeliği’nin ortak kararıyla, alanında uzmanlaşmak üzere Roma Güzel Sanatlar Akademisi'ne gönderildi. Bu akademinin Mimarlık Sanatları Yüksek Dekorasyon Bölümü'nden birincilikle mezun oldu ve 1954’te “Lodevole” (Üstat) akademik payesiyle ödüllendirilen Prof. Dr. Şadan Bezeyiş, yurda döndükten sonra resim ve heykel çalışmalarına başladı. Mimari dekorasyon alanında da serbest meslek uygulamaları yapan Bezeyiş, İTÜ Mimarlık Fakültesi'ndeki görevine 1956 yılında başladı. 4 yıl sonra İtalya'da yürüttüğü doktora sonrası araştırmalarını tamamladı ve İTÜ Mimarlık Fakültesi'ne öğretim üyesi olarak atandı. 1958 Uluslararası Venedik Bienali'nde Türkiye'yi temsil etti. İTÜ Güzel Sanat Bölümü ile Görsel ve Çevresel Sanatlar Dalı’na başkanlık yaptı. 29 Nisan 2017'de İstanbul'da yaşama veda eden Bezeyiş'in yapıtları yurt içi ve yurt dışında birçok kurum ve özel koleksiyonda yer almaktadır. "Çalışmalarımda hareket noktam, geleneksel sanatımızın köklerine dayanan çağdaş Türk sanatının ileri dizayn yapısı ve görümsel felsefesinden kaynaklanan Doğa, İnsan, Yaşam olgusunun görsel etkinliğini günümüz düzeyinde yeni ve özgün yorumuyla uzay kavramında vurgulamaktır."

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Şadan BEZEYİŞ 1927-2017-Kağıt üzerine karışık teknik Resim ölçü 24x24 cm. Rumeli, Üsküp göçmeni bir ailenin oğlu olarak 1926 yılında Adapazarı'nda doğdu. Babası hattat Abdullah Bey ve annesi Zümrüt Hanım'dır. Saraçhane İlkokulu, Cağaloğlu Ortaokulu ve Haydarpaşa Lisesi'nden sonra 1945 yılında girdiği İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Resim Bölümü Nurullah Berk Atölyesi'ni 1951 yılında birincilikle bitirdi. 1952'de İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi (İDGSA - günümüzde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi) tarafından Milli Eğitim Bakanlığı, İTÜ Rektörlüğü ve İtalyan Kültür Ataşeliği’nin ortak kararıyla, alanında uzmanlaşmak üzere Roma Güzel Sanatlar Akademisi'ne gönderildi. Bu akademinin Mimarlık Sanatları Yüksek Dekorasyon Bölümü'nden birincilikle mezun oldu ve 1954’te “Lodevole” (Üstat) akademik payesiyle ödüllendirilen Prof. Dr. Şadan Bezeyiş, yurda döndükten sonra resim ve heykel çalışmalarına başladı. Mimari dekorasyon alanında da serbest meslek uygulamaları yapan Bezeyiş, İTÜ Mimarlık Fakültesi'ndeki görevine 1956 yılında başladı. 4 yıl sonra İtalya'da yürüttüğü doktora sonrası araştırmalarını tamamladı ve İTÜ Mimarlık Fakültesi'ne öğretim üyesi olarak atandı. 1958 Uluslararası Venedik Bienali'nde Türkiye'yi temsil etti. İTÜ Güzel Sanat Bölümü ile Görsel ve Çevresel Sanatlar Dalı’na başkanlık yaptı. 29 Nisan 2017'de İstanbul'da yaşama veda eden Bezeyiş'in yapıtları yurt içi ve yurt dışında birçok kurum ve özel koleksiyonda yer almaktadır. "Çalışmalarımda hareket noktam, geleneksel sanatımızın köklerine dayanan çağdaş Türk sanatının ileri dizayn yapısı ve görümsel felsefesinden kaynaklanan Doğa, İnsan, Yaşam olgusunun görsel etkinliğini günümüz düzeyinde yeni ve özgün yorumuyla uzay kavramında vurgulamaktır."

    TLSold
  • Serhat DİKER 1965--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 100x100 cm. Serhat Diker 1965 yılında Yozgat’ta doğan sanatçı 1990 yılında G.Ü. Resim İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. Kısa bir dönem MEB’e bağlı okullarda Resim-İş Eğitimi Öğretmenliği yaptı. 1995-2012 arası özel sektörde tanıtım/satış görevinde bulundu. 2012 yılında emekli oldu. Resim çalışmalarına 2012 yılında yeniden başladı.Kaligrafik doku ve diğer resim ögeleri ile çalışmalar yapan sanatçı bu güne kadar 5 kişisel sergi açtı ve bir çok karma sergide yer aldı. Çalışmalarına halen Ankara’da devam etmektedir.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Serhat DİKER 1965--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 100x100 cm. Serhat Diker 1965 yılında Yozgat’ta doğan sanatçı 1990 yılında G.Ü. Resim İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. Kısa bir dönem MEB’e bağlı okullarda Resim-İş Eğitimi Öğretmenliği yaptı. 1995-2012 arası özel sektörde tanıtım/satış görevinde bulundu. 2012 yılında emekli oldu. Resim çalışmalarına 2012 yılında yeniden başladı.Kaligrafik doku ve diğer resim ögeleri ile çalışmalar yapan sanatçı bu güne kadar 5 kişisel sergi açtı ve bir çok karma sergide yer aldı. Çalışmalarına halen Ankara’da devam etmektedir.

    TLSold
  • Mehmet GÜRELİ 1949--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x50 cm.
Mehmet Güreli, (d. 1949, İstanbul), Türk yazar, müzisyen, ressam ve film yönetmeni.
Ressam Talat Güreli'nin kardeşi, yazar Salâh Birsel'in yeğenidir.

Orta okulu önce İstanbul Erkek Lisesi (İEL), sonra Avusturya Lisesi'nde, liseyi Yeni Kolej ve Ferhan Koleji'nde okuduktan sonra 2 yıl İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü'ne devam etti. 1973 yılında "Mephisto" müstearıyla ilk albümünü çıkardı 1976 yılında Hürriyet gazetesinde çalışmaya başladı.

Sanatın pek çok dalında ürünler veren Güreli 80'li yıllarda sanatın "dekatloncusu" olarak tanınıyordu.[2] 1985 yılında ilk hikâye kitabı Sıcak Bir Göz'ü çıkardı. Leylâ Erbil'in Vapur adlı öyküsünden esinlenerek yaptığı 1986 tarihli 18 dakikalık kısa filmi "Vapurlar"ı,2003 tarihli "Necdet Mahfi Ayral" ve 2006 tarihli "İstanbul'a Yolculuk - Dünya Yazarlarının Gözüyle" adlı belgeseller izledi.

Ayrıca Gönül Yarası ve İkinci Bahar adlı yapımlarda, TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev dizisinde rol aldı.

2021'de Jehan Barbur, Melis Karaduman, Hande Mehan, Ayça Özefe ve Cem Adrian gibi isimlerin yer aldığı Mehmet Güreli ile Buluşmalar albümünü yayınladı.

Güreli İstanbul'da, Cihangir'de yaşıyor.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Mehmet GÜRELİ 1949--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x50 cm. Mehmet Güreli, (d. 1949, İstanbul), Türk yazar, müzisyen, ressam ve film yönetmeni. Ressam Talat Güreli'nin kardeşi, yazar Salâh Birsel'in yeğenidir. Orta okulu önce İstanbul Erkek Lisesi (İEL), sonra Avusturya Lisesi'nde, liseyi Yeni Kolej ve Ferhan Koleji'nde okuduktan sonra 2 yıl İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü'ne devam etti. 1973 yılında "Mephisto" müstearıyla ilk albümünü çıkardı 1976 yılında Hürriyet gazetesinde çalışmaya başladı. Sanatın pek çok dalında ürünler veren Güreli 80'li yıllarda sanatın "dekatloncusu" olarak tanınıyordu.[2] 1985 yılında ilk hikâye kitabı Sıcak Bir Göz'ü çıkardı. Leylâ Erbil'in Vapur adlı öyküsünden esinlenerek yaptığı 1986 tarihli 18 dakikalık kısa filmi "Vapurlar"ı,2003 tarihli "Necdet Mahfi Ayral" ve 2006 tarihli "İstanbul'a Yolculuk - Dünya Yazarlarının Gözüyle" adlı belgeseller izledi. Ayrıca Gönül Yarası ve İkinci Bahar adlı yapımlarda, TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev dizisinde rol aldı. 2021'de Jehan Barbur, Melis Karaduman, Hande Mehan, Ayça Özefe ve Cem Adrian gibi isimlerin yer aldığı Mehmet Güreli ile Buluşmalar albümünü yayınladı. Güreli İstanbul'da, Cihangir'de yaşıyor.

    TLSold
  • Ömer EKEN 1988--Duralit üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x50 cm. Ömer Eken 1988 yılında Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde doğdu. 2007 Diyarbakır Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun oldu. 2007 – 2009 yıllarında MSGSÜ Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü'nde eğitim gördü. 2014 Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Ömer EKEN 1988--Duralit üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x50 cm. Ömer Eken 1988 yılında Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde doğdu. 2007 Diyarbakır Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun oldu. 2007 – 2009 yıllarında MSGSÜ Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü'nde eğitim gördü. 2014 Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu.

    TLSold
  • Raşit ALTUN 1982--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 20x20 cm. 1980 İzmir'de doğdu. 2001 yılında Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Görsel Sanatlar Eğitimi Bölümünden mezun oldu. ABD'de DanvilleMuseum of Fine Arts And History'de açtığı sergi ile birlikte toplam dokuz kişisel sergisiye katılmıştır.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Raşit ALTUN 1982--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 20x20 cm. 1980 İzmir'de doğdu. 2001 yılında Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Görsel Sanatlar Eğitimi Bölümünden mezun oldu. ABD'de DanvilleMuseum of Fine Arts And History'de açtığı sergi ile birlikte toplam dokuz kişisel sergisiye katılmıştır.

    TLSold
  • Murat Cimi 1974--Duralit üzeri karışık teknik Resim ölçü  50x70 cm. Siyah kompozit çerçeveli. Yapım yılı: 2019

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Murat Cimi 1974--Duralit üzeri karışık teknik Resim ölçü 50x70 cm. Siyah kompozit çerçeveli. Yapım yılı: 2019

    TLSold
  • Şehriyar Cem 1970--Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 80x120 cm. Yapım yılı: 2020

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Şehriyar Cem 1970--Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 80x120 cm. Yapım yılı: 2020

    TLSold
  • Yakup CEM 1949--Kağıt Üzeri Karışık Teknik Resim ölçü (Paspartu hariç) 33x24 cm. Eser, geleneksel yöntemle aharlanmış kağıt üzerine mürekkep, suluboya ve 24 ayar sıvı altın kullanılarak yapılmış bir minyatürdür. Sanatçının imzası sol alttadır. Eser, galerimizde özel müze tipi cam kullanılarak antik altın renkte çerçeve, açık nefti yeşil ve altın renkte paspartu ile sergilenmektedir.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Yakup CEM 1949--Kağıt Üzeri Karışık Teknik Resim ölçü (Paspartu hariç) 33x24 cm. Eser, geleneksel yöntemle aharlanmış kağıt üzerine mürekkep, suluboya ve 24 ayar sıvı altın kullanılarak yapılmış bir minyatürdür. Sanatçının imzası sol alttadır. Eser, galerimizde özel müze tipi cam kullanılarak antik altın renkte çerçeve, açık nefti yeşil ve altın renkte paspartu ile sergilenmektedir.

    TLSold
  • Hasan MUTLU 1956--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 40x40 cm. 1978 yılında Ankara Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde çalışmaya başladı. 1980 yılında Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü’nü bitirdi. 1981 yılında Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi kuruluş çalışmalarında bulunarak aynı yıl İstanbul Resim ve Heykel Müzesi’nde tablo restorasyonu üzerine çalışmalar yaptı. 1982 yılında Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi’nde restoratör olarak atanan sanatçı, 1984 yılında Fransa Devlet Bursu’nu kazanarak tablo restorasyonu ve müzecilik çalışmaları için Paris’e gitti. Ankara Resim ve Heykel Müzesi, İzmir Resim ve Heykel Müzesi, Bodrum Müzesi, İş Bankası, Ankara Valiliği, Maliye Bakanlığı, Ortadoğu Amme İdaresi başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışında birçok özel koleksiyonda eserleri bulunmaktadır.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Hasan MUTLU 1956--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 40x40 cm. 1978 yılında Ankara Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde çalışmaya başladı. 1980 yılında Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü’nü bitirdi. 1981 yılında Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi kuruluş çalışmalarında bulunarak aynı yıl İstanbul Resim ve Heykel Müzesi’nde tablo restorasyonu üzerine çalışmalar yaptı. 1982 yılında Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi’nde restoratör olarak atanan sanatçı, 1984 yılında Fransa Devlet Bursu’nu kazanarak tablo restorasyonu ve müzecilik çalışmaları için Paris’e gitti. Ankara Resim ve Heykel Müzesi, İzmir Resim ve Heykel Müzesi, Bodrum Müzesi, İş Bankası, Ankara Valiliği, Maliye Bakanlığı, Ortadoğu Amme İdaresi başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışında birçok özel koleksiyonda eserleri bulunmaktadır.

    TLSold
  • Suna ÖZKALAN 1936--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 35x25 cm. 1936’da Kayseri’de doğdu. 1965’te Ankara Türk Amerikan Kültür Derneği’nde Refik Epikman ve Lütfü Günay’ın öğrencisi olarak resim çalışmaya başladı. 1968 yılında Altılar Grubunun kurucu üyesi oldu. 1970’de Prof. Lingren ile gravür çalışmaya başladı. 1972’de Ankara Güzel Sanatlar Galerisinde ilk kişisel sergisini açtı. 1987’de heykel çalışmalarına başladı. Bu yıllarda Devlet Resim ve Heykel sergilerine ve DYO sergilerine katıldı. Ankara Sanat Derneği’nin düzenlediği yarışmalarda iki kez ikincilik ödülü ve küçük heykel dalında mansiyon aldı. Birleşmiş Ressamlar Derneği ve Ankara Kadın Ressamlar Derneği üyesidir. Yurt içi ve yurt dışında kişisel, karma ve ortak 60’dan fazla sergide yer aldı. Yurt içi ve yurt dışında pek çok koleksiyonda eserleri bulunmaktadır.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Suna ÖZKALAN 1936--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 35x25 cm. 1936’da Kayseri’de doğdu. 1965’te Ankara Türk Amerikan Kültür Derneği’nde Refik Epikman ve Lütfü Günay’ın öğrencisi olarak resim çalışmaya başladı. 1968 yılında Altılar Grubunun kurucu üyesi oldu. 1970’de Prof. Lingren ile gravür çalışmaya başladı. 1972’de Ankara Güzel Sanatlar Galerisinde ilk kişisel sergisini açtı. 1987’de heykel çalışmalarına başladı. Bu yıllarda Devlet Resim ve Heykel sergilerine ve DYO sergilerine katıldı. Ankara Sanat Derneği’nin düzenlediği yarışmalarda iki kez ikincilik ödülü ve küçük heykel dalında mansiyon aldı. Birleşmiş Ressamlar Derneği ve Ankara Kadın Ressamlar Derneği üyesidir. Yurt içi ve yurt dışında kişisel, karma ve ortak 60’dan fazla sergide yer aldı. Yurt içi ve yurt dışında pek çok koleksiyonda eserleri bulunmaktadır.

    TLSold
  • Damla Hancıoğlu 1980--“Galata Kulesi”  Minyatür, murakka kartonu üzeri 23 ayar altın ve guaj, 37x42 cm., Antik altın renkte çerçeveli ebatlar: 77x80 cm. Yapım yılı: 2018

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Damla Hancıoğlu 1980--“Galata Kulesi” Minyatür, murakka kartonu üzeri 23 ayar altın ve guaj, 37x42 cm., Antik altın renkte çerçeveli ebatlar: 77x80 cm. Yapım yılı: 2018

    TLSold
  • Fırat ATINDAL 1987--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 120x100 cm. 1987 yılında Dünyaya gelen Fırat Altındal. Sanat Hayatına Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’nde Başladı. Yüksek öğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nde 2009 senesinde tamamladı. Mezun olduğu sene Tiyatrocu Ayla Algandan drama, oyunculuk, seneryo yazım eğitimi ve genel sanat felsefesi derslerini birebir aldı.
İlk çalışmalarında oto şase boyasını kullanarak, dışavurumcu bir yol izledi. Yapmış olduğu çalışmalar açmış olduğu sergilerde sanat severlere sunuldu.
Günümüzde mitolojiye ilgi duyan sanatçı, sirenler serisi ile farklı bir üsluba yönelerek, çalışmalarıyla yeniden sanat severlerin karşısına çıktı. Çalışmalarini İstanbul Silivride sürdürüyor.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Fırat ATINDAL 1987--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 120x100 cm. 1987 yılında Dünyaya gelen Fırat Altındal. Sanat Hayatına Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’nde Başladı. Yüksek öğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nde 2009 senesinde tamamladı. Mezun olduğu sene Tiyatrocu Ayla Algandan drama, oyunculuk, seneryo yazım eğitimi ve genel sanat felsefesi derslerini birebir aldı. İlk çalışmalarında oto şase boyasını kullanarak, dışavurumcu bir yol izledi. Yapmış olduğu çalışmalar açmış olduğu sergilerde sanat severlere sunuldu. Günümüzde mitolojiye ilgi duyan sanatçı, sirenler serisi ile farklı bir üsluba yönelerek, çalışmalarıyla yeniden sanat severlerin karşısına çıktı. Çalışmalarini İstanbul Silivride sürdürüyor.

    TLSold
  • Pınar Akbaba 1981--Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 72x96 cm. Yapım yılı: 2020

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Pınar Akbaba 1981--Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 72x96 cm. Yapım yılı: 2020

    TLSold
  • Bahar Tunçel-“Hysteria” Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 50x50 cm. Yapım yılı: 2021

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Bahar Tunçel-“Hysteria” Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 50x50 cm. Yapım yılı: 2021

    TLSold
  • Ramil Mammadov-Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü  22x30 cm Siyah renkte, kompozit çerçeveli.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Ramil Mammadov-Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 22x30 cm Siyah renkte, kompozit çerçeveli.

    TLSold
  • Haykanko KOKOR-Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü  80x100 cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Haykanko KOKOR-Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 80x100 cm.

    TLSold
  • Melikşah YILDIRIM 1976-Tuval üzerine  yağlı boya Resim ölçü 93x113 cm.  1976 Elazığ’ da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Elazığ’ da tamamladı. Türkiyede Grafik Tasarım bölümünü bitirdikten sonra, Azerbaycan Bakü’ de Resim ve Heykel Bölümünde öğrenimine devam etti. Eğitimini tamamladıktan sonra Rusya’ da karakalem, Hindistan’ da ağaç oymacılığı ve heykel eğitimi alarak, doğu ülkelerinde kendini geliştirmeye devam etti. Yurt içi ve Yurt dışında birçok sergiye katıldı ve sosyal sorumluluk ve yardım projelerinde yer aldı. Halen Ankara ve Mersin’ de kendi stüdyosunda çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Melikşah YILDIRIM 1976-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 93x113 cm. 1976 Elazığ’ da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Elazığ’ da tamamladı. Türkiyede Grafik Tasarım bölümünü bitirdikten sonra, Azerbaycan Bakü’ de Resim ve Heykel Bölümünde öğrenimine devam etti. Eğitimini tamamladıktan sonra Rusya’ da karakalem, Hindistan’ da ağaç oymacılığı ve heykel eğitimi alarak, doğu ülkelerinde kendini geliştirmeye devam etti. Yurt içi ve Yurt dışında birçok sergiye katıldı ve sosyal sorumluluk ve yardım projelerinde yer aldı. Halen Ankara ve Mersin’ de kendi stüdyosunda çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • Baran KAMİLOĞLU 1981--Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü  35x20 cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Baran KAMİLOĞLU 1981--Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 35x20 cm.

    TLSold
  • Hamdi ESER-"Mühürler Serisi" Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü  100x100 cm. 1995-1998 Şanlıurfa- Suruç, Sabancı Kız Meslek Lisesinde resim öğretmenliği yaptı. 1998-2009 Ankara, Bala İlçesinde,Tınaztepe İlköğretim Okulunda resim öğretmenliği yaptı. 2010 Çankaya Başkent Halk Eğitimi Merkezi resim öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Hamdi ESER-"Mühürler Serisi" Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 100x100 cm. 1995-1998 Şanlıurfa- Suruç, Sabancı Kız Meslek Lisesinde resim öğretmenliği yaptı. 1998-2009 Ankara, Bala İlçesinde,Tınaztepe İlköğretim Okulunda resim öğretmenliği yaptı. 2010 Çankaya Başkent Halk Eğitimi Merkezi resim öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

    TLSold
  • Ali ATMACA 1947--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x35 cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Ali ATMACA 1947--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x35 cm.

    TLSold
  • Süleyman KARAKUL-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 40x50 cm. 
1952 de Sivas – Şarkışla E. Hüyük Köyü’nde doğan Süleyman Karakul, 1974 de Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümünden mezun oldu. 1986 da Gazi Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Grafik Ana Sanat Dalında lisans eğitimini tamamladı. Uzun yıllar resim öğretmenliği yaptıktan sonra 2001 de emekli olan sanatçı aynı zamanda reklam grafiği, kitap, dergi kapakları düzenlemesi ve karikatür gibi alanlarda da uğraş verdi.Çok sayıda karma sergiye katılan sanatçı, 41 (kırkbir) kişisel sergi açtı. 68’ liler Vakfı 30. Yıl Etkinlikleri Resim Emek Ödülünü, SAKÜDER 2015 Özel Sanat Ödülü’nü ve Türk Eczacılar Birliği 60. Yıl Jüri Özel Ödülü’nü aldı. Birçok kamu ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı halen kendi atölyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Süleyman KARAKUL-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 40x50 cm. 1952 de Sivas – Şarkışla E. Hüyük Köyü’nde doğan Süleyman Karakul, 1974 de Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümünden mezun oldu. 1986 da Gazi Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Grafik Ana Sanat Dalında lisans eğitimini tamamladı. Uzun yıllar resim öğretmenliği yaptıktan sonra 2001 de emekli olan sanatçı aynı zamanda reklam grafiği, kitap, dergi kapakları düzenlemesi ve karikatür gibi alanlarda da uğraş verdi.Çok sayıda karma sergiye katılan sanatçı, 41 (kırkbir) kişisel sergi açtı. 68’ liler Vakfı 30. Yıl Etkinlikleri Resim Emek Ödülünü, SAKÜDER 2015 Özel Sanat Ödülü’nü ve Türk Eczacılar Birliği 60. Yıl Jüri Özel Ödülü’nü aldı. Birçok kamu ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı halen kendi atölyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSold
  • YAYOI KUSAMA - AFTER-Pumpkin, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 60x80 cm.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    YAYOI KUSAMA - AFTER-Pumpkin, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 60x80 cm.

    TLSold
  • YAYOI KUSAMA - AFTER-Eyes Growing on Trees, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 70x80 cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    YAYOI KUSAMA - AFTER-Eyes Growing on Trees, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 70x80 cm.

    TLSold
  • Murat Cimi 1974--“Galata Kulesi”  Kağıt üzeri karışık teknik, 50x35 cm. Beyaz renkte paspartu ve mavi kompozit çerçeveli. Yapım yılı: 2019

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Murat Cimi 1974--“Galata Kulesi” Kağıt üzeri karışık teknik, 50x35 cm. Beyaz renkte paspartu ve mavi kompozit çerçeveli. Yapım yılı: 2019

    TLSold
  • Pınar Akbaba 1981--“Akrep ve Kadın” Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 100x72 cm. Yapım yılı: 2020

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Pınar Akbaba 1981--“Akrep ve Kadın” Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 100x72 cm. Yapım yılı: 2020

    TLSold
  • Filiz ÖRGÜN 1982--Tuval üzerine karışık teknik Resim ölçü 90x90 cm.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Filiz ÖRGÜN 1982--Tuval üzerine karışık teknik Resim ölçü 90x90 cm.

    TLSold
  • Baran KAMİLOĞLU 1981--Karton üzerine yağlı boya Resim ölçü 20x20 cm. 1981’de Kars’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladı. Gazi Üniversitesi GüzelSanatlar Eğitim Resim-iş Öğretmenliği Bölümü’nde 2002 yılında lisans, 2009 yılında tezli yüksek lisans eğitimini tamamladı. On sekiz kişisel sergisi ve iki ödülü bulunmakta olup, bazı özel ve resmi kurum koleksiyonlarında eserleri yer almaktadır. ÇalışmalarınaAnkara’da devam etmektedir.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Baran KAMİLOĞLU 1981--Karton üzerine yağlı boya Resim ölçü 20x20 cm. 1981’de Kars’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladı. Gazi Üniversitesi GüzelSanatlar Eğitim Resim-iş Öğretmenliği Bölümü’nde 2002 yılında lisans, 2009 yılında tezli yüksek lisans eğitimini tamamladı. On sekiz kişisel sergisi ve iki ödülü bulunmakta olup, bazı özel ve resmi kurum koleksiyonlarında eserleri yer almaktadır. ÇalışmalarınaAnkara’da devam etmektedir.

    TLSold
  • Pınar KALEM 1970--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 90x60 cm. 1970 yılında İstanbul’da doğdu. Ortaokul yıllarından itibaren resim sanatına ilgi duydu ve ilk denemelerini bu yıllarda gerçekleştirdi. Resim hocası sayesinde deneyimlediği spatula tekniği, sanat tarzına yön verdi. 1993’te İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 1993 1995 yıllarında; Newyork Parsons School’da, desen ve yağlıboya; Maryland’da Stevan Scott Galeri ve Light House Galeri’de görsel anlatı eğitimlerine katıldı. Paris, Maison Alford, Dover ve Amien’de spatula workshoplarına katılan sanatçı, sanatsal araştırma ve çalışmalarını spatula tekniği üzerine yaptı. İlk kişisel sergisini 2002 yılında Ortaköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Yurt içi ve yurt dışında birçok koleksiyonda eseri bulunan sanatçı, halen çalışmalarını İstanbul Arnavutköy’deki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Pınar KALEM 1970--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 90x60 cm. 1970 yılında İstanbul’da doğdu. Ortaokul yıllarından itibaren resim sanatına ilgi duydu ve ilk denemelerini bu yıllarda gerçekleştirdi. Resim hocası sayesinde deneyimlediği spatula tekniği, sanat tarzına yön verdi. 1993’te İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 1993 1995 yıllarında; Newyork Parsons School’da, desen ve yağlıboya; Maryland’da Stevan Scott Galeri ve Light House Galeri’de görsel anlatı eğitimlerine katıldı. Paris, Maison Alford, Dover ve Amien’de spatula workshoplarına katılan sanatçı, sanatsal araştırma ve çalışmalarını spatula tekniği üzerine yaptı. İlk kişisel sergisini 2002 yılında Ortaköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Yurt içi ve yurt dışında birçok koleksiyonda eseri bulunan sanatçı, halen çalışmalarını İstanbul Arnavutköy’deki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Battist imzalı Avrupa-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x100 cm. Ahşap çerçeveli

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Battist imzalı Avrupa-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x100 cm. Ahşap çerçeveli

    TLSold
  • Filiz Ergök Balkan-“Emperor Scorpion (İmparator Akrep)”  Kağıt üzeri suluboya Resim ölçü 35x50 cm. Çerçeveli

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Filiz Ergök Balkan-“Emperor Scorpion (İmparator Akrep)” Kağıt üzeri suluboya Resim ölçü 35x50 cm. Çerçeveli

    TLSold
  • Damla Hancıoğlu 1980--“Ortaköy” Minyatür, murakka kartonu üzeri suluboya ve guaj, 40x50 cm. , Antik altın renkte çerçeveli ebatları: 73x81 cm. Yapım yılı: 2018

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Damla Hancıoğlu 1980--“Ortaköy” Minyatür, murakka kartonu üzeri suluboya ve guaj, 40x50 cm. , Antik altın renkte çerçeveli ebatları: 73x81 cm. Yapım yılı: 2018

    TLSold
  • Ramil Mammadov-“Tarihi Yarımada” Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü  17x30 cm. Siyah renkte kompozit çerçeveli.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Ramil Mammadov-“Tarihi Yarımada” Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 17x30 cm. Siyah renkte kompozit çerçeveli.

    TLSold
  • Eda Uyman 1979--Tuval üzeri akrilik boya Resim ölçü 70x70 cm

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Eda Uyman 1979--Tuval üzeri akrilik boya Resim ölçü 70x70 cm

    TLSold
  • Çiğdem TURAN-Tuval üzeri akrilik boya Resim ölçü 70x70 cm

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Çiğdem TURAN-Tuval üzeri akrilik boya Resim ölçü 70x70 cm

    TLSold
  • Halis KARAKURT 1957--Tuval üzerine yağlı boya  Resim ölçü 35x50 cm. 1957 yılında Kayseri’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri’ de tamamladı.
Halis Karakurt; 1977-83 yılları arasında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Bölümü’nde öğrenim gördü. 1983′ te Neşet Günal ve Neşe Erdok Atölyesi’nden mezun oldu. 1984 yılında ise Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde taş baskı, gravür, halı, kilim üzerine çalışmalarda bulundu. 1994 yılında Almanya’da yaz okulu etkinlikleri ve sanat çalışmalarına katıldı. 2005 yılında Hollanda’da sanat çalışmaları yaptı. Çeşitli koleksiyonlarda eserler bulunan sanatçı, resim çalışmalarına Bakırköy’deki atölyesinde devam etmektedir.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Halis KARAKURT 1957--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 35x50 cm. 1957 yılında Kayseri’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri’ de tamamladı. Halis Karakurt; 1977-83 yılları arasında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Bölümü’nde öğrenim gördü. 1983′ te Neşet Günal ve Neşe Erdok Atölyesi’nden mezun oldu. 1984 yılında ise Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde taş baskı, gravür, halı, kilim üzerine çalışmalarda bulundu. 1994 yılında Almanya’da yaz okulu etkinlikleri ve sanat çalışmalarına katıldı. 2005 yılında Hollanda’da sanat çalışmaları yaptı. Çeşitli koleksiyonlarda eserler bulunan sanatçı, resim çalışmalarına Bakırköy’deki atölyesinde devam etmektedir.

    TLSold
  • Şahin PAKSOY 1952--Tuval üzeri yağlı boya Resim ölçü 80x100 cm

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Şahin PAKSOY 1952--Tuval üzeri yağlı boya Resim ölçü 80x100 cm

    TLSold
  • Tanju DEMİRCİ 1961-2016-Tuval üzerine karışık teknik Resim ölçü 130x160 cm. Tanju Demirci 1961 yılında Edirne Keşan’da doğdu. 1984 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünü bitirdi. Ertesi yıl 1.Tiglat Genç Ressamlar Yarışmasında ve İstanbul Üniversitesi, Gençlik Yılı Resim Yarışmasında birincilik ödülleri aldı. 1986 yılında da Yeni Asır Gazetesi tarafından düzenlene 6.Turgut Pura Vakfı Resim ve Heykel Yarışmasında, başarı ödülü aldı. 1984’da İtalya’ya giderek Roma, Floransa, Assisi ve Padova şehirlerinde mesleki araştırmalar yaptı.1986’da Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde, Prof. Devrim Erbil atölyesinde yüksek lisans öğrenimini tamamladı.1988 yılında Almanya’nın Köln şehrinde sanatsal araştırmalar yaptı. Aynı yıl ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Destek Reasurans Sanat Galerisinde gerçekleştirdi. 1988’de Esbank Yunus Emre 5. Resim Yarışmasında, 1990’da 11.Günümüz Sanatçıları İstanbul Sergisinde başarı ödülleri aldı. 1991’de 52. Devlet Resim ve Heykel Sergisi Resim Yarışmasında mansiyon ödülü aldı. 1991 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim ana dalında sanatta yeterlilik öğrenimini bitirdi. Çeşitli koleksiyonlarda yapıtları bulunan sanatçı Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde uzun yıllar araştırma görevlisi olarak görev yaptı. Katıldığı karma sergilerin yanı sıra 1989’da Lami Sanat Galerisinde (İstanbul), 1991’de ve 1993’te Galeri Baldemde (İstanbul) üç adet kişisel sergi düzenledi. 8 Ağustos 2016 Pazartesi günü İstanbul’da vefat eden Tanju Demirci Karacaahmet Mezarlığına defnedildi.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Tanju DEMİRCİ 1961-2016-Tuval üzerine karışık teknik Resim ölçü 130x160 cm. Tanju Demirci 1961 yılında Edirne Keşan’da doğdu. 1984 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünü bitirdi. Ertesi yıl 1.Tiglat Genç Ressamlar Yarışmasında ve İstanbul Üniversitesi, Gençlik Yılı Resim Yarışmasında birincilik ödülleri aldı. 1986 yılında da Yeni Asır Gazetesi tarafından düzenlene 6.Turgut Pura Vakfı Resim ve Heykel Yarışmasında, başarı ödülü aldı. 1984’da İtalya’ya giderek Roma, Floransa, Assisi ve Padova şehirlerinde mesleki araştırmalar yaptı.1986’da Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde, Prof. Devrim Erbil atölyesinde yüksek lisans öğrenimini tamamladı.1988 yılında Almanya’nın Köln şehrinde sanatsal araştırmalar yaptı. Aynı yıl ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Destek Reasurans Sanat Galerisinde gerçekleştirdi. 1988’de Esbank Yunus Emre 5. Resim Yarışmasında, 1990’da 11.Günümüz Sanatçıları İstanbul Sergisinde başarı ödülleri aldı. 1991’de 52. Devlet Resim ve Heykel Sergisi Resim Yarışmasında mansiyon ödülü aldı. 1991 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim ana dalında sanatta yeterlilik öğrenimini bitirdi. Çeşitli koleksiyonlarda yapıtları bulunan sanatçı Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde uzun yıllar araştırma görevlisi olarak görev yaptı. Katıldığı karma sergilerin yanı sıra 1989’da Lami Sanat Galerisinde (İstanbul), 1991’de ve 1993’te Galeri Baldemde (İstanbul) üç adet kişisel sergi düzenledi. 8 Ağustos 2016 Pazartesi günü İstanbul’da vefat eden Tanju Demirci Karacaahmet Mezarlığına defnedildi.

    TLSold
  • Ömer EKEN 1988--Duralit üzerine yağlı boya Resim ölçü 25x25 cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Ömer EKEN 1988--Duralit üzerine yağlı boya Resim ölçü 25x25 cm.

    TLSold
  • Mehmet KAYA 1983--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x50 cm.Mehmet Kaya 1983 yılında Mersin’in Silifke ilçesinde doğdu.2001’de Silifke lisesinin resim
bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Güzel Sanatlar Ana Bilim Dalı Resim-iş Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Üniversite
yıllarında 2 kişisel sergi birçok karma sergilere katıldı ve workşhoplar yaptı. İki yıl kendi özel
atölyesinde özel kurs verdi. 2008 de İstanbul’a gelerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Engelliler Müdürlüğünde zihinsel engelli öğrencilere görsel sanatlar ve art terapi uygulama
dersleri vermekte.
Engellilerle ilgili birçok sergi ve organizasyonda koordinatörlük yaptı. Bakırköy de kendi
atölyesinde çalışmalarına devam etmekte. 2018 Galeri Yorumda 2 karma sergi, 2019 da
Euro Expo Art Vernice İtalya Sanat fuarına, 2019 Galeri Yorum karma sergiye, sergimiz com
da ve Moskova da Roginskyart ta eserleri satışa sunuldu.
Eserlerinde ‘KADIN’ temasını işlemekte. Günümüzde kadınların modernizmle birlikte
görselde güzel ama içselde negatif yönde değişimlerini anlatıyor. Maddeleşen kendini bir
tüketim malzemesi haline getiren kullanılıp atılan bir obje gibi, aşırı kadınlığını öne çıkaran
bunun için her yolu kullanan, kendilerini olduklarından daha erotik hale getiren kadınları,
özellikle portrede erotiklik pozlarını kullanıyor.
Kadınların bu yönlerini farklı malzemelerden kendi oluşturduğu bol pentürlü dokular
üzerine akıtmalar, kazımalar ve yağlı boyayla çalışmalar yapıyor. Eserlerinde kadınların
portredeki hareket cinselliği çıkartmaya yönelik kalın ve parlak dudaklı, göz, kirpik ve
kaşlara vurgular yapıyor. Kadın portrelerinde yüzün bir kısmını net yaparken bir kısmını da
pentür ve akıtmaların etkisinde flu ve soft burkarak dolaylı bir anlatım yapıyor. Kadının
görünen yapmacık, kışkırtıcı ve tahrik edici tarafını diğer taraftan da soft kısmında içinde
var olan görünmeyen kısmını vurguluyor.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Mehmet KAYA 1983--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x50 cm.Mehmet Kaya 1983 yılında Mersin’in Silifke ilçesinde doğdu.2001’de Silifke lisesinin resim bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Ana Bilim Dalı Resim-iş Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında 2 kişisel sergi birçok karma sergilere katıldı ve workşhoplar yaptı. İki yıl kendi özel atölyesinde özel kurs verdi. 2008 de İstanbul’a gelerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğünde zihinsel engelli öğrencilere görsel sanatlar ve art terapi uygulama dersleri vermekte. Engellilerle ilgili birçok sergi ve organizasyonda koordinatörlük yaptı. Bakırköy de kendi atölyesinde çalışmalarına devam etmekte. 2018 Galeri Yorumda 2 karma sergi, 2019 da Euro Expo Art Vernice İtalya Sanat fuarına, 2019 Galeri Yorum karma sergiye, sergimiz com da ve Moskova da Roginskyart ta eserleri satışa sunuldu. Eserlerinde ‘KADIN’ temasını işlemekte. Günümüzde kadınların modernizmle birlikte görselde güzel ama içselde negatif yönde değişimlerini anlatıyor. Maddeleşen kendini bir tüketim malzemesi haline getiren kullanılıp atılan bir obje gibi, aşırı kadınlığını öne çıkaran bunun için her yolu kullanan, kendilerini olduklarından daha erotik hale getiren kadınları, özellikle portrede erotiklik pozlarını kullanıyor. Kadınların bu yönlerini farklı malzemelerden kendi oluşturduğu bol pentürlü dokular üzerine akıtmalar, kazımalar ve yağlı boyayla çalışmalar yapıyor. Eserlerinde kadınların portredeki hareket cinselliği çıkartmaya yönelik kalın ve parlak dudaklı, göz, kirpik ve kaşlara vurgular yapıyor. Kadın portrelerinde yüzün bir kısmını net yaparken bir kısmını da pentür ve akıtmaların etkisinde flu ve soft burkarak dolaylı bir anlatım yapıyor. Kadının görünen yapmacık, kışkırtıcı ve tahrik edici tarafını diğer taraftan da soft kısmında içinde var olan görünmeyen kısmını vurguluyor.

    TLSold
  • Baxtiyar YUSUFOV-Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 69x89 cm. Yapım yılı: 2024

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Baxtiyar YUSUFOV-Tuval üzeri yağlıboya Resim ölçü 69x89 cm. Yapım yılı: 2024

    TLSold
  • Filiz Ergök Balkan-“Spotted Lanternfly”  Kağıt üzeri suluboya Resim ölçü 35x50 cm. Çerçeveli

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Filiz Ergök Balkan-“Spotted Lanternfly” Kağıt üzeri suluboya Resim ölçü 35x50 cm. Çerçeveli

    TLSold
  • Filiz ÖRGÜN 1982--"No Signal" Tuval üzerine karışık teknik Resim ölçü 90x90 cm. Yapım yılı 2023

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Filiz ÖRGÜN 1982--"No Signal" Tuval üzerine karışık teknik Resim ölçü 90x90 cm. Yapım yılı 2023

    TLSold
  • Pınar Akbaba 1981--Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 97x72 cm. Yapım yılı: 2020

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Pınar Akbaba 1981--Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 97x72 cm. Yapım yılı: 2020

    TLSold
  • Murat Cimi 1974--Kağıt üzeri karışık teknik Resim ölçü 50x65 cm. Siyah renkte, camlı çerçeveli.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Murat Cimi 1974--Kağıt üzeri karışık teknik Resim ölçü 50x65 cm. Siyah renkte, camlı çerçeveli.

    TLSold
  • Bayram GÜMÜŞ 1960--Tuval üzerine yağlı boya  Resim ölçü 45x90 cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Bayram GÜMÜŞ 1960--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 45x90 cm.

    TLSold
  • ROY LICHTENSTEIN - AFTER-Kiss III, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 90x120 cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    ROY LICHTENSTEIN - AFTER-Kiss III, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 90x120 cm.

    TLSold
  • ROY LICHTENSTEIN - AFTER-Nude with Yellow Flower, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 95x120 cm.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    ROY LICHTENSTEIN - AFTER-Nude with Yellow Flower, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 95x120 cm.

    TLSold
  • ROY LICHTENSTEIN - AFTER-Nurse, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 120x120 cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    ROY LICHTENSTEIN - AFTER-Nurse, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 120x120 cm.

    TLSold
  • Serdar LEBLEBİCİ 1961--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 65x54 cm. 1961 yılında İzmir’de doğdu. 1984 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil Tasarımı Anasanat Dalı’ndan mezun oldu. Ressam Yavuz Seçkin ile çalıştı. Yirmisekiz kişisel sergisi vardır. Yurtiçi ve yurtdışında, uluslararası boyutu olan birçok karma ve grup sergisine katılmıştır. Société Nationale des Beaux-Arts (SNBA), Paris üyesidir. SNBA kurumu tarafından; 2006 yılında, “Resim Dalında Bronz Madalya”, 2011 yılında, “20×20” Delegasyon sergisi ile “Gümüş Madalya”, 2015 yılında, “Synergie / Sinerji” Delegasyon sergisi ile “Altın Madalya” 2013 Tunus/ Monastir Uluslararası Plastik Sanatlar Festivali’nde ise “Resim Dalında Büyük Ödül” ile onurlandırılmıştır. T.C.Dışişleri Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen proje kapsamında eserleri;Abuja(Nijerya) ve Ulan Bator(Moğolistan) başta olmak üzere,T.C.Büyükelçilik sanat eserleri koleksiyonlarına dahil edilmiştir. Sanatçı, 2010 yılından itibaren Paris’te, Galerie L’Amour de L’Art tarafından temsil edilmektedir. Çalışmalarını İzmir’deki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Serdar LEBLEBİCİ 1961--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 65x54 cm. 1961 yılında İzmir’de doğdu. 1984 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil Tasarımı Anasanat Dalı’ndan mezun oldu. Ressam Yavuz Seçkin ile çalıştı. Yirmisekiz kişisel sergisi vardır. Yurtiçi ve yurtdışında, uluslararası boyutu olan birçok karma ve grup sergisine katılmıştır. Société Nationale des Beaux-Arts (SNBA), Paris üyesidir. SNBA kurumu tarafından; 2006 yılında, “Resim Dalında Bronz Madalya”, 2011 yılında, “20×20” Delegasyon sergisi ile “Gümüş Madalya”, 2015 yılında, “Synergie / Sinerji” Delegasyon sergisi ile “Altın Madalya” 2013 Tunus/ Monastir Uluslararası Plastik Sanatlar Festivali’nde ise “Resim Dalında Büyük Ödül” ile onurlandırılmıştır. T.C.Dışişleri Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen proje kapsamında eserleri;Abuja(Nijerya) ve Ulan Bator(Moğolistan) başta olmak üzere,T.C.Büyükelçilik sanat eserleri koleksiyonlarına dahil edilmiştir. Sanatçı, 2010 yılından itibaren Paris’te, Galerie L’Amour de L’Art tarafından temsil edilmektedir. Çalışmalarını İzmir’deki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Cumhur KORALTÜRK 1939--Tuval üzeri yağlı boya Resim ölçü 70x50 cm

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Cumhur KORALTÜRK 1939--Tuval üzeri yağlı boya Resim ölçü 70x50 cm

    TLSold
  • İzzet Arda ONURSAN 1954--"Gece Yürüşü" Fine art baskı üzerine akrilik boya 5/4 edisyon. 1959 yılında Balıkesir'de doğdu. 1978-80 yıllarında Almanya, Avusturya ve İsviçre'de kaldı. 1982 Resim çalışmalarına başladı. 1988 Yılında Gazi Üniversitesi Alman Dili Ana Bilim Dalı'ndan mezun oldu.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    İzzet Arda ONURSAN 1954--"Gece Yürüşü" Fine art baskı üzerine akrilik boya 5/4 edisyon. 1959 yılında Balıkesir'de doğdu. 1978-80 yıllarında Almanya, Avusturya ve İsviçre'de kaldı. 1982 Resim çalışmalarına başladı. 1988 Yılında Gazi Üniversitesi Alman Dili Ana Bilim Dalı'ndan mezun oldu.

    TLSold
  • Ali DÜZGÜN 1954--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x50 cm. 1954'te Elazığ doğumlu. Ali Düzgün, 1972'de Tunceli İlk öğretmen Okulu'ndan; 1977'de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Eğitimi Bölümü'nden mezun olur. 1980'de mezun olduğu bölüme öğretim görevlisi ve müdür yardımcısı olarak atanır.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Ali DÜZGÜN 1954--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x50 cm. 1954'te Elazığ doğumlu. Ali Düzgün, 1972'de Tunceli İlk öğretmen Okulu'ndan; 1977'de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Eğitimi Bölümü'nden mezun olur. 1980'de mezun olduğu bölüme öğretim görevlisi ve müdür yardımcısı olarak atanır.

    TLSold
  • Cem KEBENÇ-Tuval üzeri yağlı boya Resim ölçü 30x40 cm

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Cem KEBENÇ-Tuval üzeri yağlı boya Resim ölçü 30x40 cm

    TLSold
  • Hans de WAAL-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x50 cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Hans de WAAL-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x50 cm.

    TLSold
  • Şahin PAKSOY 1952--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x70 cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Şahin PAKSOY 1952--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x70 cm.

    TLSold
  • Filiz Ergök Balkan-“June Beetle (Haziran Böceği)”  Kağıt üzeri suluboya Resim ölçü 35x50 cm. Çerçeveli

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Filiz Ergök Balkan-“June Beetle (Haziran Böceği)” Kağıt üzeri suluboya Resim ölçü 35x50 cm. Çerçeveli

    TLSold
  • Filiz ÖRGÜN 1982--“Hafize”  Tuval üzeri karışık teknik Resim ölçü 70x100 cm. Yapım yılı 2023

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Filiz ÖRGÜN 1982--“Hafize” Tuval üzeri karışık teknik Resim ölçü 70x100 cm. Yapım yılı 2023

    TLSold
  • Devrim ERBİL1937--"İzmir Cumhuriyet mitingi" Serigrafi Baskı Ölçü 70x100 cm. İmzalı.Çerçeveli 1937, Uşak doğumludur. İlköğrenimini kendi deyişi ile "Çitlembik" ağaçlarının gölgeli yollarına bağlı Balıkesir Gazi ilkokulunda, liseyi ise Balıkesir Lisesinde tamamladıktan sonra şimdiki adıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi olan Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümüne yetenek sınavını kazanarak 1955 yılında girdi. Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu’nun öğrencisi olarak 1959’da mezun oldu. İlk sergisini daha lise öğrencisi iken Türk Amerikan Derneğinde açtı. Arkadaşlarıyla aynı yıl Soyutçu 7’ler grubunu kurdu. 1962 yılında Akademi’ye asistan olarak girdi. Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Tollu ve Cevat Dereli atölyelerinde görev aldı. Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup’u1963 yılında kurduktan sonra İspanya Hükûmeti'nin sanat bursu sınavlarını kazanarak gittiği Madrid ve Barcelona’da başladığı sanat araştırmalarına Paris ve Londra’da devam etti. 1970 yılında Doçent oldu. Türkiye Çağdaş Ressamlar ve Görsel Sanatçılar Derneği Başkanlığı, 1979-1982 yılları arasında İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü görevlerinde bulunan Devrim Erbil, 1981 yılında profesör oldu. 1985’te başladığı Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanlığını üç yıl sürdürdü. 1988 ile 1990 yılları arası Yıldız Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde bölüm başkanlığı, yapan sanatçı, 1990 yılında bu kez Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi dekan yardımcılığı görevine getirildi. 1991 yılında devlet sanatçısı unvanını aldı. 2004 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinden emekli oldu. 
2004'te Balıkesir Belediyesince Devrim Erbil Çağdaş Sanat Müzesi adıyla kişisel müzesi açıldı. Güzel Sanatlar Akademisinin Grafik bölümünde serigrafi ve gravür atölyelerinin kuruluşu sağlandıktan sonra ve bu atölyelerden yetişen sanatçılar arasında dikkat çeken Alaettin Aksoy, Aydın Ayan, Hüseyin Bilgin, Gören Bulut, Gül Derman, Güngör İblikçi, Gündüz Gönlönü, Mehmet Güler, Ali Teoman Germener, Süleyman Saim Tekcan, Zahit Büyükişleyen, Erol Deneç, Nail Peyza, Ergin İnan, Utku Varlık, Mustafa Plevneli, Hasan Pekmezci, Hayati Misman, Fevzi Karakoç, Hüsamettin Koçan, Atilla Atar, Ali İsmail Türemen, Kadri Özayten'in, kişiliği olan Türk özgün baskı sanatının oluşmasında çaba sarf ettikleri görülmüştür. Sanatçı, resim dalında 2019 yılı Cumhur Başkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülüne layık görüldü.Doğuş Üniversitesinde Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanı olarak göreve başladı ve hâlen öğretim üyeliği görevini sürdürmektedir. Ayrıca İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Devrim ERBİL1937--"İzmir Cumhuriyet mitingi" Serigrafi Baskı Ölçü 70x100 cm. İmzalı.Çerçeveli 1937, Uşak doğumludur. İlköğrenimini kendi deyişi ile "Çitlembik" ağaçlarının gölgeli yollarına bağlı Balıkesir Gazi ilkokulunda, liseyi ise Balıkesir Lisesinde tamamladıktan sonra şimdiki adıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi olan Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümüne yetenek sınavını kazanarak 1955 yılında girdi. Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu’nun öğrencisi olarak 1959’da mezun oldu. İlk sergisini daha lise öğrencisi iken Türk Amerikan Derneğinde açtı. Arkadaşlarıyla aynı yıl Soyutçu 7’ler grubunu kurdu. 1962 yılında Akademi’ye asistan olarak girdi. Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Tollu ve Cevat Dereli atölyelerinde görev aldı. Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup’u1963 yılında kurduktan sonra İspanya Hükûmeti'nin sanat bursu sınavlarını kazanarak gittiği Madrid ve Barcelona’da başladığı sanat araştırmalarına Paris ve Londra’da devam etti. 1970 yılında Doçent oldu. Türkiye Çağdaş Ressamlar ve Görsel Sanatçılar Derneği Başkanlığı, 1979-1982 yılları arasında İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü görevlerinde bulunan Devrim Erbil, 1981 yılında profesör oldu. 1985’te başladığı Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanlığını üç yıl sürdürdü. 1988 ile 1990 yılları arası Yıldız Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde bölüm başkanlığı, yapan sanatçı, 1990 yılında bu kez Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi dekan yardımcılığı görevine getirildi. 1991 yılında devlet sanatçısı unvanını aldı. 2004 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinden emekli oldu. 2004'te Balıkesir Belediyesince Devrim Erbil Çağdaş Sanat Müzesi adıyla kişisel müzesi açıldı. Güzel Sanatlar Akademisinin Grafik bölümünde serigrafi ve gravür atölyelerinin kuruluşu sağlandıktan sonra ve bu atölyelerden yetişen sanatçılar arasında dikkat çeken Alaettin Aksoy, Aydın Ayan, Hüseyin Bilgin, Gören Bulut, Gül Derman, Güngör İblikçi, Gündüz Gönlönü, Mehmet Güler, Ali Teoman Germener, Süleyman Saim Tekcan, Zahit Büyükişleyen, Erol Deneç, Nail Peyza, Ergin İnan, Utku Varlık, Mustafa Plevneli, Hasan Pekmezci, Hayati Misman, Fevzi Karakoç, Hüsamettin Koçan, Atilla Atar, Ali İsmail Türemen, Kadri Özayten'in, kişiliği olan Türk özgün baskı sanatının oluşmasında çaba sarf ettikleri görülmüştür. Sanatçı, resim dalında 2019 yılı Cumhur Başkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülüne layık görüldü.Doğuş Üniversitesinde Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanı olarak göreve başladı ve hâlen öğretim üyeliği görevini sürdürmektedir. Ayrıca İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir.

    TLSold
  • Çoban Ressam Süleyman ŞAHİN 1949--Tuval Üzerine Yağlıboya, Resim ölçü 40x40 cm. Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır. Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Çoban Ressam Süleyman ŞAHİN 1949--Tuval Üzerine Yağlıboya, Resim ölçü 40x40 cm. Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır. Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    TLSold
  • Suna ÖZKALAN-Figüratif Kompozisyon, Kağıt üzerine pastel Resim ölçü 24x17 cm. Çerçeveli.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Suna ÖZKALAN-Figüratif Kompozisyon, Kağıt üzerine pastel Resim ölçü 24x17 cm. Çerçeveli.

    TLSold
  • Suna ÖZKALAN-Figüratif Kompozisyon, Kağıt üzerine pastel Resim ölçü 34×24 cm. Çerçeveli.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Suna ÖZKALAN-Figüratif Kompozisyon, Kağıt üzerine pastel Resim ölçü 34×24 cm. Çerçeveli.

    TLSold
  • Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    TLSold
  • Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    TLSold
  • Cemal TOY 1969--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 33x23 cm.  1969 yılında Kütahya’da doğdu. 1991 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden mezun oldu. Cemal Toy yurt içi ve yurt dışında on yedi karma sergiye katıldı ve on bir kişisel sergi açtı. Resimlerinde bütün bir insanlık macerasının; yok olmuş veya olmaya yüz tutmuş kültürlerin sembolleriyle işaret ettiği gerçekliğin izini süren sanatçı, resim çalışmalarını aynı arayışlar çerçevesinde Küçük Ayasofya’daki atölyesinde sürdürüyor. İstanbul’un dünden bugüne kültürel dokusunu resimlerinde geleneksel ve modern bir üslupla yansıtıyor.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Cemal TOY 1969--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 33x23 cm. 1969 yılında Kütahya’da doğdu. 1991 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden mezun oldu. Cemal Toy yurt içi ve yurt dışında on yedi karma sergiye katıldı ve on bir kişisel sergi açtı. Resimlerinde bütün bir insanlık macerasının; yok olmuş veya olmaya yüz tutmuş kültürlerin sembolleriyle işaret ettiği gerçekliğin izini süren sanatçı, resim çalışmalarını aynı arayışlar çerçevesinde Küçük Ayasofya’daki atölyesinde sürdürüyor. İstanbul’un dünden bugüne kültürel dokusunu resimlerinde geleneksel ve modern bir üslupla yansıtıyor.

    TLSold
  • Hayati Misman -Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 45x45 cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Hayati Misman -Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 45x45 cm.

    TLSold
  • Joyce ROYBEL-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 33x42 cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Joyce ROYBEL-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 33x42 cm.

    TLSold
  • Nermin ALPAR 1961--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.  1961 yılında Ankara'da doğan sanatçı, 1982 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdi. Resim çalışmalarına 2004 yılında ressam Gül Dalgakıran'la başladı. Daha sonra 3 yıl Gürcü ressam David Ugralidze ila çalışan sanatçı şu an kendi atölyesinde devam etmektedir.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Nermin ALPAR 1961--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm. 1961 yılında Ankara'da doğan sanatçı, 1982 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdi. Resim çalışmalarına 2004 yılında ressam Gül Dalgakıran'la başladı. Daha sonra 3 yıl Gürcü ressam David Ugralidze ila çalışan sanatçı şu an kendi atölyesinde devam etmektedir.

    TLSold
  • Müslüm TEKE -Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x50 cm.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Müslüm TEKE -Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x50 cm.

    TLSold
  • Ertuğrul ATEŞ 1954--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x70 cm.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Ertuğrul ATEŞ 1954--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 70x70 cm.

    TLSold
  • Lev-kar-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 48x55 cm.  Lev – Kar bir dönem Rusya’dan Türkiye’ye gelen sanatçıların arasındaydı Beyaz Ruslar dandı. İstanbul Beyoğlu’na yerleşti. Anadolu Han’ın üst katında ufak bir atölyesi vardı burası aynı zamanda eviydi. Orada yaşadı orada ödü. Bazı kuyumculara ve Antikacılara dekoratif amaçlı ve hediyelik tablolar yapardı. Genelde parasızlıktan ufak resimler yapmasına rağmen özellikle önemli Antikacılara sipariş üzerine büyük boy resimlerde yapardı. Özellikle Ada Antika, Mobilya ile çalışır bunun yanı sıra Kelepir Mağazası (Mösyö – HOLLMAN), Asmalı mescit ve Tüneldeki antikacılara resimler yapardı. 70×100 veya 60×120 ebatlarında çıkan eserler buralara sipariş üzerine yapılmış eserlerdir. Küçük eserlerini kendi zevkine göre çizer ve satardı. Günlük yaşardı resimleri kurumadan sergiler ve şarap parasına resimlerini satardı. Mutsuz bir adam olarak içerdi. Resim yeteneği ve kabiliyetiyle kendi karnını doyurmaya çalışan şahsına münhasır bir adamdı.
Bohem yaşadı, Bohem öldü.

“Anadolu pasajının üst katın da duyduğumuza göre günlerce ölü olarak kaldığı, cesedinin belediyenin kaldırdığı söyleniyor.” Agop Egeyon

İbrahim Safinin yakın dostuydu. (İbrahim safi LevKar’ın Portresini de çizmiştir), Vladimir Petrov, Lopes, Naci Kamukoğlu gibi bir çok ressamın yakın dostuydu.

Çok güzel eserler ile anılmayı, Türk resim tarihine bir döneme imza atmış bir ressam Lev-Kar.

Lev-Kar; Eserleri ile anılmaya ve unutulmamayı hak etmiş ressamlarımızdandır.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Lev-kar-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 48x55 cm. Lev – Kar bir dönem Rusya’dan Türkiye’ye gelen sanatçıların arasındaydı Beyaz Ruslar dandı. İstanbul Beyoğlu’na yerleşti. Anadolu Han’ın üst katında ufak bir atölyesi vardı burası aynı zamanda eviydi. Orada yaşadı orada ödü. Bazı kuyumculara ve Antikacılara dekoratif amaçlı ve hediyelik tablolar yapardı. Genelde parasızlıktan ufak resimler yapmasına rağmen özellikle önemli Antikacılara sipariş üzerine büyük boy resimlerde yapardı. Özellikle Ada Antika, Mobilya ile çalışır bunun yanı sıra Kelepir Mağazası (Mösyö – HOLLMAN), Asmalı mescit ve Tüneldeki antikacılara resimler yapardı. 70×100 veya 60×120 ebatlarında çıkan eserler buralara sipariş üzerine yapılmış eserlerdir. Küçük eserlerini kendi zevkine göre çizer ve satardı. Günlük yaşardı resimleri kurumadan sergiler ve şarap parasına resimlerini satardı. Mutsuz bir adam olarak içerdi. Resim yeteneği ve kabiliyetiyle kendi karnını doyurmaya çalışan şahsına münhasır bir adamdı. Bohem yaşadı, Bohem öldü. “Anadolu pasajının üst katın da duyduğumuza göre günlerce ölü olarak kaldığı, cesedinin belediyenin kaldırdığı söyleniyor.” Agop Egeyon İbrahim Safinin yakın dostuydu. (İbrahim safi LevKar’ın Portresini de çizmiştir), Vladimir Petrov, Lopes, Naci Kamukoğlu gibi bir çok ressamın yakın dostuydu. Çok güzel eserler ile anılmayı, Türk resim tarihine bir döneme imza atmış bir ressam Lev-Kar. Lev-Kar; Eserleri ile anılmaya ve unutulmamayı hak etmiş ressamlarımızdandır.

    TLSold
  • Mehmet ENGÜL-Tuval üzerine yağlıboya Resim ölçü 60x85 cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Mehmet ENGÜL-Tuval üzerine yağlıboya Resim ölçü 60x85 cm.

    TLSold
  • Yasin AKBAYDAR 1982-Tuval üzerine yağlı boya Resim çap 100 cm. 1982 yılında Kastamonu’nun Cide ilçesinde doğdu. İlk sanat eğitimine Bolu Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde başladı. 2004 yılında Ankara Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği, Cengiz Savaş atölyesinden mezun oldu. 2014 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Sanat Eserlerini İnceleme ve Konservasyonu bölümünü 6. lıkla kazandı ama eğitimine devam edemedi. 2005 – 2008 yıllarında İstanbul’da Özel İstasyon Sanat Merkezi’nde çalıştı. 2011 yılında kendi Sanat ve Eğitim Danışmanlığı şirketini kurdu. Çalışma ve organizasyonlarına burada devam etti. 2014 yılından itibaren MEB’na bağlı çeşitli kurumlarda resim dersleri vermektedir. Hayatına eğitimci ressam olarak devam etmektedir.
Yasin Akbaydar ağırlıkta resimlerinde müzisyenleri konu almış bir sanatçıdır. Bir gün senfoni orkestrasının canlı konserini izlediğinde çok etkilenmiş ve bu olağanüstü atmosferi resimlerine yansıtmaya başlamıştır. Resimlerine baktığında hep bir müzik tınısı duyduğunu, bu tınıyı bazen bir enstrümanla, bazen ise bir ifadeyle duyurduğuna inanmaktadır. Açılacak olan bu serginin adına da ‘’Yaşamın Sesleri’’ adını vermektedir.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Yasin AKBAYDAR 1982-Tuval üzerine yağlı boya Resim çap 100 cm. 1982 yılında Kastamonu’nun Cide ilçesinde doğdu. İlk sanat eğitimine Bolu Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde başladı. 2004 yılında Ankara Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği, Cengiz Savaş atölyesinden mezun oldu. 2014 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Sanat Eserlerini İnceleme ve Konservasyonu bölümünü 6. lıkla kazandı ama eğitimine devam edemedi. 2005 – 2008 yıllarında İstanbul’da Özel İstasyon Sanat Merkezi’nde çalıştı. 2011 yılında kendi Sanat ve Eğitim Danışmanlığı şirketini kurdu. Çalışma ve organizasyonlarına burada devam etti. 2014 yılından itibaren MEB’na bağlı çeşitli kurumlarda resim dersleri vermektedir. Hayatına eğitimci ressam olarak devam etmektedir. Yasin Akbaydar ağırlıkta resimlerinde müzisyenleri konu almış bir sanatçıdır. Bir gün senfoni orkestrasının canlı konserini izlediğinde çok etkilenmiş ve bu olağanüstü atmosferi resimlerine yansıtmaya başlamıştır. Resimlerine baktığında hep bir müzik tınısı duyduğunu, bu tınıyı bazen bir enstrümanla, bazen ise bir ifadeyle duyurduğuna inanmaktadır. Açılacak olan bu serginin adına da ‘’Yaşamın Sesleri’’ adını vermektedir.

    TLSold
  • Şükrü KARAKUŞ 1956--Tuval üzerine akrilik boya Resim ölçü 114x130 cm.  ŞÜKRÜ KARAKUŞ (Malatya, 1956)1984Mimar Sinan Üniversitesi GSF Resim Bölümünü bitirdi, İSTANBUL.1985Lisansüstü, MSÜ, GSF Resim Bölümü.1976İAEE Resim Bölümünü bitirdi, İSTANBUL.1994-1996Arteleku Sanat Merkezinde çalışmalar yaptı, SAN SEBASTIAN-İspanya.1993‘ den beri İspanya’ da yaşıyor.BURSLAR:1997Guipuzcoa delegeliğinden plastik sanatlar dalında burs, İSPANYA.1999Guipuzcoa delegeliğinden promosyon için burs, İSPANYA.ATÖLYE ÇALIŞMALARI, ÇALIŞTAYLAR:2017Tepebașı Belediyesi Çalɪștayɪ, ESKİŞEHİR.2016I. Akdeniz Seminer ve Çalıștayı, ALANYA.2015UKKSA, (Uluslararası Konidos Sanat Akademisi), DATÇA.ATMOSFER Sanat Projeleri, Destek Tasarım, AYVALIK.1997Pepe Albacete atölyesinde serigrafi, Arteleku, SAN SEBASTIAN, İspanya1994Dario Urzay atölyesinde resim, Arteleku, SAN SEBASTIAN, İspanya.ESERLERİNİN BULUNDUĞU KURUMLAR:İstanbul Belediyesi.Pessac Belediyesi, Fransa.Tolosa Belediyesi, İspanya.Xarxa Müzesi, VALENCIA, İspanya.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Şükrü KARAKUŞ 1956--Tuval üzerine akrilik boya Resim ölçü 114x130 cm. ŞÜKRÜ KARAKUŞ (Malatya, 1956)1984Mimar Sinan Üniversitesi GSF Resim Bölümünü bitirdi, İSTANBUL.1985Lisansüstü, MSÜ, GSF Resim Bölümü.1976İAEE Resim Bölümünü bitirdi, İSTANBUL.1994-1996Arteleku Sanat Merkezinde çalışmalar yaptı, SAN SEBASTIAN-İspanya.1993‘ den beri İspanya’ da yaşıyor.BURSLAR:1997Guipuzcoa delegeliğinden plastik sanatlar dalında burs, İSPANYA.1999Guipuzcoa delegeliğinden promosyon için burs, İSPANYA.ATÖLYE ÇALIŞMALARI, ÇALIŞTAYLAR:2017Tepebașı Belediyesi Çalɪștayɪ, ESKİŞEHİR.2016I. Akdeniz Seminer ve Çalıștayı, ALANYA.2015UKKSA, (Uluslararası Konidos Sanat Akademisi), DATÇA.ATMOSFER Sanat Projeleri, Destek Tasarım, AYVALIK.1997Pepe Albacete atölyesinde serigrafi, Arteleku, SAN SEBASTIAN, İspanya1994Dario Urzay atölyesinde resim, Arteleku, SAN SEBASTIAN, İspanya.ESERLERİNİN BULUNDUĞU KURUMLAR:İstanbul Belediyesi.Pessac Belediyesi, Fransa.Tolosa Belediyesi, İspanya.Xarxa Müzesi, VALENCIA, İspanya.

    TLSold
  • Yusuf TARIM 1959--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x35 cm. YUSUF TARIM 13.01.1959 RİZE/TÜRKİYE doğumlu. İlkokulu Havza'da, liseyi Samsun'da okudu.1995'den itibaren Bodrumda yaşıyor. Resim eğitimi olarak,kısa bir süre Ayla Eriş atölyesinde çalıştı. Sanatçının 4 ödül,25 kişisel ve çok sayıda karma sergisi bulunmaktadır.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Yusuf TARIM 1959--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x35 cm. YUSUF TARIM 13.01.1959 RİZE/TÜRKİYE doğumlu. İlkokulu Havza'da, liseyi Samsun'da okudu.1995'den itibaren Bodrumda yaşıyor. Resim eğitimi olarak,kısa bir süre Ayla Eriş atölyesinde çalıştı. Sanatçının 4 ödül,25 kişisel ve çok sayıda karma sergisi bulunmaktadır.

    TLSold
  • Yusuf TARIM 1959--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x35 cm.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Yusuf TARIM 1959--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 50x35 cm.

    TLSold
  • Pınar Akbaba 1981--Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 50x50 cm. Yapım yılı: 2020

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Pınar Akbaba 1981--Tuval üzeri akrilik Resim ölçü 50x50 cm. Yapım yılı: 2020

    TLSold
  • Filiz ÖRGÜN 1982--"Help" Tuval üzerine karışık teknik Resim ölçü 90x90 cm.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Filiz ÖRGÜN 1982--"Help" Tuval üzerine karışık teknik Resim ölçü 90x90 cm.

    TLSold
  • Serdar LEBLEBİCİ 1961--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 73x56 cm.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Serdar LEBLEBİCİ 1961--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 73x56 cm.

    TLSold
  • Ziyad SULTANOV -Pres tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 25x35 cm.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Ziyad SULTANOV -Pres tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 25x35 cm.

    TLSold
  • Kemal ÖNSOY 1980--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 28x22 cm. 

Kemal Önsoy, 1980 yılında İstanbul Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Resim Bölümü’nden mezun oldu. 1990-1993 yılları arasında çalışmalarını New York’ta sürdürdü. Önsoy ilk sergisini İstanbul’da 1979’de yaptı, daha sonra İtalya ve Brezilya’da olmak üzere çok çeşitli sergilerde yer aldı. Toplumların ve insanların yaşam koşullarının bıraktığı izleri sanatının malzemesi olarak kullanan sanatçı, eserlerinde üst üste binen katmanlar içinde dolaşmaktadır. Bir süre atölyesini New York’a taşıyan Önsoy, şu an çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Kemal ÖNSOY 1980--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 28x22 cm. Kemal Önsoy, 1980 yılında İstanbul Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Resim Bölümü’nden mezun oldu. 1990-1993 yılları arasında çalışmalarını New York’ta sürdürdü. Önsoy ilk sergisini İstanbul’da 1979’de yaptı, daha sonra İtalya ve Brezilya’da olmak üzere çok çeşitli sergilerde yer aldı. Toplumların ve insanların yaşam koşullarının bıraktığı izleri sanatının malzemesi olarak kullanan sanatçı, eserlerinde üst üste binen katmanlar içinde dolaşmaktadır. Bir süre atölyesini New York’a taşıyan Önsoy, şu an çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Silver, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    Lot No: 124

    Lot: 124

    JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Silver, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Rose Gold, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    Lot No: 125

    Lot: 125

    JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Rose Gold, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    TLSold
  • BANKSY (AFTER)-Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 126

    Lot: 126

    BANKSY (AFTER)-Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • ROBERT INDIANA (AFTER)-Love, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 127

    Lot: 127

    ROBERT INDIANA (AFTER)-Love, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Marilyn (Marilyn Monroe), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 128

    Lot: 128

    ANDY WARHOL (AFTER)-Marilyn (Marilyn Monroe), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • P. RASSAM imzalı-Tuval üzerine yağlı boya  Resim ölçü 58x78 cm.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    P. RASSAM imzalı-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 58x78 cm.

    TLSold
  • Bayram GÜMÜŞ 1960--Tuval üzerine yağlı boya  Resim ölçü 65x45 cm.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Bayram GÜMÜŞ 1960--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 65x45 cm.

    TLSold
  • Hayati MİSMAN 1945--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 45x60Hayati Misman (Konya, 1945) Gazi Eğitim Enstitüsü Resim İş Bölümünden 1968 yılında mezun oldu. 1970-1975 yıllarında MEB bursu ile gittiği Kassel Devlet Güzel Sanatlar Akademisinde grafik tasarımı alanında ihtisasını yaptı. 1975 yılında Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Bölümünde göreve başladı.

1984 yılında aynı üniversitede sanatta yeterlilik, 1987’de doçent ünvanını aldı. Aralarında 1992 Yunanistan-Türkiye Abdi İpekçi Dostluk ve Barış Ödülü ve Mısır’da düzenlenen 16. Uluslararası Akdeniz Bienali Ödülü de olan, on beş ödül kazandı. Doğanın değil, kendi doğasının biçimlerini resmetmeye çalışan sanatçı halen Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Hayati MİSMAN 1945--Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 45x60Hayati Misman (Konya, 1945) Gazi Eğitim Enstitüsü Resim İş Bölümünden 1968 yılında mezun oldu. 1970-1975 yıllarında MEB bursu ile gittiği Kassel Devlet Güzel Sanatlar Akademisinde grafik tasarımı alanında ihtisasını yaptı. 1975 yılında Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Bölümünde göreve başladı. 1984 yılında aynı üniversitede sanatta yeterlilik, 1987’de doçent ünvanını aldı. Aralarında 1992 Yunanistan-Türkiye Abdi İpekçi Dostluk ve Barış Ödülü ve Mısır’da düzenlenen 16. Uluslararası Akdeniz Bienali Ödülü de olan, on beş ödül kazandı. Doğanın değil, kendi doğasının biçimlerini resmetmeye çalışan sanatçı halen Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

    TLSold
  • Mehmet ENGÜL-Tuval üzerine yağlı boya tablo Resim ölçü 55x85 cm.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Mehmet ENGÜL-Tuval üzerine yağlı boya tablo Resim ölçü 55x85 cm.

    TLSold
  • Yamaç ATAN 1996--Tuval üzerine yağlı boya tablo Resim ölçü 60x70 cm.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Yamaç ATAN 1996--Tuval üzerine yağlı boya tablo Resim ölçü 60x70 cm.

    TLSold
  • Mustafa SÖNMEZ 1992--Tuval üzerine yağlı boya tablo Resim ölçü 50x50 cm. 1992 Yılında Konya'da doğan Mustafa Sönmez ilk ve orta öğrenimini Konya'da tamamladı. Sanat yaşamına 2006 yılında desenler çizerek başladı. 2010'da Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünü birincilikle kazandı. Aynı bölümü derece ile bitirdi ve yüksek lisans çalışmalarına başladı.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Mustafa SÖNMEZ 1992--Tuval üzerine yağlı boya tablo Resim ölçü 50x50 cm. 1992 Yılında Konya'da doğan Mustafa Sönmez ilk ve orta öğrenimini Konya'da tamamladı. Sanat yaşamına 2006 yılında desenler çizerek başladı. 2010'da Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünü birincilikle kazandı. Aynı bölümü derece ile bitirdi ve yüksek lisans çalışmalarına başladı.

    TLSold
  • Saim ERKEN-Tuval üzerine yağlı boya tablo Resim ölçü 15x18  cm. 1965 yılında Bilecik ilinin Gölpazarı ilçesinde doğdu. 1987  Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim Saim Erken (d. 1965, Gölpazarı, Bilecik) Türk ressam. Bölümü Muammer Öner Atölyesi’nden mezun oldu. 1990  Mimar Sinan Üniversitesi Resim Bölümü'nde Yüksek Lisans programını tamamladı. Yaşamını ve çalışmalarını İstanbul'da sürdürmektedir. Saim Erken'in resimleri Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Müzesinde, Ziraat Bankası koleksiyonunda ve birçok özel koleksiyonda yer almaktadır.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Saim ERKEN-Tuval üzerine yağlı boya tablo Resim ölçü 15x18 cm. 1965 yılında Bilecik ilinin Gölpazarı ilçesinde doğdu. 1987 Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim Saim Erken (d. 1965, Gölpazarı, Bilecik) Türk ressam. Bölümü Muammer Öner Atölyesi’nden mezun oldu. 1990 Mimar Sinan Üniversitesi Resim Bölümü'nde Yüksek Lisans programını tamamladı. Yaşamını ve çalışmalarını İstanbul'da sürdürmektedir. Saim Erken'in resimleri Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Müzesinde, Ziraat Bankası koleksiyonunda ve birçok özel koleksiyonda yer almaktadır.

    TLSold
  • Halis Efe SARAL-Tuval üzerine yağlıboya Resim ölçü 100x100 cm.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Halis Efe SARAL-Tuval üzerine yağlıboya Resim ölçü 100x100 cm.

    TLSold
  • GÜZİN ATIL AKDEMİR-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, ahşap üzeri yağlı boya. 10x10 cm.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    GÜZİN ATIL AKDEMİR-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, ahşap üzeri yağlı boya. 10x10 cm.

    TLSold
  • Atalay KÖSEOĞLU-Tuval üzerine yağlıboya Resim ölçü 100x70 cm.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Atalay KÖSEOĞLU-Tuval üzerine yağlıboya Resim ölçü 100x70 cm.

    TLSold
  • Nuri BATTAL 1962--Tuval üzerine yağlıboya Resim ölçü 100x100 cm. 1962 yılında İstanbul'da doğan Nuri Battal'ın resim sanatına olan ilgisi küçük yaşlarda başladı. Orta öğretimi yıllarında katıldığı yarışmada aldığı ikincilik ödülü sanata olan yatkınlığını artırdı ve çalışmalarına yoğunluk verdi.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Nuri BATTAL 1962--Tuval üzerine yağlıboya Resim ölçü 100x100 cm. 1962 yılında İstanbul'da doğan Nuri Battal'ın resim sanatına olan ilgisi küçük yaşlarda başladı. Orta öğretimi yıllarında katıldığı yarışmada aldığı ikincilik ödülü sanata olan yatkınlığını artırdı ve çalışmalarına yoğunluk verdi.

    TLSold
  • Mehmet ENGÜL-Tuval üzerine yağlıboya Resim ölçü 55x84 cm.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Mehmet ENGÜL-Tuval üzerine yağlıboya Resim ölçü 55x84 cm.

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog,Black, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    Lot No: 141

    Lot: 141

    JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog,Black, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Purple, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    Lot No: 142

    Lot: 142

    JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Purple, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    TLSold
  • ROBERT INDIANA (AFTER)-Love, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 143

    Lot: 143

    ROBERT INDIANA (AFTER)-Love, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Marilyn (Marilyn Monroe), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 144

    Lot: 144

    ANDY WARHOL (AFTER)-Marilyn (Marilyn Monroe), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • SALVADOR DALİ (AFTER)-Queen of Hearts, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    Lot No: 145

    Lot: 145

    SALVADOR DALİ (AFTER)-Queen of Hearts, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    TLSold
  • BANKSY (AFTER)-Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 146

    Lot: 146

    BANKSY (AFTER)-Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • ROBERT INDIANA (AFTER)-Love, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 147

    Lot: 147

    ROBERT INDIANA (AFTER)-Love, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Marilyn (Marilyn Monroe), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 148

    Lot: 148

    ANDY WARHOL (AFTER)-Marilyn (Marilyn Monroe), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • GÜZİN ATIL AKDEMİR-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, ahşap üzeri yağlı boya. 10x10 cm.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    GÜZİN ATIL AKDEMİR-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, ahşap üzeri yağlı boya. 10x10 cm.

    TLSold
  • Feriha TUGRAN 1950--Karton üzerine yağlı boya Resim ölçü 60x50 cm.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Feriha TUGRAN 1950--Karton üzerine yağlı boya Resim ölçü 60x50 cm.

    TLSold
  • Seda ÖZTÜRK 1996--Tuval üzerine akrilik boya Resim ölçü 80x80 cm. 1996 yılında Bursa'da doğmuştur. Lise öğrenimini Necatibey Kız Teknik ve Meslek Lisesi Grafik Bölümünde tamamlamıştır. 2015 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünü kazanmış olup 2019 yılında mezun olmuştur. Aynı sene Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalında yüksek lisansa başlamıştır. Sanat ve eğitim hayatına Antalya'da devam etmektedir.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Seda ÖZTÜRK 1996--Tuval üzerine akrilik boya Resim ölçü 80x80 cm. 1996 yılında Bursa'da doğmuştur. Lise öğrenimini Necatibey Kız Teknik ve Meslek Lisesi Grafik Bölümünde tamamlamıştır. 2015 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünü kazanmış olup 2019 yılında mezun olmuştur. Aynı sene Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalında yüksek lisansa başlamıştır. Sanat ve eğitim hayatına Antalya'da devam etmektedir.

    TLSold
  • Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    TLSold
  • Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    TLSold
  • MUHAMMED ÖZGÜL-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, tuval üzeri yağlı boya. 50x50 cm.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    MUHAMMED ÖZGÜL-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, tuval üzeri yağlı boya. 50x50 cm.

    TLSold
  • TAKASHI MURAKAMI - AFTER-Kaikai Kiki News, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    TAKASHI MURAKAMI - AFTER-Kaikai Kiki News, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    TLSold
  • TAKASHI MURAKAMI - AFTER-Kaikai Kiki News, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    TAKASHI MURAKAMI - AFTER-Kaikai Kiki News, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    TLSold
  • KAWS - AFTER-Kimpsons, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    KAWS - AFTER-Kimpsons, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    TLSold
  • KAWS - AFTER-Kimpsons, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    KAWS - AFTER-Kimpsons, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    TLSold
  • KAWS - AFTER-Kimpsons, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    KAWS - AFTER-Kimpsons, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Gold, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    Lot No: 160

    Lot: 160

    JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Gold, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Red, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    Lot No: 161

    Lot: 161

    JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Red, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Blue, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    Lot No: 162

    Lot: 162

    JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Blue, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    TLSold
  • YAYOI KUSAMA-White-Black Pumpkin, Cold cast resin, 2019 yılında yürütülen bu çalışma, numarasız ve sınırlı sayıda üretilmiştir. Alt tarafında sanatçının telif hakkı ile damgalanmıştır. Eserin orijinal kutusu bulunmaktadır. 9,5x14 cm

    Lot No: 163

    Lot: 163

    YAYOI KUSAMA-White-Black Pumpkin, Cold cast resin, 2019 yılında yürütülen bu çalışma, numarasız ve sınırlı sayıda üretilmiştir. Alt tarafında sanatçının telif hakkı ile damgalanmıştır. Eserin orijinal kutusu bulunmaktadır. 9,5x14 cm

    TLSold
  • YAYOI KUSAMA-Red-Black Pumpkin, Cold cast resin, 2019 yılında yürütülen bu çalışma, numarasız ve sınırlı sayıda üretilmiştir. Alt tarafında sanatçının telif hakkı ile damgalanmıştır. Eserin orijinal kutusu bulunmaktadır. 9,5x14 cm

    Lot No: 164

    Lot: 164

    YAYOI KUSAMA-Red-Black Pumpkin, Cold cast resin, 2019 yılında yürütülen bu çalışma, numarasız ve sınırlı sayıda üretilmiştir. Alt tarafında sanatçının telif hakkı ile damgalanmıştır. Eserin orijinal kutusu bulunmaktadır. 9,5x14 cm

    TLSold
  • Ecem DÖNMEZ 2001--Tuval üzerine akrilik boya Resim ölçü 50x50 cm. Ecem Dönmez, Avustralya Canberra’da 2001 yılında doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İşletme (İngilizce) Bölümü öğrencisidir. İKÜ Sanatlar Bölümü çalışmalarını yakından takip etmektedir. Çocukluğundan beri resme olan merakından dolayı resim çalışmalarına devam etmektedir. 2012-2014 yılları arasında Antalya’da Devlet sanatçısı Ressam Nur Ekmekçioğlu’nun atölyesinde eğitim almıştır. 2016-2017 yıllarında İzmir’de Ressam Hatice Boyamalar’ın atölyesinde eğitim almıştır. Çalışmalarına günümüzün usta ressamları ile devam etmektedir. Çalışmalarını karakalem, yağlı boya, akrilik boya kurslarıyla tamamladı. Özellikle yenilikçi inovasyon bir ürün olan Aktif Karbonla yaptığı resimler çok beğeni almıştır. Fovizm sanatını İstanbul manzara resimlerinde kullanmıştır.  2018 yılından bu yana resim çalışmalarını evindeki atölyesinde yapmaktadır. Pandemi döneminde dijital art çalışmaları da yapmıştır. Kendi resimlerini online sistemden usta ressamlar ile paylaşmış ve onların değerli fikirlerini alarak çalışmalarını ilerletmiştir. 2018 yılından itibaren hocası Devlet Sanatçısı Ressam Nur Ekmekçioğlu’ndan online dersler almaktadır. İstanbul’ da çalışmalarına Ressam Feryat Aydemir’den destek alarak devam etmektedir. Eserleri birçok müzayede ve sergilerde satılmaktadır. Resimlerinde genellikle tuval üzerine yağlı boya ve akrilik boya çalışması yapmaktadır. Klasik, manzara, soyut ve dijital birçok konuda resim yapmakta ancak soyut resim çalışmalarına ağırlık vermektedir. Sanatçı ‘’Resimlerimi yaparken soyut bir ortama giriyorum. Hiçbir şey ve hiçbir kimse beni etkilemiyor. Çok huzurlu ve mutlu oluyorum. Ortamdan kendimi soyutluyorum resimlerim ile çizgilerimle boyalarımla fırçalarımla spatül vuruşlarımla konuşuyorum ve onlarla sadece dans ediyorum’’ diyor. Genç yetenek Ecem DÖNMEZ ’in eserleri hakkında bir sanatseverimiz şöyle bir not bırakmıştır; ‘’Sizin eserlerinizi seyrettikçe bırakmış olduğunuz özgürlük alanı duygu genişliği ile farklı detaylarda yeni figürler bularak seyir zevkini arttırıyor’’. Ecem DÖNMEZ eserleri ile ilgili çalışmalarında birçok değerli saygı duyduğumuz sanat ustalarından ilham aldığını belirtmektedir. Sözlerine şöyle devam etmektedir. ‘’ Ben bir genç yeteneğim sanatçı demek genç yeteneklere ilham kaynağı olmak demektir. Ancak ben 10 yaşımdan beri devlet sanatçısı ressam Nur Ekmekçioğlu’ndan özel ders almaktayım. Eserlerimi Ulusal ve Uluslararası sanatçılardan ilham alarak geliştirmekteyim. Ayrıca toplumsal değerlere çok önem vermekteyim. Eserlerimi incelediğinizde savaşta bulunan Ukrayna çocuklarının gözyaşlarını görebilirsiniz. Siyahi Afrika çocuklarının üzgün bakışlarını görebilirsiniz. Siyahi insanların hayatı da çok değerlidir önemlidir. Eserlerimde hem sosyal hem toplumsal değerlere yer vermekteyim. Orijinal çalışmam kendime aittir. Kabartılı resimde kullandığım aktif karbon inovasyon bir üründür. Ben sanat dünyasına ileride genç yeteneklere değerli sanat ustalarım gibi ilham verecek bir sanatçı olmak istiyorum.’’ ‘’Sanatıma ve Eserlerime değer veren sanatseverlere sonsuz teşekkür ederim’’.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Ecem DÖNMEZ 2001--Tuval üzerine akrilik boya Resim ölçü 50x50 cm. Ecem Dönmez, Avustralya Canberra’da 2001 yılında doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İşletme (İngilizce) Bölümü öğrencisidir. İKÜ Sanatlar Bölümü çalışmalarını yakından takip etmektedir. Çocukluğundan beri resme olan merakından dolayı resim çalışmalarına devam etmektedir. 2012-2014 yılları arasında Antalya’da Devlet sanatçısı Ressam Nur Ekmekçioğlu’nun atölyesinde eğitim almıştır. 2016-2017 yıllarında İzmir’de Ressam Hatice Boyamalar’ın atölyesinde eğitim almıştır. Çalışmalarına günümüzün usta ressamları ile devam etmektedir. Çalışmalarını karakalem, yağlı boya, akrilik boya kurslarıyla tamamladı. Özellikle yenilikçi inovasyon bir ürün olan Aktif Karbonla yaptığı resimler çok beğeni almıştır. Fovizm sanatını İstanbul manzara resimlerinde kullanmıştır. 2018 yılından bu yana resim çalışmalarını evindeki atölyesinde yapmaktadır. Pandemi döneminde dijital art çalışmaları da yapmıştır. Kendi resimlerini online sistemden usta ressamlar ile paylaşmış ve onların değerli fikirlerini alarak çalışmalarını ilerletmiştir. 2018 yılından itibaren hocası Devlet Sanatçısı Ressam Nur Ekmekçioğlu’ndan online dersler almaktadır. İstanbul’ da çalışmalarına Ressam Feryat Aydemir’den destek alarak devam etmektedir. Eserleri birçok müzayede ve sergilerde satılmaktadır. Resimlerinde genellikle tuval üzerine yağlı boya ve akrilik boya çalışması yapmaktadır. Klasik, manzara, soyut ve dijital birçok konuda resim yapmakta ancak soyut resim çalışmalarına ağırlık vermektedir. Sanatçı ‘’Resimlerimi yaparken soyut bir ortama giriyorum. Hiçbir şey ve hiçbir kimse beni etkilemiyor. Çok huzurlu ve mutlu oluyorum. Ortamdan kendimi soyutluyorum resimlerim ile çizgilerimle boyalarımla fırçalarımla spatül vuruşlarımla konuşuyorum ve onlarla sadece dans ediyorum’’ diyor. Genç yetenek Ecem DÖNMEZ ’in eserleri hakkında bir sanatseverimiz şöyle bir not bırakmıştır; ‘’Sizin eserlerinizi seyrettikçe bırakmış olduğunuz özgürlük alanı duygu genişliği ile farklı detaylarda yeni figürler bularak seyir zevkini arttırıyor’’. Ecem DÖNMEZ eserleri ile ilgili çalışmalarında birçok değerli saygı duyduğumuz sanat ustalarından ilham aldığını belirtmektedir. Sözlerine şöyle devam etmektedir. ‘’ Ben bir genç yeteneğim sanatçı demek genç yeteneklere ilham kaynağı olmak demektir. Ancak ben 10 yaşımdan beri devlet sanatçısı ressam Nur Ekmekçioğlu’ndan özel ders almaktayım. Eserlerimi Ulusal ve Uluslararası sanatçılardan ilham alarak geliştirmekteyim. Ayrıca toplumsal değerlere çok önem vermekteyim. Eserlerimi incelediğinizde savaşta bulunan Ukrayna çocuklarının gözyaşlarını görebilirsiniz. Siyahi Afrika çocuklarının üzgün bakışlarını görebilirsiniz. Siyahi insanların hayatı da çok değerlidir önemlidir. Eserlerimde hem sosyal hem toplumsal değerlere yer vermekteyim. Orijinal çalışmam kendime aittir. Kabartılı resimde kullandığım aktif karbon inovasyon bir üründür. Ben sanat dünyasına ileride genç yeteneklere değerli sanat ustalarım gibi ilham verecek bir sanatçı olmak istiyorum.’’ ‘’Sanatıma ve Eserlerime değer veren sanatseverlere sonsuz teşekkür ederim’’.

    TLSold
  • GÜZİN ATIL AKDEMİR-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, ahşap üzeri yağlı boya. 10x10 cm.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    GÜZİN ATIL AKDEMİR-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, ahşap üzeri yağlı boya. 10x10 cm.

    TLSold
  • GÜZİN ATIL AKDEMİR-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, ahşap üzeri yağlı boya. 10x10 cm.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    GÜZİN ATIL AKDEMİR-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, ahşap üzeri yağlı boya. 10x10 cm.

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, dark purple, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    Lot No: 168

    Lot: 168

    JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, dark purple, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, orange, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    Lot No: 169

    Lot: 169

    JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, orange, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    TLSold
  • SALVADOR DALİ (AFTER)-Jack of Hearts, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    Lot No: 170

    Lot: 170

    SALVADOR DALİ (AFTER)-Jack of Hearts, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Liza (Liza Minnelli), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 70x70 cm

    Lot No: 171

    Lot: 171

    ANDY WARHOL (AFTER)-Liza (Liza Minnelli), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 70x70 cm

    TLSold
  • TAKASHI MURAKAMI (AFTER)-Then, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 172

    Lot: 172

    TAKASHI MURAKAMI (AFTER)-Then, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • Özlem KÖROĞLU KOPAR-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 120x80 cm.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Özlem KÖROĞLU KOPAR-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 120x80 cm.

    TLSold
  • Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    TLSold
  • Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    TLSold
  • MUHAMMED ÖZGÜL-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, tuval üzeri yağlı boya. 50x50 cm.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    MUHAMMED ÖZGÜL-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, tuval üzeri yağlı boya. 50x50 cm.

    TLSold
  • KAWS - AFTER-Dissected Companion, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 50x50 cm.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    KAWS - AFTER-Dissected Companion, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 50x50 cm.

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Light Blue, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    Lot No: 178

    Lot: 178

    JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Light Blue, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, pearlescent white, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    Lot No: 179

    Lot: 179

    JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, pearlescent white, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    TLSold
  • YAYOI KUSAMA-White- Purple Pumpkin, Cold cast resin, 2019 yılında yürütülen bu çalışma, numarasız ve sınırlı sayıda üretilmiştir. Alt tarafında sanatçının telif hakkı ile damgalanmıştır. Eserin orijinal kutusu bulunmaktadır. 9,5x14 cm

    Lot No: 180

    Lot: 180

    YAYOI KUSAMA-White- Purple Pumpkin, Cold cast resin, 2019 yılında yürütülen bu çalışma, numarasız ve sınırlı sayıda üretilmiştir. Alt tarafında sanatçının telif hakkı ile damgalanmıştır. Eserin orijinal kutusu bulunmaktadır. 9,5x14 cm

    TLSold
  • YAYOI KUSAMA-Yellow-Black Pumpkin, Cold cast resin, 2019 yılında yürütülen bu çalışma, numarasız ve sınırlı sayıda üretilmiştir. Alt tarafında sanatçının telif hakkı ile damgalanmıştır. Eserin orijinal kutusu bulunmaktadır. 9,5x14 cm

    Lot No: 181

    Lot: 181

    YAYOI KUSAMA-Yellow-Black Pumpkin, Cold cast resin, 2019 yılında yürütülen bu çalışma, numarasız ve sınırlı sayıda üretilmiştir. Alt tarafında sanatçının telif hakkı ile damgalanmıştır. Eserin orijinal kutusu bulunmaktadır. 9,5x14 cm

    TLSold
  • BANKSY (AFTER)-Love is in the Air, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    Lot No: 182

    Lot: 182

    BANKSY (AFTER)-Love is in the Air, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Liz (Liz Taylor), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 183

    Lot: 183

    ANDY WARHOL (AFTER)-Liz (Liz Taylor), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • BANKSY (AFTER)-CND Soldiers, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 80x60 cm

    Lot No: 184

    Lot: 184

    BANKSY (AFTER)-CND Soldiers, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 80x60 cm

    TLSold
  • KEITH HARING (AFTER)-Andy Mouse, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 185

    Lot: 185

    KEITH HARING (AFTER)-Andy Mouse, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, red, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    Lot No: 186

    Lot: 186

    JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, red, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Yellow, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    Lot No: 187

    Lot: 187

    JEFF KOONS (AFTER)-Balloon Dog, Yellow, Cold cast resin, eserin kutusu ve sertifikası bulunmaktadır. 30x30x12 cm cm

    TLSold
  • Zuhal YILMAZ-Kağıt üzerine sulu boya Resim ölçü 28x35 cm.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Zuhal YILMAZ-Kağıt üzerine sulu boya Resim ölçü 28x35 cm.

    TLSold
  • GÜZİN ATIL AKDEMİR-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, ahşap üzeri yağlı boya. 10x10 cm.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    GÜZİN ATIL AKDEMİR-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, ahşap üzeri yağlı boya. 10x10 cm.

    TLSold
  • Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    TLSold
  • Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    TLSold
  • MUHAMMED ÖZGÜL-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, tuval üzeri yağlı boya. 50x50 cm.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    MUHAMMED ÖZGÜL-"Figürlü Kompozisyon", imzalı, tuval üzeri yağlı boya. 50x50 cm.

    TLSold
  • Murat HAVAN-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 100x80 cm.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Murat HAVAN-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 100x80 cm.

    TLSold
  • Hakan ADA -Tuval üzerine akrilik boya Resim ölçü 100x100 cm.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Hakan ADA -Tuval üzerine akrilik boya Resim ölçü 100x100 cm.

    TLSold
  • Ziyad SULTANOV-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 60x80 cm.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Ziyad SULTANOV-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 60x80 cm.

    TLSold
  • Mehmet ENGÜL -Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 55x80 cm.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Mehmet ENGÜL -Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 55x80 cm.

    TLSold
  • Şeyma ÖNGÜNÇ -Tuval üzerine yağlı boya Resim çap 100 cm.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Şeyma ÖNGÜNÇ -Tuval üzerine yağlı boya Resim çap 100 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 20x26 cm.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Fine Art Print, edition baskı. 20x26 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 16x46 cm.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Fine Art Print, edition baskı. 16x46 cm.

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Monkey Train, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 60x70 cm

    Lot No: 200

    Lot: 200

    JEFF KOONS (AFTER)-Monkey Train, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 60x70 cm

    TLSold
  • JEFF KOONS (AFTER)-Monkey Train, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 60x70 cm

    Lot No: 201

    Lot: 201

    JEFF KOONS (AFTER)-Monkey Train, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 60x70 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Liz (Liz Taylor), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 202

    Lot: 202

    ANDY WARHOL (AFTER)-Liz (Liz Taylor), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Queen Elizabet II. Of The United Kingdom, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 66.5x80 cm

    Lot No: 203

    Lot: 203

    ANDY WARHOL (AFTER)-Queen Elizabet II. Of The United Kingdom, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 66.5x80 cm

    TLSold
  • BANKSY (AFTER)-Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 204

    Lot: 204

    BANKSY (AFTER)-Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • KAWS - AFTER-Kimpsons, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    KAWS - AFTER-Kimpsons, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    TLSold
  • KAWS - AFTER-Kimpsons, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    KAWS - AFTER-Kimpsons, alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    TLSold
  • KAWS - AFTER-Chum (KCO14), alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    KAWS - AFTER-Chum (KCO14), alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    TLSold
  • KAWS - AFTER-Chum (KCO14), alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    KAWS - AFTER-Chum (KCO14), alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    TLSold
  • KAWS - AFTER-Chum (KCO14), alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    KAWS - AFTER-Chum (KCO14), alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    TLSold
  • KAWS - AFTER-Chum (KCO14), alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    KAWS - AFTER-Chum (KCO14), alüminyum kompozit panel üzeri giclee baskı. 35x35 cm.

    TLSold
  • Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    TLSold
  • Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Shima Najafi (1986)-Tuval üzerine yağlı boya Resim ölçü 30x30 cm.

    TLSold
  • SALVADOR DALİ (AFTER)-King of Hearts, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    Lot No: 213

    Lot: 213

    SALVADOR DALİ (AFTER)-King of Hearts, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Queen Elizabet II. Of The United Kingdom, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 66.5x80 cm

    Lot No: 214

    Lot: 214

    ANDY WARHOL (AFTER)-Queen Elizabet II. Of The United Kingdom, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 66.5x80 cm

    TLSold
  • TAKASHI MURAKAMI (AFTER)-Then, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 215

    Lot: 215

    TAKASHI MURAKAMI (AFTER)-Then, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • BANKSY (AFTER)-Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    BANKSY (AFTER)-Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm.

    TLSold
  • KEITH HARING (AFTER)-Liza (Liza Minnelli), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 70x70 cm.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    KEITH HARING (AFTER)-Liza (Liza Minnelli), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 70x70 cm.

    TLSold
  • ROBERT INDIANA (AFTER)-Love is in the Air, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    Lot No: 218

    Lot: 218

    ROBERT INDIANA (AFTER)-Love is in the Air, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    TLSold
  • KEITH HARING (AFTER)-Andy Mouse, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 219

    Lot: 219

    KEITH HARING (AFTER)-Andy Mouse, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • SALVADOR DALİ (AFTER)-Ace of Hearts, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    Lot No: 220

    Lot: 220

    SALVADOR DALİ (AFTER)-Ace of Hearts, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Marilyn (Marilyn Monroe), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    ANDY WARHOL (AFTER)-Marilyn (Marilyn Monroe), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm.

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Queen Elizabet II. Of The United Kingdom, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 66.5x80 cm

    Lot No: 222

    Lot: 222

    ANDY WARHOL (AFTER)-Queen Elizabet II. Of The United Kingdom, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 66.5x80 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Liza (Liza Minnelli), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 70x70 cm.

    Lot No: 223

    Lot: 223

    ANDY WARHOL (AFTER)-Liza (Liza Minnelli), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 70x70 cm.

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Queen Elizabet II. Of The United Kingdom, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 66.5x80 cm

    Lot No: 224

    Lot: 224

    ANDY WARHOL (AFTER)-Queen Elizabet II. Of The United Kingdom, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 66.5x80 cm

    TLSold
  • BANKSY (AFTER)-Love Rat, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 80x60 cm

    Lot No: 225

    Lot: 225

    BANKSY (AFTER)-Love Rat, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 80x60 cm

    TLSold
  • BANKSY (AFTER)- Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    BANKSY (AFTER)- Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm.

    TLSold
  • BANKSY (AFTER)-Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 227

    Lot: 227

    BANKSY (AFTER)-Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • KEITH HARING (AFTER)-Andy Mouse, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 228

    Lot: 228

    KEITH HARING (AFTER)-Andy Mouse, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Liza (Liza Minnelli), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 70x70 cm

    Lot No: 229

    Lot: 229

    ANDY WARHOL (AFTER)-Liza (Liza Minnelli), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 70x70 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Queen Elizabet II. Of The United Kingdom, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 66.5x80 cm

    Lot No: 230

    Lot: 230

    ANDY WARHOL (AFTER)-Queen Elizabet II. Of The United Kingdom, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 66.5x80 cm

    TLSold
  • BANKSY (AFTER)-Love is in the Air, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    Lot No: 231

    Lot: 231

    BANKSY (AFTER)-Love is in the Air, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Liz (Liz Taylor), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 232

    Lot: 232

    ANDY WARHOL (AFTER)-Liz (Liz Taylor), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • KEITH HARING (AFTER)-Andy Mouse, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 233

    Lot: 233

    KEITH HARING (AFTER)-Andy Mouse, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • BANKSY (AFTER)-Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 234

    Lot: 234

    BANKSY (AFTER)-Choose Your Weapon, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • ROBERT INDIANA (AFTER)-Love, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 235

    Lot: 235

    ROBERT INDIANA (AFTER)-Love, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Marilyn (Marilyn Monroe), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 236

    Lot: 236

    ANDY WARHOL (AFTER)-Marilyn (Marilyn Monroe), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Liza (Liza Minnelli), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 70x70 cm

    Lot No: 237

    Lot: 237

    ANDY WARHOL (AFTER)-Liza (Liza Minnelli), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 70x70 cm

    TLSold
  • BANKSY (AFTER)-Love is in the Air, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    Lot No: 238

    Lot: 238

    BANKSY (AFTER)-Love is in the Air, Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecetir. 80x60 cm

    TLSold
  • ANDY WARHOL (AFTER)-Liz (Liz Taylor), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    Lot No: 239

    Lot: 239

    ANDY WARHOL (AFTER)-Liz (Liz Taylor), Printed on paper, A limited edition. Eser çerçevesiz gönderilecektir. 70x70 cm

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 16x46 cm.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Fine Art Print, edition baskı. 16x46 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 32x47 cm.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Fine Art Print, edition baskı. 32x47 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 20x27 cm.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Fine Art Print, edition baskı. 20x27 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 31x41 cm.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    Fine Art Print, edition baskı. 31x41 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 30x37 cm.

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Fine Art Print, edition baskı. 30x37 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 31x43 cm.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Fine Art Print, edition baskı. 31x43 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 31x46 cm.

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Fine Art Print, edition baskı. 31x46 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 31x46 cm.

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Fine Art Print, edition baskı. 31x46 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 31x39 cm

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Fine Art Print, edition baskı. 31x39 cm

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 31x40 cm

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Fine Art Print, edition baskı. 31x40 cm

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 17x22 cm

    Lot No: 250

    Lot: 250

    Fine Art Print, edition baskı. 17x22 cm

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 31x45 cm.

    Lot No: 251

    Lot: 251

    Fine Art Print, edition baskı. 31x45 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 31x46 cm.

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Fine Art Print, edition baskı. 31x46 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 32x46 cm.

    Lot No: 253

    Lot: 253

    Fine Art Print, edition baskı. 32x46 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 31x42 cm.

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Fine Art Print, edition baskı. 31x42 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 31x44 cm.

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Fine Art Print, edition baskı. 31x44 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 31x44 cm.

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Fine Art Print, edition baskı. 31x44 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 31x41 cm.

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Fine Art Print, edition baskı. 31x41 cm.

    TLSold
  • Fine Art Print, edition baskı. 31x46 cm.

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Fine Art Print, edition baskı. 31x46 cm.

    TLSold